2024 Aralık transfer olup test yapanlar- belirtiler

2 aralıkta dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum . Aralık ıcınde transfer olup test yapan belirti görenler varmı ? 4. Gün testim .
İyi günler benim 16 yumurta toplandı ve 6 embriyo oluştu 5.gün e yaşayan sadece 1 embriyo var oda donduruldu ikinci adeti ilaçla oldum zaten pcosluyum transfer oldum 4.gün bugün 5aralık ta kondu bende çok heyecanlıyım napıosınuz yatıyor musunuz

Şey için sordum özel mi devlet mi die . Size sorulmadı mı 3. Gun ya yumurtalar şu durumda isterseniz 3 unu donduralim 3 ünü 5. Gün için bekletelim falan die neden hepsını rıske attılar acaba

Şey için sordum özel mi devlet mi die . Size sorulmadı mı 3. Gun ya yumurtalar şu durumda isterseniz 3 unu donduralim 3 ünü 5. Gün için bekletelim falan die neden hepsını rıske attılar acaba
BANA fakülte rapor verdi bu tedavi gördü pcoslu diye tıbbi genetiğe sma testi ne kadar yaptık ama yumurta toplama da 16 toplandı 6embriyo oluştu 5.gün e yaşayan sadece 1 embriyo var onu da koydular

Son düzenleme:
Durumu iyi değildi galiba riske atma gereği duymadılar 3.gün 6tane vardı

Yemenıze içmenize dikkat edin kilo varsa 2 litre su ıcın ufak yürüyüşler ve sebze yemeye dıkkat edin havuç ve mor lahana avakado kabak çekirdeği maddi imkanlarınız uygunsa tüketin

X