2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kızlar bu ay ovulasyon testi yapmaya karar verdim bana önerebileceğiniz marka varmı ilk defa kullanıcam

Kızlar bu ay ovulasyon testi yapmaya karar verdim bana önerebileceğiniz marka varmı ilk defa kullanıcam
Canım ben ilk gebeliğimde laboquick kullandım memnundum. Şimdi elimde bir gebenin günlüğünün testleri var pek sevmedim ama bitiricem bunu sonra yine laboquicke dönerim. Bir de duyduğum kadarıyla innovita iyiymiş

Selam, ben bu ay ilk defa deneyeceğim belki uğurlu gelir diye eklenmek isterim :)

Sat: 28.08 bat:29.09

Herkese merhaba
Bu ay bende katılayım sat 19 eylül bat 18 ekim
İnşallah uğurlu gelir

Ne zamandir deniyorsunuz. Bence hic depresyona girmeyin herseyin bir vakti ve zamani var. Ben cok uzun zamandir bekliyorum

Merhaba kızlar, daha önce hiç katılmadım ama bu ay motivasyon olması açısından beni de gruba ekleyebilir misiniz?

SAT: 28 Ağustos
BAT: 4 - 5 Ekim.

29 yaşındayım, eşim 31 yaşında. Bu ay ovülasyon testleri ile takip ettim. Gün gün not aldım görseli ekledim. Boyun ağrımdan dolayı iki gün önce doktora gittim. MR çektirmemi istedi. Bebek plânladığımız ve şuan gebe olup olmadığımı bilmediğim için Beta hcg istedi doktor. Adetime 9 gün vardı. Değer 2,03 çıktı. Şaşırdım. Çünkü bugüne kadar 7,8 kez gebelik testi yaptırdım, hepsini de ya adet günü ya da adet tarihine yakın yaptırıyordum ve <0,6 veya <1,2 çıkıyordu. Bu sefer adete 9 gün varken 2,03 çıktı. Umutlanmak istemiyorum ama mental olarak yoruldum sanırım. 10 aydır deniyoruz. Sağlıksal olarak bir sorunumuz yok.

Umarım bu ay isteyen herkesin bebişi olurrr. Olmazsa da çalışmalara devam artık napalımmm

2. Görselde yuvarlak içine aldıklarım ilişki olan günler. (Bu ay olsun artık diyerek tüm tuşlara basmışız ahdjdjjd)

Çatlamadan sonraki 3. Ve 4. Gün yumurtalıkla batma ve dizlerime yayılan ağrı oldu. Ve yumurtalıktaki batmalar son 4 gündür devam ediyor. Sizde de böyle oldu mu?

Eklentiler

• 81BC8517-5338-4A75-A92E-46AD09142B5C-645-00000006C25D1B04.jpeg
    93 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_8013.jpeg
    162,8 KB · Görüntüleme: 49
Durabilirsen öyle yapman daha mantıklı tabi. Birkaç tane test alsaydın arada yapardın
Naber kiz. Tkm da kan almiyorlar demi. Yani elbet aliyorlardir da kafana göre kan veremiyorsun demi. Iyi anlatamadim ama Anladin sen

Naber kiz. Tkm da kan almiyorlar demi. Yani elbet aliyorlardir da kafana göre kan veremiyorsun demi. Iyi anlatamadim ama Anladin sen
Yoo veriliyor ama ertesi günü çıkıyor birkaç kez vermiştim ama sadece perenatalny bilen ene mahri bakıyor başka yerde yok

Durabilirsen öyle yapman daha mantıklı tabi. Birkaç tane test alsaydın arada yapardın
Var evde test belki salı çarşamba falan yaparım. Şimdi umudum biraz azaldığı için bekleyebilirim diye düşünüyorum
bence innovita kuzu onu kullandım ben güzeldi laboquic kullandım ama kontrol çizgisi bile silik çıkıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…