Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Eylül Ayı Transfer Yapacakların Paylaşım Alanı 🧸
- Konu Sahibi azlazer
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Aralık 2022
- 95
- 79
- 8
- 19 Eylül 2024
- 582
- 477
- 18
- 32
Insallah guzel haberler16 Eylül'de de benim transfer gerçekleşti. Umarım hepimiz için her şey güzel olur
- 14 Ağustos 2022
- 171
- 210
- 33
- 28
Kızkardeşlerim Selamin Aleyküm Cumartesi günü yumurta toplamam oldu 10 tane yumurtam toplandı dün aradılar 9unu işleme almışlar 7 si döllenmiş yarın tekrar arayıp bilgi verecekler ve büyük ihtimalle transfer gününü söyleyecekler dualarınıza talibim Bu arada sonucu pozitif olanlara sağlıkla ilerlemesini diliyorum. Negatif olanlara da Rabbimden yardım ve hayırlı evlatlar diliyorum Yaşım 28 bu üçüncü transferim diğer ikisi devlette bu bahçecide olacak. Çift embriyo taze transfer olacak nasipse
- 22 Ekim 2022
- 27
- 5
- 16
Ben de 16 eylülde 5.gün embriyo transfer oldum, cumartesi test günüm.. erken idrar testi yaptım negatif çıktı, 28 Eylül cumartesini sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah pozitif oluruz..16 Eylül'de de benim transfer gerçekleşti. Umarım hepimiz için her şey güzel olur
- 17 Şubat 2024
- 189
- 159
- 18
Selamlar benimde temmuzda yumurtalarım toplandı. Ağustosta histereskopi ameliyatı oldum rahimde perde vardı düzeltildi. Üstüne bir adetim geçti . Şimdi adet olmayı bekliyorum transfer için 1 hafta içinde olacağım inşallah çabalarımız boşa çıkmaz rabbim herkesin gönlündekini versin bu 3. Tüp bebek denemem olacak
Merhaba bende geçen hafta p.be bahçecide transfer oldum. Bugün 6.günüm pozitifi gördüm. Çok şükür. 3 gün çok dikkat ettim. 5.gün embriyosu 3 gün içinde yerleşiyomuş. 4 gün ağır şeyler haricinde normal hayatıma döndüm ama tabi yine çok dikkat ettim ve dinlendim. Sağlıklı beslendim. 3. Gün evde 15-20 dakka günlük yürüyüşlere başladım. Ve bol bol Rabbime dua ettim.Merhabalar ben de bugün bahçecide transfer oldum 5 ekim test günüm nasipse bu süreçte nelere dikkat ettiniz beslenme hareket konusunda önerileriniz var mıdır
- 21 Ağustos 2024
- 221
- 104
- 18
- 28
Bende 18 eylülde transfer olmuştum 23ü dayanamadım test yaptım sonra ovitrelleden olabiliyor diye dün yani 1. Haftamızda tekrar yaptım 30u kan testi vereceğim inşallah Allah yardımcımız olur sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız
Eklentiler
- 16 Haziran 2022
- 227
- 134
- 33
- 31
- 30 Aralık 2022
- 95
- 79
- 8
- 13 Ağustos 2024
- 1.497
- 2.390
- 48
Rahim kalınlaşması için nar suyu tavsiye ediyorlar denediniz mi belki faydası olurKızlar bu ay 2 senedir kalınlaşmasını beklediğim rahim duvarım kalınlaşırsa bu ay transferim yapılıcak yarın emriyolarımı tedavi olduğum yeni doktorumun yanına taşıyacam transfer olacaklar burda buluşalım
Transferiniz hayırlı olsun inşallah
- 16 Haziran 2022
- 227
- 134
- 33
- 31
Merhaba ben de aynı gün transfer oldum güzel sonuçlar alalım inşallah pazartesi test yspmayı düşünüorumMerhabalar ben de bugün bahçecide transfer oldum 5 ekim test günüm nasipse bu süreçte nelere dikkat ettiniz beslenme hareket konusunda önerileriniz var mıdır
- 3 Mayıs 2023
- 473
- 824
- 23
- 22
Transferimin 2. Günü bugün yapıldı inşallah sonuç pozitif olurRahim kalınlaşması için nar suyu tavsiye ediyorlar denediniz mi belki faydası olur
Transferiniz hayırlı olsun inşallah
- 30 Aralık 2022
- 95
- 79
- 8
Merhaba. Ben transferimin 14. günündeyim ve testim pozitif. Valla ben ilk 3 gün boyunca sadece evin içinde hareket ettim. Dışarı çıkmadım. Çay-Kahve bağımlısıyım ama transferden itibaren bunları hiç içmedim. Etkisi oldu mu bilmiyorum ama bolca da kuru incir yedim.Transferin gününu saymaz isek bugün 2.günümdeyim büyük tuvalete çıkamıyorum yürüyüş kendimi çok zorlamadan yapıyorum sonra tekrar uzanıyorum siz neler yaptınz veya yapıyor musunuz
- 16 Haziran 2022
- 227
- 134
- 33
- 31
Çok sevindim Rabbim benim ve bütün isteyen herkese nasip etsin bende kefir kuru kayısı filan içiyorum bide ilaçları düzenli kullanıyorum bakalım artık inşallah hepimiz pozitifi görürüz Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasinMerhaba. Ben transferimin 14. günündeyim ve testim pozitif. Valla ben ilk 3 gün boyunca sadece evin içinde hareket ettim. Dışarı çıkmadım. Çay-Kahve bağımlısıyım ama transferden itibaren bunları hiç içmedim. Etkisi oldu mu bilmiyorum ama bolca da kuru incir yedim.
- 30 Aralık 2022
- 95
- 79
- 8
Amin. O kadar zor ki bu süreç. Rabbim hepimize yardımcı olsun..Çok sevindim Rabbim benim ve bütün isteyen herkese nasip etsin bende kefir kuru kayısı filan içiyorum bide ilaçları düzenli kullanıyorum bakalım artık inşallah hepimiz pozitifi görürüz Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin