2024 Aralık transfer olup test yapanlar- belirtiler

Vallahi tükürürler onun yoğunluğuna hem yeterli bilgi vermeyip hem cevapsız bırakamaz hele ki iğne gibi önemli bi konuda adı ne doktorunuzun

Vallahi tükürürler onun yoğunluğuna hem yeterli bilgi vermeyip hem cevapsız bırakamaz hele ki iğne gibi önemli bi konuda adı ne doktorunuzun
Medicalpark Tayfun Alper hemşireside geç dönüyor sayfada sadece et balık sebze yazıyor kısaca pilavdan şekerden uzak durun diyo

Anladım benım gittiğim klinikte ilk gittiğimizde doktorumuzu seçtik ama sonrasında diğer doktorlarla da tanıştık kendı doktorum olmadığında diğerleri beni tanıyarak kontrol ediyordu ilk gün ordaki doktorların ,embriyologların , laboratuvarın ve koordinasyon şefinin numarası verildi bi dosya içinde … aklınıza ne takılırsa istediğinizi arayın hepsi sizin hakkınızda bilgi sahibi olacak denildi bu bizim çok hoşumuza gitmişti . Şimdi de zaten Hergun aranıyorum nasıl hissettiğimi falan soruyorlar

İnşallah güzel sonuç alırsınız tayfun beyi bu sayfada çok kez okudum hatta geriye dönük 2009
Hazır gıdalar paketli gıdalar çok fazla yağlı kızartmalar hamur işleri uzak duralım yazdı sekreter i İNŞALLAH banada uğurlu gelir çünkü eşim çok meraklı değil özellikle z kuşağından çok korkuyor

Hazır gıdalar paketli gıdalar çok fazla yağlı kızartmalar hamur işleri uzak duralım yazdı sekreter i İNŞALLAH banada uğurlu gelir çünkü eşim çok meraklı değil özellikle z kuşağından çok korkuyor
🤣🤣🤣 Rabbim selamete çıkarsın inşallah salih Saliha kullarından nasip etsin eşiniz korkmasın at sahibine göre kişner 😀

Ateş basması var ama onuda bilemedim ki ya benım ev çok sıcak yani evdekiler de ben gibi kapı cam açıyor bilemedim başka bi belirtim yok sizin varmı

Benimle aynı gün transfer olmuşsunuz 😊bi belirtiniz var mı acaba şu an
Vallahi yatağa bağlamadıkları kaldığı için stabil devam ediyor ama iki göğsüm sürekli ağrıyor kasık ağrısı baştan beri devam fitil çok huylanıyor ve saç dökülmesi çok arttı

X