Benim iki de sağlıklı evladım var, onlarda hiç bir problem yaşamamıştım, bu kayıplardan dolayı doktor oksapar iğne ve coraspirin başlattı gebeliği öğrenir öğrenmez, pıhtılaşma testi istemedi benden, ama yaptırmakta fayda varProblem neymiş acaba pıhtılaşma falan mı vardı ilaç kullandınız mı
Geçmiş olsunMerhabalar
Ben de 1 martta kürtaj oldum . 12 haftalık bebeğimi kaybettim . 33 gün geçti ancak adet olmadım normal mi yoksa doktora gitmeli miyim sizce ?
25 martta tamamen temizlendim kahverengi akıntı dahi kalmadı .
Aslında 20 marta kadar sadece kahverengi akıntıydı sonra tekrar adet gibi 3 günlük kanama oldu geçti ve temizlendim .
Acaba 20 martta yani kürtajdan 20 gün sonra adet olmuş olabilir miyim ?
Teşekkür ediyorum cevabınız içinGeçmiş olsunregle kadar ara kanamalar da olabiliyormuş, 40 günü geçerse doktora git bence kafan daha rahat olur
merhaba, bende aşılama sonucu gebe kalmıştım. 8. haftada kalbi durduğu için bugün kürtaj oldum.2.aşılamamda gebe kalmıştım 1 bucuk yılda tam malesef 8+6 bebeğimin kalbi durdu 24 ocak kürtaj oldum bu ay korunmuyorum adetim 33.gününde oldu bakalım aşılamayla oldugu için doğal yolla nasip edermi rabbim bilmiyorum
bende kasım annesi olacaktım. bugün kürtaj oldum. acı ve hüzünlü. nasibimizde bu varmış.evet ekim annelerinde neşeli neşeli konuşurken buralara geldik çok üzücü ..
Çok geçmiş olsun bende bugün 1 hafta oldu operasyon olalı, sizi çok iyi anlıyorum hala etkisindeyim, ne uyumak ne uyanmak arasındayım değişik bir psikoloji..bende kasım annesi olacaktım. bugün kürtaj oldum. acı ve hüzünlü. nasibimizde bu varmış.
Sebep derken. Bebeğin 7. Haftada kalp atışı vardı. 8. Haftada durmuş. Lekelenme kanama vs yoktu. Rutin kontrol sırasında, ekrandan keseye bakıp gülüyordum mutluydum ki, böyle bir şey dedi.Çok geçmiş olsun bende bugün 1 hafta oldu operasyon olalı, sizi çok iyi anlıyorum hala etkisindeyim, ne uyumak ne uyanmak arasındayım değişik bir psikoloji..
Sizin sebep neydi?
geçmiş olsun canım evet 3 ay korunma 6 ay gibi bir sürede doğal gebelik deneyin diyorda ben doğal yoldan olucagını düşünmüyorummerhaba, bende aşılama sonucu gebe kalmıştım. 8. haftada kalbi durduğu için bugün kürtaj oldum.
doktorunuz ilk olarak doğal gebelik deneyin diyorlar değil mi? nasıl oluyor?
canım peki ne yapıyorsun, ne kadar oldu kürtaj olduğun, deneme yapıyor musunuz?geçmiş olsun canım evet 3 ay korunma 6 ay gibi bir sürede doğal gebelik deneyin diyorda ben doğal yoldan olucagını düşünmüyorum
2.adetimde bitti yeni ilk adetten sonra korunmadım zaten korunmuyorum canım 24 ocakta kürtaj oldumcanım peki ne yapıyorsun, ne kadar oldu kürtaj olduğun, deneme yapıyor musunuz?
Bizde 2. adetten sonra denemek istiyoruz , Şuan ilk adetim yeni bitmek üzere2.adetimde bitti yeni ilk adetten sonra korunmadım zaten korunmuyorum canım 24 ocakta kürtaj oldum
Peki kürtajdan sonra kaçıncı gün adet oldunuz acaba?Bizde 2. adetten sonra denemek istiyoruz , Şuan ilk adetim yeni bitmek üzere
24. günPeki kürtajdan sonra kaçıncı gün adet oldunuz acaba?
20. Gün adet olmak mümkün müdür sizce ?24. gün
Benim 21. Gün olduBeni
20. Gün adet olmak mümkün müdür sizce ?
Benim kanaman 10. Günde bitmiş lekelenmeye dönmüştü 20. Gün 3 günlük kanama oldu ben onu kürtajdan dolayı diye düşündüm .
Şimdi 35 gün oldu kürtajdan bu yana hala adet olamadım diye endişeleniyorum
bence siz doktorunuza danışın mutlaka , her bünyede farklı olacaktırBeni
20. Gün adet olmak mümkün müdür sizce ?
Benim kanaman 10. Günde bitmiş lekelenmeye dönmüştü 20. Gün 3 günlük kanama oldu ben onu kürtajdan dolayı diye düşündüm .
Şimdi 35 gün oldu kürtajdan bu yana hala adet olamadım diye endişeleniyorum
Eğer benim de 20. Gün olduysa 5 gündür boşuma stres yapıyorum. En erken 25. Gün oluyor sanıyordum ben .Benim 21. Gün oldu
Yarın gidicem inşallah. Peki doktor adetimin 20. Gün olup bittiğini bilir mi sizce ?bence siz doktorunuza danışın mutlaka , her bünyede farklı olacaktır
evet size sorular soracktı kanama rengi miktarı vs . sonrasında detaylı bilgi verecektir stres olmayın :)Yarın gidicem inşallah. Peki doktor adetimin 20. Gün olup bittiğini bilir mi sizce ?