2024 Kasım tüp bebek transferi olanlar burdamı ?

Canım ben test gününe kadar hiç kan vermedim hemşireler sıkı sıkı tembilledi test günün gelince tekrar ver belki geç döllenme olabilir
Üzüntüden yanlış yazmışım , 9. Gün bugün , doktorum 9. Gün ver demişti . Sonuç değişmez dedi , negatif yani malesef

Benimde ilk tedavim olumsuz sonuçlanmıştı bu ikinci denememiz rabbim sabır versin ne desem tarifi yok biliyorum
İkinci transfer için ne zaman başlıyor acaba çok ara veriliyor mu ?
Yani iğnelerin ilaçların patlaması olarak ağlıyorum sürekli , çok sinirlerim bozuldu

İkinci transfer için ne zaman başlıyor acaba çok ara veriliyor mu ?
Yani iğnelerin ilaçların patlaması olarak ağlıyorum sürekli , çok sinirlerim bozuldu
Şubatta olmuştum ilk transferimi konyada negatif oldu bende çok ağladım cok kotuydum sonra Mustafa taşa gittik kayseriye temmuzda tedaviye başladım havuz yapıldı rahime çizik atıldı embriyo glue yapildi 26 kasimdada transfer gerceklesti

Kızlar ben dayanamadım 7.gün transfer hariç kan tedti verdim tokat gibi negatifi aldım. Dedim ki bitti bu saatten sonra o metanın yükseleceğini sanmıyorum ama doktoruma sordum çok anlamsız çok erken yaptırmışsın dedi. İyi de bu platformda herkesin erkenden yaptırsa azda olsa betası yüksek çıkıyor benim inancım hiç kalmadı maalesef gerçek kan günüm çarşamba günü 11inde eşim e olmadı demekten öyle üzülüyorum ki

Hiç yedinci günden sonra betası yükselen var mı kızlar bana umut olsun? Bu arada 3.gün embryosu tek transfer
Sedef hanım sizin ki 3 gün embriyosu belkide daha çok erken kan testi için Allah kalbinize göre versin lütfen üzülmeyin olumsuz düşünmeyin daha günü var bekleyin sabırlı olun benim 3 .denememde tuttu çok şükür bu ay herşeyin hayırlısı diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…