Test yapmadın mi bugün
Yok yapmadım belki adet olurum adetim birkaç gün geçerse yapmak istiyprım korkuyorum ümitlenmek istemiyorumTest yapmadın mi bugün
Adetim yarın olmazsam da biraz geçmesini beklemeye çalışacağımYarında olmazsan tekrarla testini istersen
Evet canim bu baya cayır cayır pik
Ya bu yarım çıkan testler beni deli ediyor yarısı pik diyo yarısı değil. Ama silikleşmiş gibi sen her ihtimale karşı değerlendirseydin dünü bugünü de değerlemdir ama testi de bırakma devam et
Ya bu yarım çıkan testler beni deli ediyor yarısı pik diyo yarısı değil. Ama silikleşmiş gibi sen her ihtimale karşı değerlendirseydin dünü bugünü de değerlemdir ama testi de bırakma devam et
Ben hiç yaşamadım. Böyle zaman çok zor geçer zaten canım. Odağını başka bir şeye yönlendirmen lazım artık. Suyun kaynaması için başında beklersen su kaynamaz bir türlü, çay taşırken tepsiye bakarsan çaylar dökülür. Başka şeylerle ilgilen biraz olacağı varsa da bu stresle engel olacaksın
Hayırlısı olsun canım. Aynen olacağı varsa bir şekilde oluyor zatenDünü ve önceki günü değerlendirdim
Bugünüde değerlendirelim
Heralde 3. Den biri denk gelir ovülasyona artık gerisi takdiri ilahi
Bende hiç yaşamadım
Doğru haklısınızBen hiç yaşamadım. Böyle zaman çok zor geçer zaten canım. Odağını başka bir şeye yönlendirmen lazım artık. Suyun kaynaması için başında beklersen su kaynamaz bir türlü, çay taşırken tepsiye bakarsan çaylar dökülür. Başka şeylerle ilgilen biraz olacağı varsa da bu stresle engel olacaksın
Tabi en mantıklısı o dayanabildigin kadar durYok yapmadım belki adet olurum adetim birkaç gün geçerse yapmak istiyprım korkuyorum ümitlenmek istemiyorum
Tam ümitsizliğe düşmüştüm inşallah vardırTabi en mantıklısı o dayanabildigin kadar dur
Benimde 3 4 günüm kaldı geçmiyo hiç
Nasıl bi kanama oldu
Canım daha yumurtlaman yeni olmuştur. Nasıl gebelik belirtisi olsun çok erkenMerhaba adetime artik 12 gün kaldi ben hiç gebelik belirtisi hissetmiyorum geçen aylarda nasilsa ayni yine akıntı falanda yok sanirim yine gebelik yoktur dimi
Kız adete 12 gün varken belirti olmaz ki daha döllendiyse bile yerleşmemiştir rahme. En erken 5 gün kala hissedersin belirtileri. Kaldı ki onlar da regl belirtilerine benziyor zaten ayırt etmesi çok zor. Henüz gebelik var ya da yok demek için çok erken.Merhaba adetime artik 12 gün kaldi ben hiç gebelik belirtisi hissetmiyorum geçen aylarda nasilsa ayni yine akıntı falanda yok sanirim yine gebelik yoktur dimi
Daha 12gununuz var oluşmamıştır bile daha belirti yaşamamanız gayet normalMerhaba adetime artik 12 gün kaldi ben hiç gebelik belirtisi hissetmiyorum geçen aylarda nasilsa ayni yine akıntı falanda yok sanirim yine gebelik yoktur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?