- 21 Şubat 2017
- 233
- 42
- 25
- Konu Sahibi papatya insan
Siz nasılsınız nerde yaptırdınızBenimle aynı gün transfer olmuşsunuz bi belirtiniz var mı acaba şu an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz nasılsınız nerde yaptırdınızBenimle aynı gün transfer olmuşsunuz bi belirtiniz var mı acaba şu an
Amin İNŞALLAH Allah eşime akıl fikir versin parasını eksik etmesin inşallah oda bana bulaşmasın ilk günlerde kendini en kötüsüne hazırla moda girme dedi zar zor olumlu düşünmeye ikna ettim teste kadarRabbim selamete çıkarsın inşallah salih Saliha kullarından nasip etsin eşiniz korkmasın at sahibine göre kişner
Vallahi almadım ne zaman alsam diye düşünüyorum saçımla oynamaktan tarayamaz hale geldi eltim var Bitlis li ayriyeten kulakları duymuyor genelde bağırarak anlatıyo laf söylüyor gelinleri tüp bebek le ikiz doğurmuş ondan ne duyduysa uyguluyorDuş falan aldınız mı . Ayrıca sizi kim yatağa bağlıyor
Benim çok bi belirtim yok geçen transferimde kasık ağrım bel ağrım vardı ama negatif oldu maaalesef.Iki embriyo benimki ama orta kalite Allah Ne derse o olur artık bugunn işe de gittim benSiz nasılsınız nerde yaptırdınız
2. Günden sonra ılık duş alın denildi bana . Ama oturmayın sakın ayakta olun kollarınızı çok kaldırmayın eşiniz yardım etsin denildiVallahi almadım ne zaman alsam diye düşünüyorum saçımla oynamaktan tarayamaz hale geldi eltim var Bitlis li ayriyeten kulakları duymuyor genelde bağırarak anlatıyo laf söylüyor gelinleri tüp bebek le ikiz doğurmuş ondan ne duyduysa uyguluyor
ALLAH yardımcınız olsun inşallah yüzünüze gülsünBenim çok bi belirtim yok geçen transferimde kasık ağrım bel ağrım vardı ama negatif oldu maaalesef.Iki embriyo benimki ama orta kalite Allah Ne derse o olur artık bugunn işe de gittim ben
AA gerçekten mi çok şaşırdım bizimkiler uyudu galiba hiçbir şey demedi2. Günden sonra ılık duş alın denildi bana . Ama oturmayın sakın ayakta olun kollarınızı çok kaldırmayın eşiniz yardım etsin denildi
Sizinki maşallah hem bisey dememiş hem mesaja dönemiyorAA gerçekten mi çok şaşırdım bizimkiler uyudu galiba hiçbir şey demedi
Benim çok bi belirtim yok geçen transferimde kasık ağrım bel ağrım vardı ama negatif oldu maaalesef.Iki embriyo benimki ama orta kalite Allah Ne derse o olur artık bugunn iSiz nasılsınız nerde yaptırdınız
Hepimizin inşallahALLAH yardımcınız olsun inşallah yüzünüze gülsün
ALLAH razı olsun belki ALLAH benim dualarımı kabul ederse hepsi hallolur İNŞALLAHVakıa süresi Hergun okuyun bilmiyorsanız telefondan evınıze açın dinleyin dinletin işleri yolunda gider zorluk görmez Allah ın izniyle . Akıl fikir konusunda bişi diyemicem
Dediğim gibi desemde isterse duyuyor gerçek anlamda duyma kaybı var hayırlısıyla sayılı günler çabuk geçer İnşallahEltinize söyleyin . Gelinleriyle sizin vücudunuz aynı değil herkesin farklı bi tepkimesi var çok yanlış bence . Herkesin ıspanak sevmedıgı gibi düşünün mesela
Bende şüpheliyim ama aşiret tipi Bi aile kulaktan kulağa gelin laf dinlemedi derse kaynanam falan aşırı tepki verir annem yanımda tekken hallederim İNŞALLAHBence duş alamamak hemde su haplı iğneli dönemde hormonlar ayaktayken vücut ısısı değişik oluyor zaten E malum kaloriferler açık e ınsan terlemese bile saçları yağlanır rahatsız olur . Bence siz bi duş alın bi rahatlayın bide kilo var dediniz yazık yani başınızdaki kimse size bilmeden kötülük ediyor olabilir
Anladım piskolojik baskı var işin içinde inşallah bebegınız sizinledir ve sonu güzel olurBende şüpheliyim ama aşiret tipi Bi aile kulaktan kulağa gelin laf dinlemedi derse kaynanam falan aşırı tepki verir annem yanımda tekken hallederim İNŞALLAH
Eşim 11 kardeş olunca çocuğa yeğene doymuş o yüzdendende çok relax ALLAH hayırlısını versin değilse hiç vermesin bu şekilde benimde sadece Bi kardeşim var oda bekar ben tamamen hasretim yaniAnladım piskolojik baskı var işin içinde inşallah bebegınız sizinledir ve sonu güzel olur
CORASPIN Bi tane (hap)Siz şuan ilaç iğne bişey kullanıyor musunuz