Ben 26 haftadan sonra almaya başladım ama 28 haftada acil sezaryene alındım geç kaldım 27 haftada kanamayla hastaneye yatırıldım ve hiçbir şey hazır değildi sadece dolap kurabilmiştim Allahtan siparişlerimi girmiştim gerçi hastaneyken hepsi geldi biraz toplamak zor oldu ama yapacak bir şey yok, sizde serklaj olmuşsunuz ne olur ne olmaz çok geciktirmeyin benceMerhabalar, bebekleriniz için ilk alısverişi ne zaman yapmaya basladınız acaba? 23. Haftaya gireceğiz çok kararsızım. Sadece hastane cıkısı almayı düşünüyorum, ilk gebeliğim nasıl yol izleyeyım bilemiyorum.Tedbir amaclı serklaj oldum geçen hafta. Yardımcı olabilir mısınız?
Bebekleriniz nasıl oldu daha iyiler miBen 26 haftadan sonra almaya başladım ama 28 haftada acil sezaryene alındım geç kaldım 27 haftada kanamayla hastaneye yatırıldım ve hiçbir şey hazır değildi sadece dolap kurabilmiştim Allahtan siparişlerimi girmiştim gerçi hastaneyken hepsi geldi biraz toplamak zor oldu ama yapacak bir şey yok, sizde serklaj olmuşsunuz ne olur ne olmaz çok geciktirmeyin bence
Yani ilk zamanlara göre iyiler şükür ama hala sıkıntıları var kızım daha iyiydi onun sıkıntısı yoktu ama rop muayenesinde gözlerinde sıkıntı çıkmıştı bir gözü 2 diğer gözü 3 seviye pazartesi ameliyata alındı bugün tekrar rop muayenesi var bakalım inşallah iyidir oğlumunda cuma günü tekrar rop muayenesi olacak onda bir sıkıntı çıkmasın diye dua ediyorum çünkü onun zaten başka sıkıntıları varBebekleriniz nasıl oldu daha iyiler mi
Canlarım benim Rabbim size bağışlasın inşaallah hiçbir problem çıkmaz. Allah korktuğunuzdan emin eylesin. Çok zor süreçlerYani ilk zamanlara göre iyiler şükür ama hala sıkıntıları var kızım daha iyiydi onun sıkıntısı yoktu ama rop muayenesinde gözlerinde sıkıntı çıkmıştı bir gözü 2 diğer gözü 3 seviye pazartesi ameliyata alındı bugün tekrar rop muayenesi var bakalım inşallah iyidir oğlumunda cuma günü tekrar rop muayenesi olacak onda bir sıkıntı çıkmasın diye dua ediyorum çünkü onun zaten başka sıkıntıları var
Öyle gerçekten bugün 43cü günümüz çok zor canım , rabbim herkesin evladını sağlıklı bir şekilde bağışlasın inşallahCanlarım benim Rabbim size bağışlasın inşaallah hiçbir problem çıkmaz. Allah korktuğunuzdan emin eylesin. Çok zor süreçler
Amin amin inşaallah canım çok zor rabbim yardımcın olsunÖyle gerçekten bugün 43cü günümüz çok zor canım , rabbim herkesin evladını sağlıklı bir şekilde bağışlasın inşallah
Küvezdeler 44 gün oldu 28+4 haftalık doğdular 1500-1250 kilo olarak doğdular tabi sonra baya verdiler ödemleri falan gitti şimdi ise kendilerini toparlama dönemindedir bu rahatsızlıklar sıkıntılar bitse kendilerini toparlarlar da her seferinde bir şey çıkıyor daha yeni yeni düzenli besleniyorlarAmin amin inşaallah canım çok zor rabbim yardımcın olsunKüvezdelermi şuan. Kaç kg doğdular acaba
Sizde hamile misiniz yeni görüyorum daAmin amin inşaallah canım çok zor rabbim yardımcın olsunKüvezdelermi şuan. Kaç kg doğdular acaba
İnşallah bir an önce toparlarlayıp sağlıklarına ve size kavuşurlarSizde hamile misiniz yeni görüyorum da
Amin inşallah Allah razı olsunİnşallah bir an önce toparlarlayıp sağlıklarına ve size kavuşurlarAllah'ım sağlıkla size bağışlasın.
