2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Aaa şaşırdım canımm. Ben Çerkezköydeyim haftayada Çorluya taşınıyorum canım sen şimdi nerdesin
Ben şimdi izmir'deyim.
Tekirdağ merkezde iyi kadın dogumcular vardır muhakkak ya. Bir de çorlu da İstanbul'a çok yakın. Eğer yani tekrar düşünürsen belki bir bakarsın en azından şu hamilelik sürecine kadar ❤️

Ben şimdi izmir'deyim.
Tekirdağ merkezde iyi kadın dogumcular vardır muhakkak ya. Bir de çorlu da İstanbul'a çok yakın. Eğer yani tekrar düşünürsen belki bir bakarsın en azından şu hamilelik sürecine kadar ❤️
Zaten artık bana direk tüp bebek diyorlar canım. İstanbula gidicem bunun için mecburen ama daha doktora karar veremedim

Bu ayda çift çizgi yok maalesef, sat 7 Aralık Bat 6 ocak

Kızlar sağ kasıgımdan sağ bel tarafıma vuran baya bi ağrı sızı var inş gebelik alametidir😀 regliye 8 gün kaldı
Gecen ayda sağ kasıgım çok ağrımıştı ama negatifti
Daha doğrusu testlerde hep bir hayali gölge silik cizgi gördüm hemde anında. Kuruyunca da cok net belliydi ama olmadı cizgi koyulaşmadı ya kimyasaldı yada gercekten testlerle çok oynamışlar ya kızıma hamile kalmaya çalışırken negatifse asla cizgi felan çıkmazdı şimdi yok kuruma yok yalancı pozitf

Kızlar şimdi 27 kasım- 1 Kasım arası regli dönemim.
Ben biter bitmez ovu testlerine başladım.
4-6-8-9-10 günlerini değerlendirdim.
Pik9 unda oldu ,10.nunda da pikti şimdi döngünün 15.i günü çatlamış tabi ne zaman çarladıpını bilmiyorum.
Ben 8-9-10 günlerini değerlendirdim . Eşim bugün geç gelebilir göreve gitti gece de değerlendirsem faydası olur mu . Eldorin Eldorin

Eklentiler

• IMG_8420.jpeg
    IMG_8420.jpeg
    211,7 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar şimdi 27 kasım- 1 Kasım arası regli dönemim.
Ben biter bitmez ovu testlerine başladım.
4-6-8-9-10 günlerini değerlendirdim.
Pik9 unda oldu ,10.nunda da pikti şimdi döngünün 15.i günü çatlamış tabi ne zaman çarladıpını bilmiyorum.
Ben 8-9-10 günlerini değerlendirdim . Eşim bugün geç gelebilir göreve gitti gece de değerlendirsem faydası olur mu . Eldorin Eldorin
Sen her ihtimale karşı degerlendir tabi canım

Canım sen daha öncesinde yumurtlama ve çatlama gördün mü bu ay ? Acaba dedim yumurtlama oldu da kiste mi dönüştü böyle çıkıyor gebelik testlerinde negatifti sanırım
Yok bu ay görmedim pek de anlamıyorum ama kötü bir durum mu var bugün akımtım da çok

Canım nasıl görmedin daha önce gördüm demiştin ya. Hatta adetini de ona göre bekledin.
Aralık ayı içinde görmedim 18 kasımda gördüm 30 unda pembe akıntım oldu 2 aralıkta adet olmam gerekiyordu olmadım ayın 9 unda da ovü testleri yapmaya başladım

Aralık ayı içinde görmedim 18 kasımda gördüm 2 aralıkta adet olmam gerekiyordu olmadım ayın 9 unda da ovü testleri yapmaya başladım
Tamam işte canım söylemeye calistigimiz şey şu sen yumurtlama zaten gördün ama üzerine adet olmadin. Yumurtlamadan sonra adet olunur çünkü dollenmediyse. Testlerin negatif olduğuna göre dollenmedi. O zaman da kanama ile atılması lazım 12/16 gün içinde ama atılmadı
Yani şu an yumurtlamiyorsun, vücudun bir sürü hormon salgılıyor çünkü bir yerlerde bir tıkanıklık oldu.

Tamam işte canım söylemeye calistigimiz şey şu sen yumurtlama zaten gördün ama üzerine adet olmadin. Yumurtlamadan sonra adet olunur çünkü dollenmediyse. Testlerin negatif olduğuna göre dollenmedi. O zaman da kanama ile atılması lazım 12/16 gün içinde ama atılmadı
Yani şu an yumurtlamiyorsun, vücudun bir sürü hormon salgılıyor çünkü bir yerlerde bir tıkanıklık oldu.
Ayın 30 unda gördüğüm kanama az da olsa adet olabilir mi? O zaman ovü testlerimin böyle çıkması normak çünkü var olan yumurtalar atılmadı

Kizlar bugun 8.gunum ovulasyonu bugun yapmaya basladim elimde son 5 tane kaldigi icin

Eklentiler

• IMG_20241211_115201.jpg
    IMG_20241211_115201.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 8
X