- 4 Kasım 2024
- 266
- 57
- 28
Kızlar bu marka testi kullanan bilen varmı anında çıktı idrar değer değmez bat 14 Aralık dün pembe lekelenmem başlamıştı sabah peçeteye kahve rengi leke geldi pede geçmiyor Eldorin mmatmazellll @
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler hamilesinKızlar bu marka testi kullanan bilen varmı anında çıktı idrar değer değmez bat 14 Aralık dün pembe lekelenmem başlamıştı sabah peçeteye kahve rengi leke geldi pede geçmiyor Eldorin mmatmazellll @
Canım bu teste dair hiçbir fikrim yok açıkçası ama net görünüyor silik olsa yalancı mı acaba diye düşünürdüm ben pozitif olduğunu düşünüyorumKızlar bu marka testi kullanan bilen varmı anında çıktı idrar değer değmez bat 14 Aralık dün pembe lekelenmem başlamıştı sabah peçeteye kahve rengi leke geldi pede geçmiyor Eldorin mmatmazellll @
Bende silik bekliyordum bu kadar net çıkmasına şok oldum ama şimdi prodoctor yaptım çıkmadı acaba Hcg değeri biri düşükken gösteriyor diğeri algılamıyormu acabaCanım bu teste dair hiçbir fikrim yok açıkçası ama net görünüyor silik olsa yalancı mı acaba diye düşünürdüm ben pozitif olduğunu düşünüyorum
Alttaki prodoctorCanım bu teste dair hiçbir fikrim yok açıkçası ama net görünüyor silik olsa yalancı mı acaba diye düşünürdüm ben pozitif olduğunu düşünüyorum
Ay inşallaha ama diğer teste çıkmadı sol kaşığım agrıyorTebrikler hamilesin
Canm teste dair bı bilgim yok ama bence pozitifKızlar bu marka testi kullanan bilen varmı anında çıktı idrar değer değmez bat 14 Aralık dün pembe lekelenmem başlamıştı sabah peçeteye kahve rengi leke geldi pede geçmiyor Eldorin mmatmazellll @
sat 5 aralık bat 5 ocak inşallah bu sefer çift çizgiSelam kızlaaaar Haftalık güncelleme bu sefer biraz gecikti nurdan devam etmek isteyenler çift çizgi görenler kırmızıları görenler haydi bizi güncelleyin
Selamlar, çok karışmak istemedim doktor korkunuz varmış ama Eldorin e katılıyorum, durumunuz biraz benimki gibi duruyor sanki. Şöyle ki benim de reglim geçti (en geç 4 aralıkta olmam lazımdı hala yok) ama testim negatifti. Ovülasyon testi yapmadığım için bu şekilde kontrol edemedim ama bence baksam pik görürdüm çünkü yumurtlamışım ama çatlama olmamış. Dev bir kiste dönmüş şu an sökülmesi için ilaç kullanıyorum. Hatta doktor dedi ki normalde 2 tane içmek gerekiyor ilaçtan ve 7 gün sürüyor, sen 3er iç bir an önce atılması lazım. Sende de aynı şey olmuş olabilir bunun tek çaresi doktor kontrolü. Burda yeni döngüye girmiş olabilirsin diyen olacak, değerlendir diyen olacak, başka yorum yapan olacak hepsi çok normal bilemiyoruz çünkü. Belki de doğrudur benim dediğim yanlıştır onu da bilmiyoruz. Yanlış bi şeylere sebebiyet olmadan zor da olsa doktora gitmelisin, en azından ne olduğunu bil boşa bekleme. İstanbulda mısın bilmiyorum ama istanbuldaysan tüm doktor deneyimlerini alt üst edecek bir doktor da önerebilirim. Başka da elimden bir şey gelmiyor ne yazık ki, kimsenin de gelmez.
Malesef benim kırmızılar geldi . İNŞALLAH ARALIK ayında pozitif görür yılbaşına da hamiş girerim .benimle birlikte amin diyen arkadaşlarıma da gönülden dua ediyorum rabbim bize güzel haberler almayı nasip etsinSelam kızlaaaar Haftalık güncelleme bu sefer biraz gecikti nurdan devam etmek isteyenler çift çizgi görenler kırmızıları görenler haydi bizi güncelleyin
Eşimin testinde bi sorun yoktu herşey güzeldi sadece eşim çok alkol kullandı 1 senede içinde testinde üstünde 1 seneden fazla oldu bende infertileyiz acaba omu etkiliyor diye riske atmamak için yenilemek istemedim
Şimdi nasil çıktı sonuç peki iyi mi? Direkt sordum ama nedeni şu biz de Bi hastanede sperm testi vermiştik. Orda da oda yoktu yarım saat içinde getirin dediler. Sadece cinsel perhiz günü hakkında bilgi verildi. İliskiden 3 gün geçmiş olacak fakat 5 günü geçmemiş olacak denildi. Dedikleri gibi yaptık söyledikleri sürede teslim ettik, örneği de kendisi verdi yani ilişki ya da başka şey kullanmadı. fakat goturdugumuzde öğle arası yakındı orada mı bırakıldı numune ya da hastaneye numuneyi taşıma esnasında dikkat edecek başka şey vardı da soylenmedi mi bilmiyoruz orasını. Sonuçlara Bi baktık eşimin doğal yolu bırakın tüp bebekle bile çocuğu olamaz görünüyordu. Bizim içimize sinmedi