- 29 Ocak 2022
- 593
- 477
Yaa tebrikler umarım her şey güzel gider ya aslında o ara verme olayı eski bilgiymiş son araştırmalara göre kürtaj sonrası ilk zamanlarda olan hamileliklerde sağlıklı ilerleme oranı daha fazlaymış hatta. Bide şöyle bişey var gebelik sağlıksız olacaksa 1 yıl sonrasında da aynı şey yaşanıyor. Psikolojik olarak hazır hissetmek önemli olan.Kızlar ilk gebeliğimde hemen olmadı yani 5.ayda oldu fakat kalbi geç attı sonra durdu 8. Hafta kürtaj oldum ilk reglimi 38.gün oldum ve biraz azdı dr ilk 3 ay düzensizlik normal dedi kürtajımı yapan dr ilk regl sonrası dene dedi ama başka dr 3 ay dedi. Ben zaten hemen olmaz diye düşündüm ama hemşire bana düşükten sonra çok kolay hamile kalınır dedi. İlk regl sonrası korunmadım zaten olmaz diye ve sürpriz ilk adetten sonra korunmayı bıraktıktan sonra hamile kaldım. Gerçekten çok kolay oluyor bence uzatmadan 2 3 ay sonra deneyin. Ama tabi sağlıklı mı bilmiyorum keseyi gördüm 10 gün sonra kalp Atışı var bilmiyorum aşırı stresli ve korkularla geçiyor bakalım Allah büyük dua edin duyayım kızlar. Bende kürtaj oldum daha kalmam bitti falan diye 4 gün öncesi ağlamıştım ama ilk aydan gebe kaldım. Rabbim bir daha yaşatmasın