2024 Kasım tüp bebek transferi olanlar burdamı ?

Şimdiden hayırlı olsun arkadaşım Allah analı babalı büyütsün inşallah daha kan vermedim bugün 9.günüm cumartesi kan testim var o günü bekliyorum siz erken mi kan verdiniz ?

Şimdiden hayırlı olsun arkadaşım Allah analı babalı büyütsün inşallah daha kan vermedim bugün 9.günüm cumartesi kan testim var o günü bekliyorum siz erken mi kan verdiniz ?
Amin canım inşallah ikimizde güzel haberler alalım benimde 18 de transfer oldu bugün 10. Gün mü 9. Gün mü tranferim de 18 kasımda saat 2 gibi oldu

Amin canım inşallah ikimizde güzel haberler alalım benimde 18 de transfer oldu bugün 10. Gün mü 9. Gün mü tranferim de 18 kasımda saat 2 gibi oldu
Hayırlısı olsun cumartesi tekrar yazarım size sonuçları iyi akşamlar dilerim sağlıkla kalın sevgiler

Canım ben bugün kan verdim 24 den 44 de çıkmış iki günde çok az artmış sanırım sağlıksız
Bence öyle düşünme çok erken biranda artış olabilir pozitif düşün kendini üzme bugün bende kan verdim sonuçları bekliyorum cumartesi tekrar kan ver . 12 gün önemli bizim için moralini bozma çok erken şuan

Çok güzel çıkmış hayırlı olsun canım benim sağlıksız sanırım sanırım değilde kesin bence ama doktor yarın söyler
Çok teşekkür ederim Bence sağlıklıdır geç döllenme olabilir Kalbinl temiz tut Rabbim ol derse olur inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Çok teşekkür ederim Bence sağlıklıdır geç döllenme olabilir Kalbinl temiz tut Rabbim ol derse olur inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Hiç umudum yok artışda iyi değil zaten biran önce sonlansa barı uzayınca daha da zor oluyor şuan ki tek derdim bir an önce sonlasın bari ç ileriki haftalarda kürtaj diyolar dış geldik diyolar kan verere vere canımı çıkartıyolar, sende dikat et canım anı hareket etme

Umudunu kaybetme bebeğini seni bırakmıcak emin ol yakında daha güzel haberlerini alacaksın hepimiz şuan değerli yüksek çıksa bile emin olamıyoruz Sende dikkat et kendine ve bebeğine

Umudunu kaybetme bebeğini seni bırakmıcak emin ol yakında daha güzel haberlerini alacaksın hepimiz şuan değerli yüksek çıksa bile emin olamıyoruz Sende dikkat et kendine ve bebeğine
Sağol canım iyi dileklerin için Rabbim kucagına almayıda nasip etsin yarın mı kontrolün

Merhabalar kasım anneleri kasımın 18’inde 2 adet 5 .gün dondurulmuş embriyo transferi oldum .yaş 27 ve 3. Denemem Şuan bekleme sürecindeyim . Ayın 30 unda testim belli olucak benim gibi bekleyen anneler var mı ?
21 kasımda transfer oldum dün 31 pozitifi gördüm artışı takip edeceğiz 2.denememdi

21 kasımda transfer oldum dün 31 pozitifi gördüm artışı takip edeceğiz 2.denememdi
Herkes bir değil benim sağlıksız dememin sebebi zaten benim hep kimyasal oluyor düşük oluyor ondan buda düşük değer olduğu için öyle olur demek istedim ama bu değerler başlayıp çok var sağlıklı olan ben okadr şanslı olamadım malesef bu 5. Olacak eğer sağlıksız olursa ki hiç umudum yok

Yükseldi ama düzenli değil 8. Günü 24 10. Günü 44 oldu kimyasal yada sağlıksız gebelik
Aslında 2 katına çok çok yaklaşmış değeriniz iki gün sonra verdiğinizde sonuç tamamen netleşecektir. Eğer sağlıklıysa zaten tutunur. Önemli olan sağlıklı olması değil mi. Endişe etmeyin ben artacağına inanıyorum. Sizin gibi olup sonraki testlerinde üç katına çıkanlar oluyor hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…