- Konu Sahibi mesirmacunu
- #26.801
Biz anneler hep aynıyız herşey onlar için ağlamalarına dayanamıyoruzBen de öyle yapıyorum mutfaktan anlatıyorum az kaldı falan diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz anneler hep aynıyız herşey onlar için ağlamalarına dayanamıyoruzBen de öyle yapıyorum mutfaktan anlatıyorum az kaldı falan diye
Allah sana daha çok sabır versin 2 çocuklu hayatın çok kolay geçsin İnşallahLütfen kendini suçlama hepimiz aynı durumdayız.kizim normalde güzel uyur ama arada inat ederse sinirlerim hemen bozuluyor.dun bende çok ağladım.bı yandan büyük kızım ödevi gösteriyor,bı yandan yemek yapmam lazım.butun gün yorgunluktan bitiyorum başladım ağlamaya.bunlar çok normal şeyler anneyiz biz robot değiliz ve herşey her zaman mükemmel gitmez.ben asla sinirleniyorum hep sakinim diyen varsa yalan söylüyordur.
Akşamüstü uyutmaKizlar benim kızım 6.5 aylık şimdiye kadar gündüz uykularında dalma sorunu yoktu.dogdugu günden beri gece uykusuna bı turlu dalamiyor.mesela koyuyorum yatağa bı saat sonra uyanıyor tekrar sallamam lazım.simdiye kadar bir kaç gece direk uykuya daldı.onun dışında sürekli bı kaç defa sallamam gerekiyor.saat dokuzda yatağa koyuyorum 11 i buluyor gece uykusuna dalması.sizde böyle sorun var mı varsa nasıl cozdunuz.bu arada uykuya daldiktan sonra uyanma sorunu olmuyor genelde sabaha kadar iki defa uyanır.
Uyutmuyorum son uykusunu 6 da yapiyo ve saat 9 kadar uyanık.Akşamüstü uyutma
İşte 6 geç 17 gibi uyandır uyumuyorsa erkenUyutmuyorum son uykusunu 6 da yapiyo ve saat 9 kadar uyanık.
O kadar saat dayanabilir mi?6 da bile uyanınca zor dayanıyor.bi dalda gayet güzel uyuyor ama sorun o dalma kismindaİşte 6 geç 17 gibi uyandır uyumuyorsa erken
3 uyku yapıyor en fazla 1 saat uyuyor.Gündüz uyku saatleri nasıl pembişim ?
Benimki de öyle devamlı hareket ediyor emzigini düşüyor vs sallamam lazım. Çözümleri okucamKizlar benim kızım 6.5 aylık şimdiye kadar gündüz uykularında dalma sorunu yoktu.dogdugu günden beri gece uykusuna bı turlu dalamiyor.mesela koyuyorum yatağa bı saat sonra uyanıyor tekrar sallamam lazım.simdiye kadar bir kaç gece direk uykuya daldı.onun dışında sürekli bı kaç defa sallamam gerekiyor.saat dokuzda yatağa koyuyorum 11 i buluyor gece uykusuna dalması.sizde böyle sorun var mı varsa nasıl cozdunuz.bu arada uykuya daldiktan sonra uyanma sorunu olmuyor genelde sabaha kadar iki defa uyanır.
Bugün 3 defa uyandı ama Allahtan yatakta sallayınca uyudu hemen.odadan çıkmıyorum tam dalana kadar.bu şekilde çözüm buldum uykusu açılırsa iyice huysuzlaniyorBenimki de öyle devamlı hareket ediyor emzigini düşüyor vs sallamam lazım. Çözümleri okucam
Tabi ki başladık canım 5.ayın sonlarında tattırmaya başladım. Şu an çorba falan her şeyi yiyor maşallah. Yasak olan besinler hariç yiyor yani. Sudocrem'i ben de kullanıyorum aylardır. Hâlâ aynı yaa.Kurabiyee
Bende sudocrem kullandım o sivilceler söndü şuan sadece leke kaldı. Tam geçsin diye ek gıdada vermiyorum. Peki sen ek gıda neler veriyorsun veyatta başladın mı.
Evet kesinlikle. Uyutmadan önce yormaya çalışıyorum yine de hareketleniyor şu an hâlâ hareketli gece uykusuna yatmasina rağmenBugün 3 defa uyandı ama Allahtan yatakta sallayınca uyudu hemen.odadan çıkmıyorum tam dalana kadar.bu şekilde çözüm buldum uykusu açılırsa iyice huysuzlaniyor
İşte hangi saatlerde uyuyor ?3 uyku yapıyor en fazla 1 saat uyuyor.
Sabah 9 uyanışİşte hangi saatlerde uyuyor ?
08.00-08.30 gibi uyandırırsan sorun çözülecek inan bana.Sabah 9 uyanış
11.00-12.00 ilk uyku
14.30-15.30 ikinci uyku
17.30-18.00 son uyku
Yaa besteeBen bugün baya ağladım. Dün bexsero yaptırmıştık bi de rsv üstüne kabız diye bir şurup verdi doktor onu da içirdim sabah. Sonra birden çok kaka yaptı korktu içtiği mamayı kustu hayda yıkadım nevresimleri değiştirdim ettim. Ek gıda vereyim açken dedim. Yedi üç dört dk geçmedi elini ağzına soktu ama çok fazla soktu midesini bulandırdı yine kustu bu sefer de ana kucağını attım yıkadım. Mama içti biraz uyudu. Uyandı su verdim boğazına kaçtı mama sandalyesine azıcık kustu ay dedim yeter. O an bir daha kaka yaptı yine duş aldırdım. Duştan sonra giydirirken yatağına işedi.yine yatağını nevresimi değiştirdim. Hafif ateşi çıktı diye calpol verdim bacağı ağrıyor iyi gelir diye hanımefendi şurubu yutmak istemedi ve yine kustu yine nevresim değiştirme üst bak değiştirme... Eşim de bugün eve gelirken mesaj atmış çok yoruldum yemek yapabildin mi çok acıktım diye. O an sinir geldi oturup ağladım. 20 dakika falan ağladım sonra kalkıp yemek yaptım Kızlar hiç iyi değilim deliriyorum sanırım ben
Çok şükür iyiyiz bir günlük bir şeydiYaa bestee
Çok geçmiş olsun gerçekten baya baya herşey üst üste gelmiş şimdi nasılsınız iyi misiniz.
Şükür besteeÇok şükür iyiyiz bir günlük bir şeydi
Ah canım Elif bu ara hepimiz kötü günler geçiriyoruz burda birbirimize destek olmak iyi geliyor inan.Şükür bestee
Bende bugün hiç iyi değilim arabada kızım beni deli etti kendimide onuda bir güzel üzdüm hiç iyi değilim psikolojim elden gidecek gibi hiç iyi değilim Allahtan bol bol sabır diliyorum en son Allahım senden sabır istiyorum nerde bu sabır diye bağım töbe Haşa