Aynen ondan istemiştir canım daha iyi kontrol altında ilerlersinKanama vs hiç olmadı hamileliğimin başından beri ama ikisinin de suyu fazla ondan istedi sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ondan istemiştir canım daha iyi kontrol altında ilerlersinKanama vs hiç olmadı hamileliğimin başından beri ama ikisinin de suyu fazla ondan istedi sanırım
Merhaba suyu neden fazla oluyormuş acaba bide doktor ne önerdi size kontrol altına alabilmek içinKanama vs hiç olmadı hamileliğimin başından beri ama ikisinin de suyu fazla ondan istedi sanırım
Bence çok da bekleme 10 gün sonra kesin duyulurSağlıkla doğsun inşallah. Umarım ben de duyarım ikisini de. Normalde 7. Haftada duyuluyormuş. Kontrole gittiğimde 6+6 idi. Şu an 7+6 yım. 10 gün sonra gel dedi ama biraz daha beklemeyi düşünüyorum.
Gece karın ağrısı şikayetiyle acile gittim. Yine duyulmadı kalp atışı. Bekliyoruz bakalımBence çok da bekleme 10 gün sonra kesin duyulur
İnşallah duyulur canım üzme kendini sen stres olmaGece karın ağrısı şikayetiyle acile gittim. Yine duyulmadı kalp atışı. Bekliyoruz bakalım
Şeker olabilir demişti ama şeker çıkmadı şu an belli nedeni yok ama yine de yediklerine dikkat et dedi protein ağırlıklı tüket dediMerhaba suyu neden fazla oluyormuş acaba bide doktor ne önerdi size kontrol altına alabilmek için
Canım var mı bir gelişme?Gece karın ağrısı şikayetiyle acile gittim. Yine duyulmadı kalp atışı. Bekliyoruz bakalım
1 hafta sonra gel dedi ama çok ümitli değil.Kendi kendine ufalıp kaybolacak dedi. Kalbi atan düşmesin diye uğraşıyoruz şu an.Canım var mı bir gelişme?
İnşallah. Allah'tan ümit kesilmez ama şu ana kadar duyulması gerekiyormuş. Geçen hafta da duyulmadı gece gittiğimizde de duyulmadı. Bakalım haftaya gideceğimİnşallah duyulur canım üzme kendini sen stres olma
Prof dr Ali Ekiz fiyatları tam bilmşyorum ama güzel bir doktordur ben 12 hafta ikiz bebek için 4500 tl fiyat aldım detaylı ultrasonMerhaba
Arkadaşlar detaylı ultrason çektiren oldu nu Istanbul içi tavsiyede ihtiyacım var.Uc yer ile görüştüm.6000 TL den aşağıya fiyat alamadim.Normalde devlette takipteyim ama perinatalog cihazların yetersiz kalacağını disarda yaptırmam söyledi
Prof dr Ali Ekiz fiyatları tam bilmşyorum ama güzel bir doktordur ben 12 hafta ikiz bebek için 4500 tl fiyat aldım detaylı ultrason
Çok teşekkürler bende bir goruseyimProf dr Ali Ekiz fiyatları tam bilmşyorum ama güzel bir doktordur ben 12 hafta ikiz bebek için 4500 tl fiyat aldım detaylı ultrason
Çapada mevcut ben çapada yaptırıyorumMerhaba
Arkadaşlar detaylı ultrason çektiren oldu nu Istanbul içi tavsiyede ihtiyacım var.Uc yer ile görüştüm.6000 TL den aşağıya fiyat alamadim.Normalde devlette takipteyim ama perinatalog cihazların yetersiz kalacağını disarda yaptırmam söyledi
özel düşünüyorsanızda avicenna esenler hastnesinde 4750 tl fiyat vermişlerdi banaProf dr Ali Ekiz fiyatları tam bilmşyorum ama güzel bir doktordur ben 12 hafta ikiz bebek için 4500 tl fiyat aldım detaylı ultrason
Merhaba bende ikiz hamileyim çift yumurta ikizi . 15 hafta 2 günlük oldu çok şükür .ilk hamileliyim kötü geçmisdi . Sezeryan oldum . Allah bunları sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin . Bende bulantılar hala davam ediyor kusuyorum sizde ne zaman geçti ?Merhaba sevgili ikiz anne adayları burada deneyimlerimizi paylaşabilir birbirimize destek olabiliZ.
Benim bulantılarım 11 ve 12.hafta gibi bitmiştiMerhaba bende ikiz hamileyim çift yumurta ikizi . 15 hafta 2 günlük oldu çok şükür .ilk hamileliyim kötü geçmisdi . Sezeryan oldum . Allah bunları sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin . Bende bulantılar hala davam ediyor kusuyorum sizde ne zaman geçti ?