Benim şuan 25+2 haftalık. serklaj yapılacaktı vazgeçildi. Hastanede yatıyorum 12 gündür takip ediliyorum rahim uzunluğum değişiyo sürekli 22 milim ile 30 milim arasında. Bir de rahim ağzında hunileşme varmış yani çok az açıklık. O yüzden korkuyorum sizde bana dua edin 700 gr civarı ikiside aralarında 20-30 gr var
Aminn inşaallah canım benim.Hastanede yatıyorum zaten hiç kalkmıyorum lavoba ve yemek dışında. bugün muayene yapıldı2 hafta daha burdasın dediAmin inşallah Allah razı olsuninşallah sizinde minikleriniz zamanında gelirler dikkat edin çok kalkmayın aralarında çok fark yok merak etmeyin benim doğunca 250 gram fark vardı
Hiç sıkma canını her şeyin hayırlısını iste belki orda kalman daha hayırlıdır bende bir hafta kanamadan dolayı hastanede kaldım kanama durmayınca sezaryene alındım orda öyle hastalar gördüm yanımdaki suyu geliyordu 40 gündür burdayım diyordu bir ay kalan iki ay kalan 20 gün kalan insanlar vardı sıkma canını kalırsın yeterki miniklerin iyi olsunAminn inşaallah canım benim.Hastanede yatıyorum zaten hiç kalkmıyorum lavoba ve yemek dışında. bugün muayene yapıldı2 hafta daha burdasın dedi
Allahım tabi neler neler var hiç bilmiyoruz. Rabbim darda olan, derdi olan, zorda olan herkese yardım etsin bizede etsin inşaallah. 2.5 aylıkken kanamadan dolayı bir hafta yattım sonra kanamalar kesilince rahatlayacağım zannettim ama başka başka sorunlar çıktı işte ama halimize şükürler olsun. Bebeklerimizde iyi olsun bizde iyi olalım inşaallahHiç sıkma canını her şeyin hayırlısını iste belki orda kalman daha hayırlıdır bende bir hafta kanamadan dolayı hastanede kaldım kanama durmayınca sezaryene alındım orda öyle hastalar gördüm yanımdaki suyu geliyordu 40 gündür burdayım diyordu bir ay kalan iki ay kalan 20 gün kalan insanlar vardı sıkma canını kalırsın yeterki miniklerin iyi olsun
Bende kanamadan dolayı bir hafta yattım kanama durmayınca sezaryen e alındım . Amin amin inşallah canm , biz ve bebeklerimiz iyi olalımda. Anne her gün görebiliyor ama baba haftada bir tabi ben her gün göremiyorum ilçedeyim baya uzak ile düye her gün gidemiyorumAllahım tabi neler neler var hiç bilmiyoruz. Rabbim darda olan, derdi olan, zorda olan herkese yardım etsin bizede etsin inşaallah. 2.5 aylıkken kanamadan dolayı bir hafta yattım sonra kanamalar kesilince rahatlayacağım zannettim ama başka başka sorunlar çıktı işte ama halimize şükürler olsun. Bebeklerimizde iyi olsun bizde iyi olalım inşaallah
Sen hergün görebiliyormusun bebeklerini
Allah yardımcımız olsun çok zor bi süreçBende kanamadan dolayı bir hafta yattım kanama durmayınca sezaryen e alındım . Amin amin inşallah canm , biz ve bebeklerimiz iyi olalımda. Anne her gün görebiliyor ama baba haftada bir tabi ben her gün göremiyorum ilçedeyim baya uzak ile düye her gün gidemiyorum
Çok zor bir süreç gerçekten ama Allah sabrını da veriyor. AminAllah yardımcımız olsun çok zor bi süreç