Bi hocaya randevu bulabildik Rabbim denk getirdi şükür üniversite hastanesinde. Orda bize tek testle kimseye tanı konulamayacagini en az 3 test gerektiğini söyledi. Eşime daha detaylı bilgi verdi. Numune vermek için de oda vardı laborant eşime dikkat edeceği herseyi anlatmış ve numuneyi orda verip çıktı. Sonuçlar bu sefer tam tersiydi doğal yolla çocuğun olmasına engel yok dedi Dr. Yani diyeceğim bu verdiğiniz şekilde sorun çıktıysa ya da çıkarsa üzülmeyin ve sartlari daha iyi bir yer bulun şehir dışında da olsa ilk fırsatta gidip verin. Biz o süreçte çok yıprandık yok yereymis hem de. Cocugumuz olmayacak diye kendimizi hazırlamaya çalışmak çok zordu her gün sarılıp agladik.. sizin durumu okuyunca aynı şeyi yaşamayın diye konuşmak istedimİlk testi ilişkiye girmiştik o direk kabın için yapmıştı
Öncelikle teşekkür ederim ve geçmiş olsun. Hayır İstanbul da değilim. Doktor randevumu aldım ancak 30 unda yerleşme kanaması diye umduğum leke belki de adet kanamasaydı devamı gelmedi çinkü bu ay sağlıksız beslendim hatta beslenmedim bunun dışında stres yaptım . Ondan olduğunu düşünüyorum . Ama varsayım olarak başka bir hastalıkta olsa doktora gideceğim. Sadece alttan muayane çok canımı acıtıyor o kadarSelamlar, çok karışmak istemedim doktor korkunuz varmış ama Eldorin e katılıyorum, durumunuz biraz benimki gibi duruyor sanki. Şöyle ki benim de reglim geçti (en geç 4 aralıkta olmam lazımdı hala yok) ama testim negatifti. Ovülasyon testi yapmadığım için bu şekilde kontrol edemedim ama bence baksam pik görürdüm çünkü yumurtlamışım ama çatlama olmamış. Dev bir kiste dönmüş şu an sökülmesi için ilaç kullanıyorum. Hatta doktor dedi ki normalde 2 tane içmek gerekiyor ilaçtan ve 7 gün sürüyor, sen 3er iç bir an önce atılması lazım. Sende de aynı şey olmuş olabilir bunun tek çaresi doktor kontrolü. Burda yeni döngüye girmiş olabilirsin diyen olacak, değerlendir diyen olacak, başka yorum yapan olacak hepsi çok normal bilemiyoruz çünkü. Belki de doğrudur benim dediğim yanlıştır onu da bilmiyoruz. Yanlış bi şeylere sebebiyet olmadan zor da olsa doktora gitmelisin, en azından ne olduğunu bil boşa bekleme. İstanbulda mısın bilmiyorum ama istanbuldaysan tüm doktor deneyimlerini alt üst edecek bir doktor da önerebilirim. Başka da elimden bir şey gelmiyor ne yazık ki, kimsenin de gelmez.
Ben boş gebelik geçirdim ama benim betam hiç böyle yükselmedi zaten orada anladık bir sıkıntı olduğunu senin baya yüksek hemen böyle kürtaj demesini bilemedim bana önce progesteron baktı ondada istediği sonucu alamayınca kürtaj dedi sende de bakmış ama ne manaya geliyor hiç bilmiyorumBoş gebelik yaşayan ya da bilgisi olan arkadaşlar bi yardım sata göre bugün 6+6 daydım bebeği hiç görmedik kese normal ve olması gerektiği gibiydi bugün kanamayla ve sancıyla doktora gittim kan istedi verdim sonucu paylaşıyorum altta bi de yarın istedi karşılaştıracakmış ona göre aç gel kürtaja alabilirim dedi başına böyle bişey gelen var mı?
Kızlar selam. Benim sat 20 kasımdı az önce pembe lekelenmem oldu neden olabilir sizce yoksa şimdiden adet mi olucamCanım bu teste dair hiçbir fikrim yok açıkçası ama net görünüyor silik olsa yalancı mı acaba diye düşünürdüm ben pozitif olduğunu düşünüyorum
Canım takip ediyor musun yumurtlamayı?Kızlar selam. Benim sat 20 kasımdı az önce pembe lekelenmem oldu neden olabilir sizce yoksa şimdiden adet mi olucam
Canım ayın 5inde ovülasyon testi yaptım nerdeyse pikti 6sında da ilişki oldu bu kadar erken adet nasıl oluyor anlamış değilimCanım takip ediyor musun yumurtlamayı?
Canım yerleşme kanaması olabilir, yumurtlama kanaması olabilir adet erken sökülüyor olabilir. Üç ihtimal var.
Adettir demedim kuzum olabilir dedim hemen en olumsuz sonuca atlamayalim 6 sında çatlasa yerleşme kanaması olabilir ama tabi kesin bir şey diyemeyiz 18/20 aralık gibi test yaparsan anlaşılırCanım ayın 5inde ovülasyon testi yaptım nerdeyse pikti 6sında da ilişki oldu bu kadar erken adet nasıl oluyor anlamış değilim
Söyledim kuzum söyledim. Eşim, annem babam kardeşim bir de oğlumun okulundan bir iki arkadaşım biliyorEldorin kız eşine söyledin dmi sen en son kmse bilmiyordu aile duydumu. Ne sabrettin beee. Kesin kalp atışını duyarsın inşallah