Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah çok güzel haftaya gelmişsinMerhaba doğum yapanlar bebekler ve anneler iyisiniz inşallah. Ben daha doğurmadım çok şükür 33+5 haftalığız bugün.
Çok güçlü onlar benimkilerin de biri 30 biri 36 gün kaldı. Şimdi maşallahları var28+3 de sezeryanla doğum yaptım.
Önce rahim ağzı uzunluğu kısaldı. Sonra sancılarım vardı ve damla damla suyum gelmeye başladı. Rahim ağzı uzunluğum kalmadı açılma başladı bi hafta o şekilde durdum açılma devam etti enfeksiyon artmaya başlayınca hemen sezeryana alındım. 1 kasımda doğdular. Şuan küvezdeler. Dualarınızı beklerim
Dualarımız seninle ve bebeklerinle , inşallah sizde bizim gibi kavuşursunuz bebeklerinize gönlünü ferah tut hep dua et onlar için28+3 de sezeryanla doğum yaptım.
Önce rahim ağzı uzunluğu kısaldı. Sonra sancılarım vardı ve damla damla suyum gelmeye başladı. Rahim ağzı uzunluğum kalmadı açılma başladı bi hafta o şekilde durdum açılma devam etti enfeksiyon artmaya başlayınca hemen sezeryana alındım. 1 kasımda doğdular. Şuan küvezdeler. Dualarınızı beklerim
Kaç aylık oldular ne zaman toplandılar bakımını nasıl yapıyorsunuz biz evi yoğun bakıma çevirdik resmen doktor ziyaretçi yasakladı geceleri eşimle birlikte bakıyoruz yıllık izni bittiği için iki gündür gündüzleri ben bakıyorum çok zor oluyor eve ve onlara yetişemiyorum tek olunca duş almaya bile vaktim kalmıyor mecbur kalınca bazen annemler geliyor , ama çok korkuyorum bir şey olacak diye gazkolikler diye kendilerini kasıyorlar ağlıyorlar ödüm kopuyor, iyi bakamıyor muyum düzgün besleyemiyor muyum diye düşünmeden duramıyorum, çok küçükler daha 3 kiloyu bulamadılar 60 gün yoğun bakımda kaldılar biri 5 gün biri 3 gün serviste kaldı, çok hassaslar çok zor bir süreç ilk anneliğim hiçbir tecrübem yok daha önce bebek altını bile değişmedim giydirmedim diye çok acemiyim, bazı annelerin ikinci üçüncü hamileliği bazı annelerde kardeşine bakmıştır biliyordur bazıları da benim gibi sıfırdan başlıyordur ama yine prematüre bebekler farklı oluyor zor oluyorÇok güçlü onlar benimkilerin de biri 30 biri 36 gün kaldı. Şimdi maşallahları var
Kaç aylık oldular ne zaman toplandılar bakımını nasıl yapıyorsunuz biz evi yoğun bakıma çevirdik resmen doktor ziyaretçi yasakladı geceleri eşimle birlikte bakıyoruz yıllık izni bittiği için iki gündür gündüzleri ben bakıyorum çok zor oluyor eve ve onlara yetişemiyorum tek olunca duş almaya bile vaktim kalmıyor mecbur kalınca bazen annemler geliyor , ama çok korkuyorum bir şey olacak diye gazkolikler diye kendilerini kasıyorlar ağlıyorlar ödüm kopuyor, iyi bakamıyor muyum düzgün besleyemiyor muyum diye düşünmeden duramıyorum, çok küçükler daha 3 kiloyu bulamadılar 60 gün yoğun bakımda kaldılar biri 5 gün biri 3 gün serviste kaldı, çok hassaslar çok zor bir süreç ilk anneliğim hiçbir tecrübem yok daha önce bebek altını bile değişmedim giydirmedim diye çok acemiyim, bazı annelerin ikinci üçüncü hamileliği bazı annelerde kardeşine bakmıştır biliyordur bazıları da benim gibi sıfırdan başlıyordur ama yine prematüre bebekler farklı oluyor zor oluyor
İnşaallah çıktığımız günleri de görürüz Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın AminnÇok güçlü onlar benimkilerin de biri 30 biri 36 gün kaldı. Şimdi maşallahları var
Amin canım Allah razı olsunDualarımız seninle ve bebeklerinle , inşallah sizde bizim gibi kavuşursunuz bebeklerinize gönlünü ferah tut hep dua et onlar için
Hastanede yatarken yanımda bi bayanda böbrek ağrısıyla yatırdılar. Bebek böbreğe baskı yapıyormuş sanırım. Bide iki üç gün tuvalete çıkamamış. ilaç tedavisi yapıp+ lavman verdiler kız o şekilde toparladı. Ama sizin durum farklı olabilir.Kızlar günaydın. Bebeklerınden biri sağ tarafında olup sırtından böbrek lerine kadar agrıyan oldu mu aranızda . Safra kesem yok o yüzden orası agrıyor olamaz. Kızım sağ tarafta ve çok hareketli sırtıma kadar batan bir acı var ciddi sekılde. Size de sormak istedim
Şuanlık geçti gibi ama alt kısımda felaket bır agırlık ve agrı acı karısımı bır durumum var. İnşallah bebekler büyüyor dıyedır. Bir de serklajlıyım oyuzden de evham yapıyorum canım çok sıkılıyor yaniHastanede yatarken yanımda bi bayanda böbrek ağrısıyla yatırdılar. Bebek böbreğe baskı yapıyormuş sanırım. Bide iki üç gün tuvalete çıkamamış. ilaç tedavisi yapıp+ lavman verdiler kız o şekilde toparladı. Ama sizin durum farklı olabilir.
Allah şifalar versin canım tabi öylede olabilirŞuanlık geçti gibi ama alt kısımda felaket bır agırlık ve agrı acı karısımı bır durumum var. İnşallah bebekler büyüyor dıyedır. Bir de serklajlıyım oyuzden de evham yapıyorum canım çok sıkılıyor yani
İnşallahAllah şifalar versin canım tabi öylede olabilir