Amin. O kadar zor ki bu süreç. Rabbim hepimize yardımcı olsun..
Aminnnn inşallahAmin. O kadar zor ki bu süreç. Rabbim hepimize yardımcı olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin. O kadar zor ki bu süreç. Rabbim hepimize yardımcı olsun..
Aminnnn inşallahAmin. O kadar zor ki bu süreç. Rabbim hepimize yardımcı olsun..
Taze transfer miydiMerhaba bende geçen hafta p.be bahçecide transfer oldum. Bugün 6.günüm pozitifi gördüm. Çok şükür. 3 gün çok dikkat ettim. 5.gün embriyosu 3 gün içinde yerleşiyomuş. 4 gün ağır şeyler haricinde normal hayatıma döndüm ama tabi yine çok dikkat ettim ve dinlendim. Sağlıklı beslendim. 3. Gün evde 15-20 dakka günlük yürüyüşlere başladım. Ve bol bol Rabbime dua ettim.
Çok sevindim Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallahHayır canım. Fazla yumurta toplandığı için rahim dinlendirme oldu. 1.5 ay sonra transfer oldum. Şükğr bugün test günümdü 539 çıktı. Çok mutluyum. Darısı sizin başınıza inşaallah.
Amin inşaallah canım. Dualarım sizinle.Çok sevindim Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşaallah canım. Dualarım sizinle.
Merhabalar test yaptınız mı acaba ben de pek bir belirti yok korktuğum için kan tahlilini beklemeye karar verdimMerhaba ben de aynı gün transfer oldum güzel sonuçlar alalım inşallah pazartesi test yspmayı düşünüorum
Rahim kalınlaşması mı sıkıntıydıKızlar bu ay 2 senedir kalınlaşmasını beklediğim rahim duvarım kalınlaşırsa bu ay transferim yapılıcak yarın emriyolarımı tedavi olduğum yeni doktorumun yanına taşıyacam transfer olacaklar burda buluşalım
SAĞLICAKLA kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba. Ben transferimin 14. günündeyim ve testim pozitif. Valla ben ilk 3 gün boyunca sadece evin içinde hareket ettim. Dışarı çıkmadım. Çay-Kahve bağımlısıyım ama transferden itibaren bunları hiç içmedim. Etkisi oldu mu bilmiyorum ama bolca da kuru incir yedim.
Merhaba ben yaptım test dün pozitifi gördüm ama bugün bi daha yapmadım yarın yapmayı düşünüyorum kan testini de gününde yapıcam inşallah sağlıkla devam eder belirtim hiç yoktu açıkçası ilkinde hiç hiç olmamıştı sadece ufak kasık ağrıları o da ilaçlardan diye bilirim hep. Keşke bekleyebilseydim ben de ama duramadım gazlamak istememMerhabalar test yaptınız mı acaba ben de pek bir belirti yok korktuğum için kan tahlilini beklemeye karar verdim
Yaa çok sevindim inşallah ben de pozitifi görebilirim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben bekleyeceğim sanırım tek çizgi görme fobim olduMerhaba ben yaptım test dün pozitifi gördüm ama bugün bi daha yapmadım yarın yapmayı düşünüyorum kan testini de gününde yapıcam inşallah sağlıkla devam eder belirtim hiç yoktu açıkçası ilkinde hiç hiç olmamıştı sadece ufak kasık ağrıları o da ilaçlardan diye bilirim hep. Keşke bekleyebilseydim ben de ama duramadım gazlamak istemem
Aynen benimdeYaa çok sevindim inşallah ben de pozitifi görebilirim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben bekleyeceğim sanırım tek çizgi görme fobim oldu
Hayirli olsun cok sevindim kac cikti sonucÇok şükür ben de pozitif haberini aldım beklemek çok zordu Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Meraba canım hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah Bahçeci Fulya mı Umut mu acaba ? Bende Fulya da tedavi oldum da doktorun kimdi ?Hayır canım. Fazla yumurta toplandığı için rahim dinlendirme oldu. 1.5 ay sonra transfer oldum. Şükğr bugün test günümdü 539 çıktı. Çok mutluyum. Darısı sizin başınıza inşaallah.
Merhaba. Amin inşaallah kuzum. Darısı tüm bebek isteyenlere. Bahçeci umut canım. Altunizade deki klinik. Prof dr Ebru ÖztürkMeraba canım hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah Bahçeci Fulya mı Umut mu acaba ? Bende Fulya da tedavi oldum da doktorun kimdi ?
Merhabalar test verdiniz mii benim de 205 çıktı cumartesi 10.gündü dr gerek görmedi test vermeme cuma cumartesi gel görürüz keseyi dedi inşallah sağlıkla ilerlesin inşallahÇok teşekkür ederim cumartesi günü 220 çıktı pazartesi tekrar baktırmamı söyledi doktorum onu da öğrenince yazarım sizin kaç çıkmıştı
Anladım canım çok duymuştum ismini Ebru hanımın. Benim doktorumda Özkan ÖzdamardıMerhaba. Amin inşaallah kuzum. Darısı tüm bebek isteyenlere. Bahçeci umut canım. Altunizade deki klinik. Prof dr Ebru Öztürk