• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar selam herkese umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız 🥰
Bugün benim hesaplamama göre bata 1 kaldı.
Laboquik marka test yapıyorum 3,4 gündür kuruma çizgisi mi çıkarıyor yoksa gebelik sebebiyle mi ben çözemedim. 6. Dk da çektim bu fotoğrafı shoplu hali. Kafama takıldı bata 1 kala daha koyu olması gerekmezmiydi?
Birde bata 4 kala akşam erken gebelik testi yapmıştım o da bu şekilde çıkmıştı?
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar 🥰
İlki kaset test diğeri erken gebelik.
Teste silik çizgi var çatlama günü bellimi sizin

kızlar bakarmısınız ovulasyon testi yaptım saniyesinde böyle koyu oldu ateşimde bu şekilde anlayan birileri var mı yardımcı olsa, yumurtalama mı oluyor yeniden acaba, yoksa hamilelikten dolayımı lh yüksek çıkmış bilemiyorum, evde testde yok bakamıyorum

Eklentiler

• IMG_0407.jpg
    IMG_0407.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_0408.PNG
    IMG_0408.PNG
    110,3 KB · Görüntüleme: 49
kızlar bakarmısınız ovulasyon testi yaptım saniyesinde böyle koyu oldu ateşimde bu şekilde anlayan birileri var mı yardımcı olsa, yumurtalama mı oluyor yeniden acaba, yoksa hamilelikten dolayımı lh yüksek çıkmış bilemiyorum, evde testde yok bakamıyorum
Test pik görünüyor regl gününüz ne zman

Regl düzenliyse tekrar yumurtlama olcagını sanmam elinizde test varsa yapın bakalım varsa çıkar büyük ihtimalle inşaallah bebistendir,🙏🏻
elimde test yok malesef yarın alıp bakıcam inşallah, acaba bu günü değerlendirsem mi? kaç aydır ovulasyon yapıyorum hiç böyle koyu çıkmadı şaşırdım

Valla umutlandirmak istemedim ama herkeste hayalet çizgi çıkaran artimed sende tertemiz negatif çıkmıştı hatırladın mi 😂 ben normalde hayalet çizgi körüyüm onunda biliyorsun 🙈 ben biraz fazla umutlandim olmazsa senden fazla hayalkırıklığı yasicam sanki 🙈

Yarın yapcan mı test?
Cidden kız yalancısını bile görememiştim artimedde😂😂Yarın kargom gelicek ama gün içinde yaparım yazarım sizede🥹nedense çok olumsuz hissediyorum ya sabaha regl de olablrm gibi pztesi yada salı olmam gerek yumurtlamaya göre zaten.
Bende dayanamadim yaprim ama cizgi falan yok bende senin gibi heves yerle bir
Kaç gün kaldı bata. Sen yumurtlamayı değerlendirebilmişmiydin

Cidden kız yalancısını bile görememiştim artimedde😂😂Yarın kargom gelicek ama gün içinde yaparım yazarım sizede🥹nedense çok olumsuz hissediyorum ya sabaha regl de olablrm gibi pztesi yada salı olmam gerek yumurtlamaya göre zaten.

Yani tabi olumsuz da olabilir her şey mümkün ❤️ inşallah pozitiftir ama ❤️ yakalıyor musun ağustos annelerini pozitifse?

Bende artimedle yaptim negatifdi. Bata 4 gun var. Testim 4 taneydi cok anlayamadim ama yumurtlama gununden bir gun once ve sonrasında degerlendirdim. Bu ay aslinda 8.10.12.14.16 diye degerlendirdik

Evet ağustosun tam sonuna denk geliyor 😂veya 1 eylül ama ben ağustos annelerine girerim eğer gebeysem senin yanıbaşına😍😍
Hadi bakalım inşallah nedendir bilem ama umutluyum

Pozitif mi cimtin sonrasında

Back