2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Sizde durum nedir haberleşelim umarım hamisizdir
Bilemiyorum şuanda benimde 5 günüm kaldı cumartesi günü erken test yaptım silik çıktı ama markasına güvenmiyorum onun oyuzden emin değilim yarın birde kaset testle şansımi deneyeceğim

Aslında kan verdim görebileceğin en sabırsız insan benimdir iliskiden 1 hafta sonra kan verdim şimdi yemin ettim adet olana kadar dur dedim zar zor duruyorum ama yarın gidebilirim kan vermeye
Ama sizde çok erken davranmissinz ozmanda daha oluşmamıştir zaten

Bilemiyorum şuanda benimde 5 günüm kaldı cumartesi günü erken test yaptım silik çıktı ama markasına güvenmiyorum onun oyuzden emin değilim yarın birde kaset testle şansımi deneyeceğim
Kaset testte çok geç gösteriyor ben 3 haftalık hamileyken negatif göstermişti 4. Haftada kese olusmusken pozitif gösterdi ki o da adetten gunler sonraydı çok küçüktüm anlamadım ama doktora gittiğimde kese vardı

Hoş geldin canım inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine

Kızlar birşey sorucam döllenme olduktan hemen sonra beta HCG yükselmeye başlıyor mu? Yoksa yerleştikten sonra mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…