2024 Aralık transfer olup test yapanlar- belirtiler

papatya insan

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
243
78
31
2 aralıkta dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum . Aralık ıcınde transfer olup test yapan belirti görenler varmı ? 4. Gün testim .

Eklentiler

• E85E312F-441A-454A-9C5F-285A00A43C8C.jpeg
    E85E312F-441A-454A-9C5F-285A00A43C8C.jpeg
    83,1 KB · Görüntüleme: 104
2 aralıkta dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum . Aralık ıcınde transfer olup test yapan belirti görenler varmı ? 4. Gün testim .
Aynı gün transfer olmuşuz 🥰 pozitif sonuç elde ederiz inşallah ❤️ ama ben 5. Gün dondurulmuş transfer oldum korkuyorum kaset test yapmaya yarın cesaretlenirsem kandan bakmayı düşünüyorum kanda erken çıkabiliyor ama idrarda geç çıkıyormuş öyle dediler kan verdinizmi sizde

inşallah tutmuştur ama daha çok erken. İğne belirtisi olabilir. Ben 3 aralıkta 5. Gün embriyosu transfer oldum. Henüz test yapmadım.

Pazartesiye etki falan kalmaz bi kere daha yenilerim die düşünüyorum ayın 27 de iğne oldu 2 de transfer kaç gün etki süresi 12 değil mi zaten

Merhaba arkadaşlar. Ben de 5 aralıkta 2 adet 5.gün embriyosu oldum orta kalite.Midem çok bulanıyor diğer transferim de hiç böyle olmamıştı bu durumu yaşayan oldu mu hiç?

merhaba canım stres olabilir ikincisi de ilaç kullanıyorsanız yan etkisi olabilir yarında geçmezse bi doktorunla görüş erteleme
İlaç yan etkisi dedi ama doktor anlamadım. Bi de korkuyorum sanırım bu da tutmayacak diye 2.transferim çünkü. 2 tane koydurduk ama orta kalite diye icim yine de pek rahat değil.

Aaa yapmayın öyle lütfen güzel düşünün güzel şeyleri davet edin hayatınıza kötüyü çağırmayın. Umarım bebişlerimiz bizimledir

Ayrıca kaliteyle hiç alakası yok buna inanın nice 5aa lar tutmayıp 2. Gun embrıyo annelerı var sayfada kendı kendınıze umudunuzu kurıp enerjinizi düşürmeyin. Motivasyonunuzu yüksek tutun ,stres baş düşmanımız unutmayın bu günler de

Evet haklisiniz. Aklıma bir de şu konu takılıyor bu transferimde 5 dakika sonra kalkıp lavaboya gittim bir şey olur mu acaba

Bende aynı sekılde çok çok sıkışıktım odaya geçer geçmez gidebilirsin dedi doktorum ben 5 dakıkayı da görmemişimdir 😅 ya bence çok düşünüosun sen uzaktan gelip evine 3-5 saat yolculuk yapan anne adayları var

Bende aynı sekılde çok çok sıkışıktım odaya geçer geçmez gidebilirsin dedi doktorum ben 5 dakıkayı da görmemişimdir 😅 ya bence çok düşünüosun sen uzaktan gelip evine 3-5 saat yolculuk yapan anne adayları var
Yani evet😂hemşireye sordum bir şey olmaz dedi ama bilmiyirum hep bi şüphe oluyor insanin kafasında bi de icim bomboş hicbir şey hissetmiyorum ondan sanırım

X