• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    217
Ben de kiskaniyorum valla. İse gidip geliyor. Bilgisayarda oyununu oynuyor. Hayat onun icin eskisi gibi yani. Tamam yardim vs ediyor tabii ki ama cocuk genel olarak bende. Bu aralar ekstra asiri huysuz bebegim… durup dururken ciglik cigliga agliyor. Dis mi bilmiyorum🥺 Tamam ben de bunaliyorum surekli aglamasindan bizi salmamasindan ama esimin tahammulu cok cabuk bitti… neyse sonuc olarak babalar biliyor ki cocugun “umuru” onlarda degil. Bu yuzden evet kiskaniyorum. Evlilik yildonumu hediyesi olarak konsere gitmek istedigimi soyledim. YALNİZ BASİMA. O kadar yani🤣
Ben de bi akşam dışarı çıkacağım arkadaşlarımla birşeyler yapacağım dedim bi kaldı beyim 😂 nasıl olacak durmaz sensiz falan diyor ama sonuçta babası ya idare etmeyi öğrensin istiyorum. Evet erkekler çalıştıkları için zaten yorgunum bahanesi oluyor. Benim eşim de yardım ediyor hem de baya ediyor ama son zamanlarda kızım da bana daha düşkün olduğu için eşimin rahatlığı batıyor 😂 dün kızım aşı oldu iki tane bilirsiniz bexsero ağır bir aşı yani. Bizi sahile götürdü aşıdan sonra hava alalım diye geldik eve o geçti oyununu oynadı ben kızı doyurdum uyutmaya çalıştım huysuz olduğu için 2 saatten fazla sürdü Sırtım ağrıdı yani kucakta durmak istediği için hep. Uyudu tamam dedim 20dk sonra geri uyandı hayde başa sar. Eşim hala oyun oynuyordu gıcık oluyorum o duruma işte 😂

Ben de bi akşam dışarı çıkacağım arkadaşlarımla birşeyler yapacağım dedim bi kaldı beyim 😂 nasıl olacak durmaz sensiz falan diyor ama sonuçta babası ya idare etmeyi öğrensin istiyorum. Evet erkekler çalıştıkları için zaten yorgunum bahanesi oluyor. Benim eşim de yardım ediyor hem de baya ediyor ama son zamanlarda kızım da bana daha düşkün olduğu için eşimin rahatlığı batıyor 😂 dün kızım aşı oldu iki tane bilirsiniz bexsero ağır bir aşı yani. Bizi sahile götürdü aşıdan sonra hava alalım diye geldik eve o geçti oyununu oynadı ben kızı doyurdum uyutmaya çalıştım huysuz olduğu için 2 saatten fazla sürdü Sırtım ağrıdı yani kucakta durmak istediği için hep. Uyudu tamam dedim 20dk sonra geri uyandı hayde başa sar. Eşim hala oyun oynuyordu gıcık oluyorum o duruma işte 😂
Bence de ogrensinler😑 ben tek tuk biraktim surucu kursuna giderken, ne bileyim doktor randevularim olunca vs. Ama max 2 saat… e bi zahmet idare etsin 2 saat de yani🫠 Ayyyni durumdayiz🥲 artik sinir oldugumun farkinda o yuzden bakti bebis susmuyor hemen kalkip geliyor o uyutuyor🤓 ay inanir misin ben de bilgisayar oyununa sardim bazen ben basina oturuyorum ona baktiriyorum bak dene sen de🤣🤣

Bence de ogrensinler😑 ben tek tuk biraktim surucu kursuna giderken, ne bileyim doktor randevularim olunca vs. Ama max 2 saat… e bi zahmet idare etsin 2 saat de yani🫠 Ayyyni durumdayiz🥲 artik sinir oldugumun farkinda o yuzden bakti bebis susmuyor hemen kalkip geliyor o uyutuyor🤓 ay inanir misin ben de bilgisayar oyununa sardim bazen ben basina oturuyorum ona baktiriyorum bak dene sen de🤣🤣
😂😂 artık ne yapacağımızı şaşırdık biraz da kocalara sarmak işimize geliyor 😂

Kizlar her birinizle hemen hemen ayni seyleri bende yasiyorum bebek buyutmek ve 2. Sinif annesi olmak benide yoruyor sabrim tukeniyor bende bazen sesimi yukseltiyorum sonrasi pismanlik tabiki.. benim oğlum her kucagima aldigimda saclarimi yoluyor ayni durumu yasayan varmi. Buyuk oglum kulaklarimi tutardi buda sac cekiyor. Saclarim dugum oluyor artik🥲
Yolmaz mıı.. avucuyla iyice çekip bi de düşman gibi çevirip doluyor 😀 gülerken bile yapıyor

