Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu puana bir okul yok çevremizde fen lisesi istiyor ama çok zor 450 aşağısı fen lisesi olması imkansız gibi410 iyi aslında
İstediği okul var mı
Rahat çocuklar sınavda bazen daha başarılı olabılıyor
İnşallah olur az da olsa süre var çalışsın mutlakaBu puana bir okul yok çevremizde fen lisesi istiyor ama çok zor 450 aşağısı fen lisesi olması imkansız gibi
Yok canım almadık okul devam etsin istiyorlgs anneleri çocuklarınız okula gidiyor mu şuanda? Rapor aldınız mı?
Merhabalar, bizde devam ediyoruz. Önümüzdeki haftada sınav haftası olacağından devam edecek birde yıl sonundaki mezuniyet için vals yapacaklarmış. Prova koymuşlar, provaya katılmayan dansta olmayacakmış. Okulun senelerdir süre gelen geleneği olduğu için oğlumda dansta olmak istiyo mecbur gönderiyoruZ.lgs anneleri çocuklarınız okula gidiyor mu şuanda? Rapor aldınız mı?
Bizde de aynısı oldu maalesefHanımlar çocuklara bağışıklıklarını destekleyecek bir vitamin kullanıyor musunuz? Eşim ve ben ağır bir şekilde grip geçiriyoruz, oğlumda şimdilik bir belirti yok ama şu süreçte olmasından çok endişeliyiz. Aynı odada bile durmamaya özen gösteriyoruz ama neticede aynı evdeyiz. Beslenmesine dikkat ediyoruz, odasını sık sık havalandırıyoruz...vs ama bunların dışında bağışıklığına destek verecek birşey kullanabilir miyiz? Sakınan göZe çöp batar misali, koca kışı hastalıksız atlatıp şimdi hastalanmamız da ayrı bir konu
Biz 10 gün okul devamsızlıgından ızın Verdıler. Bu haftada rapor aldık . Haftaya gıdecek sınavlara gırecek . Sonra yıne rapor alıcaz herhaldelgs anneleri çocuklarınız okula gidiyor mu şuanda? Rapor aldınız mı?
Puan değil yüzdelik dilim daha önemli , sınav kolay olursa puanlar yüksek olurKızlar benim oğlumda sınav hazırlığı içinde ama yoğun bir çalışması olmadı. Çok iyi bir okulda okumuyor dershaneye gidiyor. Fakat kendini okuldakilerle kıyaslıyor. Onlara göre iyiymiş ama ortalama 410 puanlarinda şuan a herkes okulundakiler gibi değil bunu algilayamiyoruz. Son 23 gün ben daha çok heyecanlıyım bakalım neler olacak
Hayır adres değişikliğini tercih döneminde bile yapabilirsinizEvet ve adres değişikliği için de geç kalınmış olabılır dimi o zaman
3 tercih sekmesi olacakKonuyu tam anlamadım adrese göre mi tercih yapicaz böyle bişey olmaması gerekir
Evet her yıl öyleydi. Özellikle geçen sene depremden dolayı ilk dönemin konuları çıktığı için kolay dendi. Yüzdelik dilimler bir önceki seneye göre çok farketmiş. Bu sene de kolay olabilir deniyor ama zor olması çalışan çocukları ortaya çıkarır. Zor olması taraftarıyım bende...Puan değil yüzdelik dilim daha önemli , sınav kolay olursa puanlar yüksek olur
Bugün belli olacak daha olmadı galibaMerhaba, lgs sınav giriş belgesine ulaşabilen varmı? E okul da ve meb de yok. Ben ulaşamadım.
Rabbim kolaylık versin hepsineÇok az kaldı
Nasıl çocuklar ?
Ben oğlumdan daha heyecanlıyım
Her gece rüyamda lgs ye giriyorum
Evet açıklanmış bizim ki 9 km uzaklıkta trafik olmaması için erken çıkarızSınav yerleri belli olmuş. Çok şükür eve çok yakın bir yer geldi.