• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 hamile kalmak isteyen Anne adayları 🥹

sedefakdogan85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
57
9
1
Hanımlar umarım hamile kalmak isteyenlerin bu yıl güzel haberler alması dileği ile inşallah çok yorucu stresli bir serüven ama sabır ile inşallah 2024 güzel haberler ile başlarız prolaktin hormon yüksekliğim var ve adetim kaç aydır gecikiyor 10 gündür adetim gecikti bir haftada iki kez kan verdim negatif ve kahverengi akıntım geliyor du son 3 gündür gelmiyor doktora gitim ilaç tedavisi için adetin ikinci günü gel dedi fakat hala olmadim adet söktürücü vermedi doktor ne yapacağımı bilmiyorum:(

Merhabalar bende aranıza katıldım. 2 kızım var. Nasipse bir bebeğimizin daha olmasını istiyoruz. Gebeliği 2024 yılının ortası için planlıyoruz. Şimdiden burada yerimi almak istedim. Rabbim hayırlısı ile kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Benimde bitane kızım var bitane daha istiyoruz nasipse 7au oldu hala yok rahimde yara varmış o engel olur mu sizce

Hayırlısı olsun hepimiz için. Yeniden gebelik topiklerinde yer almayı özlemişim. Ne kadar güzel bir heyecan ✨

Bazıları adetin ikinci veya üçüncü gününde başlayanlar var veya adet bittikten sonra da içen var maksat yunurtlama gününe kadar hormonları düzene sokamak için içiyor lar ben doktara danisican iç derse icmeye devam edicem
Tesekkurler yanitiniz icin. Doktor kontrolunuzden sonra paylasim yapma durumunuz olursa bizi de bu konu ozelinde bilgilendirir misiniz🌸

Merhaba arkadaşlar iki yıldır evliyim beş ay önce düşüğüm oldu ve hamile kalamıyorum bütün teslerim gayet normal hsg de çektirdim acaba bununla ilgili özel kürler uygulayanlar varmı aranızda

Merhaba herkese ben de oğlumu 2018 yılında kucağıma almıştım. Bu sene 2. Çocuk için niyet ettik hayırlısı ile gelir inşallah. Tekrar buraları takip etmek okumak beni de heyecanlandırıyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Çok şükür yok ama oğlum bir buçuk sene sonra oldu eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ameliyat sonrası hemen hamile kalmıştım. İnşallah sizin de değerleriniz normale döner.
20 li yaşlarımda hormon bozukluğum vardı düzenli hayıt tohumu kullanarak atlattım çok şükür

Çok şükür yok ama oğlum bir buçuk sene sonra oldu eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ameliyat sonrası hemen hamile kalmıştım. İnşallah sizin de değerleriniz normale döner.
20 li yaşlarımda hormon bozukluğum vardı düzenli hayıt tohumu kullanarak atlattım çok şükür
Hayit tohumim var ama kulanmya korkuyorum ya dengesiz leşir se hormonlar

Merhaba arkadaşlar iki yıldır evliyim beş ay önce düşüğüm oldu ve hamile kalamıyorum bütün teslerim gayet normal hsg de çektirdim acaba bununla ilgili özel kürler uygulayanlar varmı aranızda
Hayit tohumim var ama kulanmya korkuyorum ya dengesiz leşir se hormonlar
Herkese bol bebisli yıllar diliyorum. Bir kurtaj bir kimyasalım var ikisi de klomen ve ovitrelle ile oldu geçen ay kimyasal oldu bitti. Ne Bende ne eşim de bir sıkıntı görünmüyor şimdilik çünkü genetik sonuçlarımız cikmadi. Adetin 5. Günü hayit suyunu başladım eşim de caksir suyuna. Bal propolis polen tarçın çörekotu karabiber vs karışımı kullanıyoruz sabah akşam. Bu ay da böyle deneyelim dedik. Vitamjn takviyeleri var. Bugün de yumurta kontrolüne gittim bir sağda bir solda 2 yumurtam oluşmuş 18 ve20 mm. Klomen kullanmadan. Bu sefer sadece ovitrelle vurundum bugün. Ve coraspirin içiyorum.grbeliķ olusunca insallah iğne istiyorum dedim Dr tamam dedi. Muhtemelen pıhtılaşma cikacak. Allah by yolda hicbirimizi bekletmesin yollarimizi kolayliklara çıkarsın inşallah 🤲🤲🤲

Hangi hormonlarda sorun var hatırlıyırmusunuz bende de hormonlarda bozukluk var kullanmak istiyorum

Bazıları adetin ikinci veya üçüncü gününde başlayanlar var veya adet bittikten sonra da içen var maksat yunurtlama gününe kadar hormonları düzene sokamak için içiyor lar ben doktara danisican iç derse icmeye devam edicem
Sorunca iç diyen doktor var mı acaba yaa? Ben hangisine sorsam öyle kürleri içmeyin böbreğe karaciğere zarar verirsiniz başka değerleri bozar falan dediler hep

Back