Yok olmadı öyle bir şey ama her hafta tabii ki giderek daha zorlanıyorum. Doktor bana 34. haftayı geçersek 2 kg’ı da bulursalar sorun olmaz demişti sonra doktorumuz demişti bu doktorda 35’i görmeye çalışalım dedi bakalımBir anda agırlasmaya başlama durumun oldu mu peki? Bende yeni başladı bu hafta 34-35. Haftaları görsek küvöze bile girmeden yanımıza gelebilme ihtimalleri yüksek aslında
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 ikiz gebelik
- Konu Sahibi htmlhtml
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ay inşallah yaYok olmadı öyle bir şey ama her hafta tabii ki giderek daha zorlanıyorum. Doktor bana 34. haftayı geçersek 2 kg’ı da bulursalar sorun olmaz demişti sonra doktorumuz demişti bu doktorda 35’i görmeye çalışalım dedi bakalım
İnşallah pazartesi de güzel haberler verelim inşallahHer birimizin güzel haberlerini alalım inşallah
Merhaba bende 30 ekimde esimle birlikte oldum normal de aded tarihim her afin 24 u ama ben birkere birlikte oldugum icin 30 dan hesapliyorum gunume 5 gun varient test yaptim pozitif cikti gecikmemin 10 cu gunu beta hcg yaptirdim ve sonucum 18773 cikti ikinci gunu tekrar yaptirdim 23442 cikti cok merak ediyorum acaba ikiz olabilirmi luttent yardimci olun bana cevabiniz icinsimdiden tesekurlerBelirtileriniz nelerdi acaba bende reglime 2 hafta varken öğrendim hamileliğimi iştahım çok açık belirtileri çok yoğun yaşıyorum önceden de iki gebelik geçirdim ama bu sefer çok farklı 5+0 haftaligim ama karnım baya büyüdü ikiz olabilir mi sizce
Tecrübeli anneler daha iyi bilecektir ama asıl olay keseden anlaşılıyor yani en azından benim öyle olmuştuMerhaba bende 30 ekimde esimle birlikte oldum normal de aded tarihim her afin 24 u ama ben birkere birlikte oldugum icin 30 dan hesapliyorum gunume 5 gun varient test yaptim pozitif cikti gecikmemin 10 cu gunu beta hcg yaptirdim ve sonucum 18773 cikti ikinci gunu tekrar yaptirdim 23442 cikti cok merak ediyorum acaba ikiz olabilirmi luttent yardimci olun bana cevabiniz icinsimdiden tesekurler
Cevabiniz icin tesekurler ama ben cok merak ediyorum cunku gercekten ikiz cok istiyorumTecrübeli anneler daha iyi bilecektir ama asıl olay keseden anlaşılıyor yani en azından benim öyle olmuştu
Merhaba ben 27-28 haftalarda vurdum iki doz benim 28+4 te acil sezaryenle dünyaya geldilerHerkese merhabalar öncelikle umarım sizler ve bebişleriniz çok iyidir ciğer geliştirici vurulmaya başlayanlar kaçıncı haftada başladınız ve ne kadar süre vuruluyorsunuz bir de doktorunuz size progestan verdi mi
- 13 Temmuz 2023
- 522
- 202
- 23
Merhaba ben 27-28 haftalarda vurdum iki doz benim 28+4 te acil sezaryenle dünyaya geldiler
Merhaba ben 27-28 haftalarda vurdum iki doz benim 28+4 te acil sezaryenle dünyaya geldiler
Bebişlerinize öncelikle sağlıklı
Mutlu bir hayat dilerim ne kadar süre küvezde kaldılar şimdi nasıllar
31. Hafta 9 kiloMerhaba kızlar haftanıza göre kaç kilo aldınız toplamda
- 13 Temmuz 2023
- 522
- 202
- 23
Maşallah çok güzel benim 29. Hafta ve 10 kilo aldım 8 kilo almıştım ama nedenini anlamadığım bir şekilde 28-29 hafta arasında bir anda 2 kilo aldım bebeklerin kilosu tam olsa kafaya takmam aldığım kiloları ama biri 2 hafta geriledi diğeri en son haftasıyla uyumluydu inşallah onlar da güzel kilo almıştır31. Hafta 9 kilo