Kizlar her birinizle hemen hemen ayni seyleri bende yasiyorum bebek buyutmek ve 2. Sinif annesi olmak benide yoruyor sabrim tukeniyor bende bazen sesimi yukseltiyorum sonrasi pismanlik tabiki.. benim oğlum her kucagima aldigimda saclarimi yoluyor ayni durumu yasayan varmi. Buyuk oglum kulaklarimi tutardi buda sac cekiyor. Saclarim dugum oluyor artik🥲
Benim kızım da hiçbir fırsatı kaçırmıyor. Ellerinde hep bir iki tel saçım oluyor.

Yaa sonrasinda gelen vicdan azabi, o sana dolu dolu kirmizi gozlerle bakarken😭 ben bazi geceler gercekten yatakta kavga ediyorum bebegimle. Ama konusmadan🥲 esim de duruyor duruyor “hayatim sakin ol cocugu dovecen nerdeyse, gel babacim”🤬 hayir acaba benim kadar uykusuz kalsan sen ne halde olursun diye cemkiresim geliyor ama useniyorum gercekten o ara cemkirecegime 5 dk uyuyayim diyorum…
Ahh ahh bide bizi bilseler ahhh…
Pınarrr evet o gözler işte beni benden alıyor tam o anda yatağa oturup ağlıyorum bende 😓

Ben de bu soruyu kızlara sormak için siteye girdim şimdi. Aynı durumdayız hatta 1 aydır böyleyiz. Geçer gibi oluyor sonra yeniden coşuyor.
Kurabiyee
Bende sudocrem kullandım o sivilceler söndü şuan sadece leke kaldı. Tam geçsin diye ek gıdada vermiyorum. Peki sen ek gıda neler veriyorsun veyatta başladın mı.

Bu yazıyı okurken neden ağladım bilmiyorum. Sanırım çok benzer şeyler yaşadığımız için...😔
Geçen gün de biz eşimle tartıştık. İşe gidiyor geliyor. Biraz beni dinlendirsin, çocuğa baksın istiyorum. "Ben işten geldim yorgunum" diyor. Zorla baktırıyorum. Yine geçenlerde çocuk gece uykusuna geçmemek için direniyor. Bağırıyorum ona istemsizce "uyu artık yaa ne istiyorsun" diye.😔😔😔 Eşim geldi "niye bağırıyorsun çocuğa" dedi. Öyle deyince iyice patladım "7/24 çocuğa ben bakınca, benim sinirlerim kaldırmıyor artık!" diye ona da bağırdım. Aldı çocuğu benden o uyuttu. İsteseler gayet güzel bakıyorlar. Ataerkil bir toplumda yaşamanın en büyük dezavantajı sanırım erkeklerin; çocuğa bakmayı annenin görevi olarak görmesi...
Kurabiye
Ağlama diyicem üzülme diyicem 2 gün sonra yine aynı şeyler yine bizim sinir yorgunluk tavan olacak. Allahım bize bol sabır ihsan eylesin.
Bugün bile bir insan akşama kadar ağlar mızırdar mı ya yemin ederim başım ağrıdı. Mamasını suyunu içirdim sonra çay kaşığı ile ağrı kesici verdim çok az.
Uykusu geliyor tamam mı yastığa yatırıyorum sallıcam ağlamayı bir gör bir gör çığlık kıyamettttt.

Elif5255 Elif5255 seni çok iyi anlıyorum istemsizce eşimin hayatını kıskanıyorum son zamanlarda. Ne güzel işe gidiyor ne güzel şunu yapıyor diyorum sonra da kızıma haksızlık ediyorum diye üzülüyorum. Ama normal ya ilk bebeklerde böyle oluyormuş annem söyledi.
Ayrıca bebeklerimizde ayrılık kaygısı başlıyor. Görüş açısından çıkınca kaybolduk gittik zannediyorlarmış ne kadar üzücü ya 🥹 O yüzden ben hep giderken anlatıyorum. Mama yapmaya gidiyorum kızım hemen geleceğim gibi… Artık algıları çok açık bakıyorum bazen moralim bozuk olunca anlıyor kucağıma gelip sarılmaya çalışıyor bana. Ah canım kızım en iyi arkadaşım olacak sanırım 🥹
Valla bende kıskanıyorum🤣
Aa bestee bende hep mama hazırlamaya giderken kızım sana mama yapıp gelicem beni bekle tamam mı ben burdayım diyorum öyle beni bekliyor bazen nadirde olsa ama mutfaktan hala ona sesleniyorum tabi🤣🙈

