Normal canımEvet doktor bugün dedi bana. Aşılama ile dogal gebelik arasında çok fark yok. O yüzden normal yolla da gebe kalabilrisin sadece stres yapma olur falan dedi. Ama işte ne bileyim. Şuan kürtaj sonrası ilk reglimi yaşıyorum feci bir ağrı ve kanamam var. Normal herhalde diye düşünüyorum.
Ben hastanenin sitesinden takip ediyorum sonuç bekliyor diyo siz bir sorun en iyisi çıkmıştır büyük ihtimalleMesaj gelicek dediler ama gelmedi benimde ayın 11 inde 2 ay olucak gidip sormamız lazım galiba
arıyorum ama açan yok çalıştıgım içinde müsait olamıyorumBen hastanenin sitesinden takip ediyorum sonuç bekliyor diyo siz bir sorun en iyisi çıkmıştır büyük ihtimalle
Peki öğrenirseniz haber verir misiniz sonuçlar nasıl çıkıyor ne yazıyor merak ediyorumarıyorum ama açan yok çalıştıgım içinde müsait olamıyorum
veririm tabikide canım sen hangi hastanee yaptırdınPeki öğrenirseniz haber verir misiniz sonuçlar nasıl çıkıyor ne yazıyor merak ediyorum
Kayseri Şehir Hastanesiveririm tabikide canım sen hangi hastanee yaptırdın
Selam canım, bebeğimin kalbi durmuş 9 Nisan'da kürtaj oldum yinecanım merhaba, gebeliğin nasıl gidiyor?
Amin canım hepimizi inşallahAy canım benim, İnşallah sağlıkla evladına kavuşursun. Araştırılacak mı peki?
Mrb arkdasim, Benimde kurtaj olmam gerekiyor bebegimin kalbi durmus malesef.siz sata gore kac haftalikken kurtaj oldunuz. Birde kurtaj ucretini hatirliyor msun.?? Yurt diisndayim bana verdikleri fiyat baya fazla geldi.Ay canım benim, İnşallah sağlıkla evladına kavuşursun. Araştırılacak mı peki?
Mrb arkdasim, Benimde kurtaj olmam gerekiyor bebegimin kalbi durmus malesef.siz sata gore kac haftalikken kurtaj oldunuz. Birde kurtaj ucretini hatirliyor msun.?? Yurt diisndayim bana verdikleri fiyat baya fazla geldi.
7 haftalıkken kese bozuldu içinde bebek yoktu. Zaten 1 hafta öncesinde lekelenme olmuştu Bir şeylerin ters gittiğini anlamışım. Neyse kontrolde hersey ortaya çıktı doktor düşük yapabilmem için cycle denilen bir hap verdi. Bayagi bir parça düştü bir kaç gün sonra kontrole gittim biraz parça kaldı. Bir daha verdi hap. Sonra bir daha kontrole gittim çok az parça kalmıştı yine hap verdi. Onu da içtim. aradan yine biraz gün geçti kontrole gittim. Artık temizlenmisti. Toplamda 15 günlük süreyi kapsıyor. Bu anlattım geçen yıldı. Ve yurtdisi. eğer kürtaj olsam 8 bin ödeme gerekiyormustu. Düşük hapıyla kurtardım. Kanımda pıhtılaşma varmış ondan öyle oluyormuş. Bu yıl tıbbi tedavi sonrası yeniden hamilelik deniyecegiz. İnşallah.Mrb arkdasim, Benimde kurtaj olmam gerekiyor bebegimin kalbi durmus malesef.siz sata gore kac haftalikken kurtaj oldunuz. Birde kurtaj ucretini hatirliyor msun.?? Yurt diisndayim bana verdikleri fiyat baya fazla geldi.