Bence sizin de gayet az ve ideal. Ben normalde ikiz hamile arkadaşlarımdan 30 kilo duymuştum hep bulantı şeker derken çok kilo alamadım. Bebişleri de dert etmeyin maalesef ikizler öyle devam edebiliyor stres bile geri atıyor bir de tek yumurta mıydı çift yumurta mıydı sizin? Bol bol ceviz badem süt yumurta devam. :) yiyebiliyorsanız tabi avakadoMaşallah çok güzel benim 29. Hafta ve 10 kilo aldım 8 kilo almıştım ama nedenini anlamadığım bir şekilde 28-29 hafta arasında bir anda 2 kilo aldım bebeklerin kilosu tam olsa kafaya takmam aldığım kiloları ama biri 2 hafta geriledi diğeri en son haftasıyla uyumluydu inşallah onlar da güzel kilo almıştır
- 13 Temmuz 2023
- 522
- 202
- 23
Çift yumurta ikizi ve yediklerime çok dikkat ediyorum sağlıksız şeyleri uzun zamandır çıkardım hayatımdan sadece son zamanlarda ara ara canım tatlı istiyor dayanamayıp yiyorum ( şeker çıkmadı çok şükür)Bence sizin de gayet az ve ideal. Ben normalde ikiz hamile arkadaşlarımdan 30 kilo duymuştum hep bulantı şeker derken çok kilo alamadım. Bebişleri de dert etmeyin maalesef ikizler öyle devam edebiliyor stres bile geri atıyor bir de tek yumurta mıydı çift yumurta mıydı sizin? Bol bol ceviz badem süt yumurta devam. :) yiyebiliyorsanız tabi avakado
Bu cumartesi kontrolüm var inşallah bu hafta gelişimleri haftalarıyla uyumludur
Vallahi bende çıkmasına rağmen arada nadiren de olsa yiyorum üzerine yoğurt yiyorum çünkü tatlıyı çok severim ve yemedikçe modum düşüyor.Çift yumurta ikizi ve yediklerime çok dikkat ediyorum sağlıksız şeyleri uzun zamandır çıkardım hayatımdan sadece son zamanlarda ara ara canım tatlı istiyor dayanamayıp yiyorum ( şeker çıkmadı çok şükür)
Bu cumartesi kontrolüm var inşallah bu hafta gelişimleri haftalarıyla uyumludur
İnşallah öyle de olacak, ikiz anneleri olarak stresimiz çarpı iki oluyor Allah yardımcımız olsun.
Kızım 58 gün kaldı oğlumda 60 gün kaldı 63 günde taburcu olduk çok şükür şimdi biraz daha iyiler tabi hassas oluyorlar sıkıntıları daha çok oluyor ama bu kadarınıda beklemiyordukBebişlerinize öncelikle sağlıklı
Mutlu bir hayat dilerim ne kadar süre küvezde kaldılar şimdi nasıllar
Yazdan hatırlıyorum sanki sizi. İyi olmalarına çok sevindim. o da süreç içinde azalacaktır inşallahKızım 58 gün kaldı oğlumda 60 gün kaldı 63 günde taburcu olduk çok şükür şimdi biraz daha iyiler tabi hassas oluyorlar sıkıntıları daha çok oluyor ama bu kadarınıda beklemiyorduk
Maşaallah ne güzel yanınızda bebekleriniz. biz daha çıkmadık küvezden. bugün 52 gün oldu. Bebekleriniz meme emiyor mu acaba küvezde biberonla besliyorlarya çıkınca meme emerlermi kiKızım 58 gün kaldı oğlumda 60 gün kaldı 63 günde taburcu olduk çok şükür şimdi biraz daha iyiler tabi hassas oluyorlar sıkıntıları daha çok oluyor ama bu kadarınıda beklemiyorduk
Çok az kaldı annesi bir haftaya kucağınıza verirler emzirmeye başlarsınız zaten ondan sonra taburcu ediyorlar hiç merak etmeyin bence hazırlığınızı yapın artık bol bol uyuyun dinlenin temizliğinizi yapın çünkü minikleriniz gelince hiçbir şeye vaktiniz olmuyor, şuan yeni uyuttum zor bela yine ağlama sesleri geliyor uyutamamışım demekki meme reddi yaşamadık hastanede biberon kullanmadılar hortumla veriyordular ben evde biberon kullanıyorum aventin meme uçlu çok şükür daha sıkıntı yaşamadık inşallah yaşamayız, sizin biberonla mı besliyorlarMaşaallah ne güzel yanınızda bebekleriniz. biz daha çıkmadık küvezden. bugün 52 gün oldu. Bebekleriniz meme emiyor mu acaba küvezde biberonla besliyorlarya çıkınca meme emerlermi ki