- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
Merhaba,Çok iyi yapmışsınız, bizde çevremizde Türkçe için özel öğretmen arayışı içindeyiz. Bodrum’da ikamet ediyoruz ve ne yazık ki bu konu da yeterli donanıma sahip öğretmene rastlamadık. Aslında benim oğlumda Türkçe için özel öğretmen desteği istemiyor, konu eksiğim yok ki diyor ama muhakkak kendisinin, bizim yada dershane öğretmeninin farkedemediği bir sıkıntı olmalı , belki özel öğretmeni farkeder diye düşünüyoruz. İnanır mısınız instagramdan bile hoca bulduk, online ders alabilir diye düşündük. Ama oğlum bir iki story’sinde soru çözümlerini dinledi bunları ben zaten yapabiliyorum dedi. Yine de arayıştayız, Bir de özel ders fiyatları beni biraz zorlayacak, bir öğretmenden ders başına 1250 ₺ fiyat aldım. Önceki seneler türkçeden full yada 1 yanlış yapan öğrencilerinin başarılarını anlattı , bunları dinleyince insanın aklı karışıyor. Bu fiyatlar fazla mı yoksa bu konudaki hassasiyetimiz mi kullanılıyor ? Sizler de bu civarda mı ödeme yapıyorsunuz?
Birde türkçe için elimizdeki kaynaklar master, fenomen, master paragraf, mozaik ve sinan kuzucu.. bunların dışında tavsiye edebileceğiniz kaynak var mı?
Türkçe çok önemli bir ders. Meb önceki senelere göre Türkçeye daha çok ağırlığını vermeye başladı. Eğer sıkıntısı devam ediyorsa özel dersi deneseniz iyi olur. Çocuğunuzun istememesine bırakmayın bütçeniz elveriyorsa tabi. Yanlış yaptığı soruları hocasından birebir dinlemesi başka. Nartest türkçe, nitelik 8 paragraf/türkçe ve puan yayınları var. Puan yayınları çok bilindik değil ama sınav yayınlarına ait. beceri temelli türkçe ve matematik kitapları çok güzel.