- 8 Mayıs 2023
- 176
- 97
- 18
- 25
Sizde durum nedir haberleşelim umarım hamisizdirAdet günü tekrar yapın var ama büyük ihtimalle
Aslında kan verdim görebileceğin en sabırsız insan benimdir iliskiden 1 hafta sonra kan verdimCanm valla iyi sabırlısin ben olsam şimdiye kadar çoktan kan vermiştim
Bilemiyorum şuanda benimde 5 günüm kaldı cumartesi günü erken test yaptım silik çıktı ama markasına güvenmiyorum onun oyuzden emin değilim yarın birde kaset testle şansımi deneyeceğimSizde durum nedir haberleşelim umarım hamisizdir
Git kesinlikle canm bu arada yumurtlama gününü takip ettin miAslında kan verdim görebileceğin en sabırsız insan benimdir iliskiden 1 hafta sonra kan verdimşimdi yemin ettim adet olana kadar dur dedim zar zor duruyorum ama yarın gidebilirim kan vermeye
Ama sizde çok erken davranmissinz ozmanda daha oluşmamıştir zatenAslında kan verdim görebileceğin en sabırsız insan benimdir iliskiden 1 hafta sonra kan verdimşimdi yemin ettim adet olana kadar dur dedim zar zor duruyorum ama yarın gidebilirim kan vermeye
Kaset testte çok geç gösteriyor ben 3 haftalık hamileyken negatif göstermişti 4. Haftada kese olusmusken pozitif gösterdi ki o da adetten gunler sonraydı çok küçüktüm anlamadım ama doktora gittiğimde kese vardıBilemiyorum şuanda benimde 5 günüm kaldı cumartesi günü erken test yaptım silik çıktı ama markasına güvenmiyorum onun oyuzden emin değilim yarın birde kaset testle şansımi deneyeceğim
Sürekli denedik ama kimyasal gebelik biraz tereddutte bırakmıştı beni adet düzenim bozulmuştu o yüzden umuttur dedim gittimAma sizde çok erken davranmissinz ozmanda daha oluşmamıştir zaten
Evet canım o günleri de değerlendirdik umarım tutmuşturGit kesinlikle canm bu arada yumurtlama gününü takip ettin mi
Yumurtlama gününüz hangi gün ben 20 Kasım'da yumurtlama gördüm bat 4 Aralık bakalım yarın test yapıcam inşallah vardırEvet canım o günleri de değerlendirdik umarım tutmuştur
İnşallah ya çok heyecanlandım uyuyamıyorum19 Kasım yumurtlama günümdü hadi yarın güzel haberler ver
Elinde fazla test varsa yap bir tane canımİnşallah ya çok heyecanlandım uyuyamıyorum
Simdi miElinde fazla test varsa yap bir tane canım
Dualarım seninle canım bende uyuyamaya korkuyorum sabah kalktığımda regl olurum diyeİnşallah ya çok heyecanlandım uyuyamıyorum
Ben inanıyorum ya sen hamilesinDualarım seninle canım bende uyuyamaya korkuyorum sabah kalktığımda regl olurum diye
Evet idrara sıkışıksan birkaç saat sıvı alımı da yapmadıysan olabilirSimdi mi
Yok canm ya sıvı alımına dikkat etmedim sabah yapacağım diye uyandığımda ilk idrarla yaparım artıkEvet idrara sıkışıksan birkaç saat sıvı alımı da yapmadıysan olabilir
Hoş geldin canım inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğineMerhabalar. Sat 8 Kasım Bat 6 Aralık. 22 kasımda çatlatma iğnesi oldum. Klomen kullanmıştım bu ay. Solda 2 tane 21 mm yumurtam gelişti. Yaklaşık 8-9 aydır burayı okuyorum ama ilk kez bir konuya yazmak istedim. O kadar tatlı ve pozitifsiniz ki Allah hepimizin gönlüne göre versin. Yaşım 33 bende de eşimde de herhangi bir sorun yok. Ekimde hsg de çekildim. Her şey normal. Hayırlı zamanı bekliyorum sanırım:) burada birlikte güzel haberler alırız inşallah.
Değilsem yıkılırım vallahiBen inanıyorum ya sen hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?