Ben bugün baya ağladım. Dün bexsero yaptırmıştık bi de rsv üstüne kabız diye bir şurup verdi doktor onu da içirdim sabah. Sonra birden çok kaka yaptı korktu içtiği mamayı kustu hayda yıkadım nevresimleri değiştirdim ettim. Ek gıda vereyim açken dedim. Yedi üç dört dk geçmedi elini ağzına soktu ama çok fazla soktu midesini bulandırdı yine kustu bu sefer de ana kucağını attım yıkadım. Mama içti biraz uyudu. Uyandı su verdim boğazına kaçtı mama sandalyesine azıcık kustu ay dedim yeter. O an bir daha kaka yaptı yine duş aldırdım. Duştan sonra giydirirken yatağına işedi.yine yatağını nevresimi değiştirdim. Hafif ateşi çıktı diye calpol verdim bacağı ağrıyor iyi gelir diye hanımefendi şurubu yutmak istemedi ve yine kustu yine nevresim değiştirme üst bak değiştirme... Eşim de bugün eve gelirken mesaj atmış çok yoruldum yemek yapabildin mi çok acıktım diye. O an sinir geldi oturup ağladım. 20 dakika falan ağladım sonra kalkıp yemek yaptım😂😂 Kızlar hiç iyi değilim deliriyorum sanırım ben 😂😂

Valla bende kıskanıyorum🤣
Aa bestee bende hep mama hazırlamaya giderken kızım sana mama yapıp gelicem beni bekle tamam mı ben burdayım diyorum öyle beni bekliyor bazen nadirde olsa ama mutfaktan hala ona sesleniyorum tabi🤣🙈
Ben de öyle yapıyorum mutfaktan anlatıyorum az kaldı falan diye 😂

Ben bugün baya ağladım. Dün bexsero yaptırmıştık bi de rsv üstüne kabız diye bir şurup verdi doktor onu da içirdim sabah. Sonra birden çok kaka yaptı korktu içtiği mamayı kustu hayda yıkadım nevresimleri değiştirdim ettim. Ek gıda vereyim açken dedim. Yedi üç dört dk geçmedi elini ağzına soktu ama çok fazla soktu midesini bulandırdı yine kustu bu sefer de ana kucağını attım yıkadım. Mama içti biraz uyudu. Uyandı su verdim boğazına kaçtı mama sandalyesine azıcık kustu ay dedim yeter. O an bir daha kaka yaptı yine duş aldırdım. Duştan sonra giydirirken yatağına işedi.yine yatağını nevresimi değiştirdim. Hafif ateşi çıktı diye calpol verdim bacağı ağrıyor iyi gelir diye hanımefendi şurubu yutmak istemedi ve yine kustu yine nevresim değiştirme üst bak değiştirme... Eşim de bugün eve gelirken mesaj atmış çok yoruldum yemek yapabildin mi çok acıktım diye. O an sinir geldi oturup ağladım. 20 dakika falan ağladım sonra kalkıp yemek yaptım😂😂 Kızlar hiç iyi değilim deliriyorum sanırım ben 😂😂
Anneligin bir parçası bu hisler bestem her birimiz yasiyoruz ayni duygulari. Bu gunlerde gececek saglikli olsunlarda❤️

Offf best okurken yoruldum benimkinin öyle günleri gözümün önüne geldi.. :KK43: geçecek geçecek inşallah geçecek.. ben de bi kere dayanamamış kızımın karşısında ne istiyorsun neden susmuyorsun ne yapayım diye ağlamıştım, cadı da bana baktı güldü. Geçecek Allah bol bol sabır versin bize 🙏🏻

