- 6 Mart 2024
- 245
- 79
- 31
- Konu Sahibi papatya insan
Aynen aynen . Meryem süresi dinleyin beni çok rahatlatıyor huzur veriyorDiğer seferde sonda takmışlardı yine öyle olur zannettim ama yapacak bir şey yok artık olacağı varsa olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen aynen . Meryem süresi dinleyin beni çok rahatlatıyor huzur veriyorDiğer seferde sonda takmışlardı yine öyle olur zannettim ama yapacak bir şey yok artık olacağı varsa olur
Inşallah olmuşturYok ben daha kan vermedim . Hıc belirtimde yok ağzımın tadı degıstı sadece
Amin inşallah Rabbim kimseye aratmasın tez vakitte nasip etsinInşallah olmuştur
Test günün ne zaman aşılama arkadaşım inşallah bunda yüzümüz güler benim cuma günü kan testi günüm idrar testi yapmayı düşünmüyorum kalbim dayanmaz gibiYok ben daha kan vermedim . Hıc belirtimde yok ağzımın tadı degıstı sadece
İyi günler benim 16 yumurta toplandı ve 6 embriyo oluştu 5.gün e yaşayan sadece 1 embriyo var oda donduruldu ikinci adeti ilaçla oldum zaten pcosluyum transfer oldum 4.gün bugün 5aralık ta kondu bende çok heyecanlıyım napıosınuz yatıyor musunuz2 aralıkta dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum . Aralık ıcınde transfer olup test yapan belirti görenler varmı ? 4. Gün testim .
Vallahi yatağa bağlamadıkları kaldı özelde transfer oldum medicalparkHiç kalkmadık ki yatalım ınsallah güzel haberler alırsın . Devlette mi özelde mi tedavi görüyorsunuz ?
İNŞALLAH benim test pazartesi sabır çekiyorum resmenHiç kalkmadık ki yatalım ınsallah güzel haberler alırsın . Devlette mi özelde mi tedavi görüyorsunuz ?
BANA fakülte rapor verdi bu tedavi gördü pcoslu diye tıbbi genetiğe sma testi ne kadar yaptık ama yumurta toplama da 16 toplandı 6embriyo oluştu 5.gün e yaşayan sadece 1 embriyo var onu da koydularŞey için sordum özel mi devlet mi die . Size sorulmadı mı 3. Gun ya yumurtalar şu durumda isterseniz 3 unu donduralim 3 ünü 5. Gün için bekletelim falan die neden hepsını rıske attılar acaba
Durumu iyi değildi galiba riske atma gereği duymadılar 3.gün 6tane vardıŞey için sordum özel mi devlet mi die . Size sorulmadı mı 3. Gun ya yumurtalar şu durumda isterseniz 3 unu donduralim 3 ünü 5. Gün için bekletelim falan die neden hepsını rıske attılar acaba
İnşallah bebişin seninledir . Zaten sağlıklı tek bir yumurta ve sperm yeterli deniliyor . Yasınız kaç acabaBANA fakülte rapor verdi bu tedavi gördü pcoslu diye tıbbi genetiğe sma testi ne kadar yaptık ama yumurta toplama da 16 embriyo oluştu 5.gün e yaşayan sadece 1 embriyo var onu da koydular
ALLAH razı olsun 27yaşındayım eşimde 33İnşallah bebişin seninledir . Zaten sağlıklı tek bir yumurta ve sperm yeterli deniliyor . Yasınız kaç acaba
Maşallah gençmişsin inşallah 2025 annelerinden olursun sen deALLAH razı olsun 27yaşındayım eşimde 33
Amin İNŞALLAH Allah isteyene nasip etsin inşallahMaşallah gençmişsin inşallah 2025 annelerinden olursun sen de
Yatmak yeterli mi sizce dönmekte sorun var mı internet te yan yatın diyorAmin İNŞALLAH Allah isteyene nasip etsin inşallah