• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Yaptım yaptım kızlar ama ilk yaptığım gibi çıkmadı.
Ben sabah WC ye girip dışarı çıkmıştım akşam 7 ye kadar da dışarı hiç girmedim WC’ye beklemişti acaba ondan mı koyu çıkmıştı şimdi silik çıktı. Sevincim gursağımda kalacak sanki
Bunlarda da var bence yarın ilk idrarla yap daha net olacak 😊

Bende hissetmiştim hamile olduğumu belki sende de öyle bi his vardır hatta ben test yapıyordum çıkmıyordu nasıl çıkmaz ben hissediyorum biliyorum orda diyordum bende çok erkenden yapmaya başladım testi ama yumurtlamadan 10 gün sonra yapman daha iyi olur canım yoksa muallakta kalmak insanı yoruyor hayırlısı olsun inşallah 🥰
Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için, umarım öyledir ❤️❤️❤️ bekleyeceğim heyecanla🌸

Eldorin Eldorin benim regl yavaştan gelmeye başladı canım bu ayda nasibimizde yokmuş olsun herşeyin hayırlısı her zaman 🙏 olmucağını biliyodum zaten yumurta çok büyüdü iğne bulamadım vs vs bu ay dr umu değiştirebilirim yada dr a gitmem bilmiyom emin değilim henüz hakkımızda hayırlısı bakalım ben 22 aralık olarak satı güncelliyorum batta 19 ocak 🌸
Canım benimm her şeyin hayırlısı en azından regl olmakta büyük nimet ❤️ bu ay daha hazırlıklısın inşallah bu ay hayallerine kavuşursun kuzum. Doktorun içine sinmemisti zaten başka bir doktor denemek iyi bir fikir olabilir. Kendini daha güvende hissedersin ❤️

Kızlar selam herkese umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız 🥰
Bugün benim hesaplamama göre bata 1 kaldı.
Laboquik marka test yapıyorum 3,4 gündür kuruma çizgisi mi çıkarıyor yoksa gebelik sebebiyle mi ben çözemedim. 6. Dk da çektim bu fotoğrafı shoplu hali. Kafama takıldı bata 1 kala daha koyu olması gerekmezmiydi?
Birde bata 4 kala akşam erken gebelik testi yapmıştım o da bu şekilde çıkmıştı?
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar 🥰
İlki kaset test diğeri erken gebelik.

Eklentiler

• IMG_9523.jpeg
    IMG_9523.jpeg
    27,6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_9480.jpeg
    IMG_9480.jpeg
    33,1 KB · Görüntüleme: 45
Canım benimm her şeyin hayırlısı en azından regl olmakta büyük nimet ❤️ bu ay daha hazırlıklısın inşallah bu ay hayallerine kavuşursun kuzum. Doktorun içine sinmemisti zaten başka bir doktor denemek iyi bir fikir olabilir. Kendini daha güvende hissedersin ❤️
kesinlikle öyke canım en azından reglim gecikmedi çok şükür herşeyin hayırlısı bakalım 🤲🥰

Eldorin Eldorin Canım ben iki ayrı doktora gittim sizleri dinleyip bir kist veya yunurtalıkta bir şey görmediler. Doktoruma adet olmadığım halde yaptığıö ovü testlerini gösterdim yumurtlamışsın ve çatlamış dedi psikolojik dedi . Sen bana çok moral vermeye çalıştın bilmeni istedim.

Eldorin Eldorin hamileyim canım :) günceller misin beta 30 çatlamanın 11,günü
Canım gözün aydın ❤️ ne güzel haber dün testi den belliydi gebelik olduğu 🥰 sağlıkla büyüsün ❤️
Eldorin Eldorin Canım ben iki ayrı doktora gittim sizleri dinleyip bir kist veya yunurtalıkta bir şey görmediler. Doktoruma adet olmadığım halde yaptığıö ovü testlerini gösterdim yumurtlamışsın ve çatlamış dedi psikolojik dedi . Sen bana çok moral vermeye çalıştın bilmeni istedim.
İyi canım en azından bir sorun olup olmadığı netleşmiş oldu. Umarım yumurtlamalarini degerlendirebilmissindir. Belki güzel bir haber de alırsın bu arada ❤️ hayırlısı olsun.

Back