Kızlar
Moralim geceden çoook bozuk benim durup durup üzülüyorum. Kızım 2 nolu mamaya geçtikten sonra içmeyi biraz azalttı gibi arada içiyor arada içmiyor gibi zaten gündüzden ona moralim bozuldu sonra saat akşam 7 den beri oyalıyorum ne bilim uyutmaya çalışıyorum yok saat oldu 1 uyumuyor bende en son sinirlendim ya yeter senle mi uğraşıcam saatlerdir beraberiz dedim yatağın üstüne bıraktım eşime oturma odasına geldim az dinlendim 5-10 dk geri gittim sallamaya yok yine uyumadı tabi beni yine sinir bastı ben odadan çıkarken kızım ağlamaya başladı felan
Yine az durdum geri gittim eşime diyorum çocuğu ver uyutucam yok sen emziği ver diyor ben diyorum çocuk o diyor emzik biraz yüksek sesle konuştuğumuz için tabi kızım ağladı eşimde diyor senin yüzünden ağlıyor o lafına tabi ben hüngür hüngür ağladım hem kızı kucağımda sallayıp hemde ağlamaya devam gözlerim şişti ağlamaktan.
Neden böyle oluyor ben anlamadım bazen sabrım çook tükeniyor o kadar üzgünüm ki anlatamam size kızım ağladığını için o konuşmadan dolayı.
Gece yatırırken kulağına kızım bugün yaşanılanları unut ben seni ağlatmadım üzmedim seni çok seviyorum dedim.
Bide odadan çıkmama kalmadan sesi kaçacak şekilde ağlıyor bu çocuk normal mi ya tam 6 ay 2 günlük.
Lütfen kendini suçlama hepimiz aynı durumdayız.kizim normalde güzel uyur ama arada inat ederse sinirlerim hemen bozuluyor.dun bende çok ağladım.bı yandan büyük kızım ödevi gösteriyor,bı yandan yemek yapmam lazım.butun gün yorgunluktan bitiyorum başladım ağlamaya.bunlar çok normal şeyler anneyiz biz robot değiliz ve herşey her zaman mükemmel gitmez.ben asla sinirleniyorum hep sakinim diyen varsa yalan söylüyordur.

Beni kızım değil eşimin bu istekleri delirtiyor.eve gelince çok yoruldum yemek hazır mı diyor.bazen kendimde suç buluyorum adam haklı bende mi suç var diyorum.benimki iki dakika baksa bin defa hadi hadi diyor deliriyorum.

Çook geçmiş olsun ❤️‍🩹 Böyle bir durumda ağlaman bana çok normal geldi. Fiziksel yorgunluk bir şey değil de insan bir de ruhen yoruluyor.

Beni kızım değil eşimin bu istekleri delirtiyor.eve gelince çok yoruldum yemek hazır mı diyor.bazen kendimde suç buluyorum adam haklı bende mi suç var diyorum.benimki iki dakika baksa bin defa hadi hadi diyor deliriyorum.
Ama çocuğun babayla ne zaman bağ kuracak öyle ? Başta eşime ayar çekmiştim ben. Kendi totomun keyfi için istemiyorum çocuğun babayla bağı çok çok önemli öyle iki dk oturacaksa başında olmaz. Eşlerimiz biz oturalım diye istiyoruz zannediyor bahane buluyorlar evde olduğumuz için ben sağlam bi olay çıkarmıştım o günden sonra asla hadi hadi falan diyemez bana. Biraz konuş bu konuyu bence yine sen doğrusunu evini kendin daha iyi bilirsin elbette

Offf best okurken yoruldum benimkinin öyle günleri gözümün önüne geldi.. :KK43: geçecek geçecek inşallah geçecek.. ben de bi kere dayanamamış kızımın karşısında ne istiyorsun neden susmuyorsun ne yapayım diye ağlamıştım, cadı da bana baktı güldü. Geçecek Allah bol bol sabır versin bize 🙏🏻
Ya valla bazen oluyor Of yeter ama diye çıkıştığım ama kızım da bakıp gülüyor anlamıyor herhalde. Yine de dün yanında ağlamadım görmesini istemedim. Elimizden geleni yapıyoruz ya uzaktan şımarıklık gibi görünüyor millete biliyor musun? E doğurmasaydın tayfa var mesela 😂 olacak bu durumlar Allahtan kolay sakinleşiyoruz 🫠🫠
Çook geçmiş olsun ❤️‍🩹 Böyle bir durumda ağlaman bana çok normal geldi. Fiziksel yorgunluk bir şey değil de insan bir de ruhen yoruluyor.
Teşekkür ederim canım gerçekten o döngü böyle beynimi yordu

Ama çocuğun babayla ne zaman bağ kuracak öyle ? Başta eşime ayar çekmiştim ben. Kendi totomun keyfi için istemiyorum çocuğun babayla bağı çok çok önemli öyle iki dk oturacaksa başında olmaz. Eşlerimiz biz oturalım diye istiyoruz zannediyor bahane buluyorlar evde olduğumuz için ben sağlam bi olay çıkarmıştım o günden sonra asla hadi hadi falan diyemez bana. Biraz konuş bu konuyu bence yine sen doğrusunu evini kendin daha iyi bilirsin elbette
Büyük kızımda çok baktı bu sefer akillandim bana yikamazsin diyor😊haftasonu güzel bakiyo ama haftaici çok yorgunum diyip fazla ilgilenmiyor.

Back
X