2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Adettir demedim kuzum olabilir dedim 🥰 hemen en olumsuz sonuca atlamayalim 💐 6 sında çatlasa yerleşme kanaması olabilir ama tabi kesin bir şey diyemeyiz ❤️ 18/20 aralık gibi test yaparsan anlaşılır 🥰

Söyledim kuzum söyledim. Eşim, annem babam kardeşim bir de oğlumun okulundan bir iki arkadaşım biliyor

Ay inşallah kuzum ya yaklaştıkça aşırı gergin hissediyorum kendimi 💐 ya boş gebelikse, ya kalp atışı yoksa, ya kese bozulduysa aklıma neler geliyor bir bilsen. Ama erkengitsem de aynı kaygilari yasayacaktim zaten muayenednnin üstünden 1 gün geçer geçmez 😂o yüzden beklemek iyi geldi bana da ❤️
Yok canım sen demedin zaten ben adettir diye düşündüğüm için öyle yazdım. Çünkü daha öncede hep böyle 10 gün önce lekelenmeyle başlayıp 4-5 gün sonra söküldü anlayamadığım şey 5inde test yaptığımda pikti ne ara adete geldi 5 günde o saçma geliyo

Ben boş gebelik geçirdim ama benim betam hiç böyle yükselmedi zaten orada anladık bir sıkıntı olduğunu senin baya yüksek hemen böyle kürtaj demesini bilemedim bana önce progesteron baktı ondada istediği sonucu alamayınca kürtaj dedi sende de bakmış ama ne manaya geliyor hiç bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Ben bugün 6+6 dayım canım kanamam ve sancım da var kese de 9 mm olmuş doktor yarın aç tekrar kan bakıp kürtaja alabilirim dedi

Yok canım sen demedin zaten ben adettir diye düşündüğüm için öyle yazdım. Çünkü daha öncede hep böyle 10 gün önce lekelenmeyle başlayıp 4-5 gün sonra söküldü anlayamadığım şey 5inde test yaptığımda pikti ne ara adete geldi 5 günde o saçma geliyo
Takip et bakalım kuzum belki de devamı gelmez. Doktorun hormon testleri yapmış mıydı? Bir de ne sıklıkta böyle oluyir yumurtlama gormene rağmen erken oluyorsun?

IMG_3054.jpeg
IMG_3056.jpeg

Merhaba en alttaki bugün yaptığım test pik sayılır mı 5li almıştım elimdeki testler bitti. Pik değilse de yarın olur mu ki ya da testte devam mı etmem mantıklı bir fikir verirseniz çok sevinirim

Takip et bakalım kuzum belki de devamı gelmez. Doktorun hormon testleri yapmış mıydı? Bir de ne sıklıkta böyle oluyir yumurtlama gormene rağmen erken oluyorsun?
2-3 aydır oldu böyle canım. Prolaktinim yüksekti sadece ona bağlı düzensizlik olabiliceğini söylemişti dostinex kullandım sonra o da düştü 2 hafta önce baktırmıştım. Diğer hormonlarımda bir sorun yok.

Kızlar size bir sorum var ben pek yumurtlama çatlama vs anlamıyorum. Bugün regl başlangıcından sonraki 10. Gün ve böyle su gibi uzayan akıntım var, dün de az az sulu normal akıntım vardı. Sizce şuan yumurtlama mı çatlama mı nedir yardımcı olun tecrübeli kızlarım ❤️

2-3 aydır oldu böyle canım. Prolaktinim yüksekti sadece ona bağlı düzensizlik olabiliceğini söylemişti dostinex kullandım sonra o da düştü 2 hafta önce baktırmıştım. Diğer hormonlarımda bir sorun yok.
Anladım canım progesteron düşüklüğü de zamansız erken regl'e sebep olabiliyor o yüzden sormuştum. Eğer normalse bilemedim. İnşallah uerlesme kanamadir diyelim 🙏
Kızlar size bir sorum var ben pek yumurtlama çatlama vs anlamıyorum. Bugün regl başlangıcından sonraki 10. Gün ve böyle su gibi uzayan akıntım var, dün de az az sulu normal akıntım vardı. Sizce şuan yumurtlama mı çatlama mı nedir yardımcı olun tecrübeli kızlarım ❤️
Canım iki üç gün içinde yumurtlama olacak demek. Bu ara sık sık d egerlendirin ❤️

Anladım canım progesteron düşüklüğü de zamansız erken regl'e sebep olabiliyor o yüzden sormuştum. Eğer normalse bilemedim. İnşallah uerlesme kanamadir diyelim 🙏

Canım iki üç gün içinde yumurtlama olacak demek. Bu ara sık sık d egerlendirin ❤️
6-8-9-10 şeklinde değerlendirdik bebişim bundan sonraki günleri de değerlendiricez inşallahhh ❤️ sizdeki değerlendirme nasıl olmuştuu

6-8-9-10 şeklinde değerlendirdik bebişim bundan sonraki günleri de değerlendiricez inşallahhh ❤️ sizdeki değerlendirme nasıl olmuştuu
Bizde nasıl oldu hatırlamıyorum hemen bakayım da yazayım olur mu not almıştım 😂

Progesteron bakılmadı zaten canım

Canım.bejim böyleydi 1 Kasım'da ve 6 Kasım'da değerlendirdik. 8i de değerlendirmeye çalıştık beceremedik 😂 ama gebelik oldu ❤️

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-10-22-16-09-889_com.bm.android.thermometer.jpg
    Screenshot_2024-12-10-22-16-09-889_com.bm.android.thermometer.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 39
Eğer doktoruna yumurtlama gormene rağmen erken regl olduğunu siylersen ona göre bir bakabilir adet sonrası progesteron hormonuna. Gerekirse de destek verir ❤️
Şimdiye kadar çok tedavi gördüm 2 kere aşılama oldum ona rağmen hiç bakılmadı buna neden acaba

Şimdiye kadar çok tedavi gördüm 2 kere aşılama oldum ona rağmen hiç bakılmadı buna neden acaba
Prolaktin dengesizse direk ona baglamislardir kuzum. Luteal faz eksikliği diye geçiyor bu haddinden erken regl olmak ya da iki regl arası lekelenme görmek prigestan dusukligunden kaynaklanabiliyor. Ben de araştırırken okumuştum. Doktoruna bir sor bakalım progesteron bakabilir miyiz diye

X