- 6 Mart 2024
- 243
- 78
- 31
- Konu Sahibi papatya insan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı gün transfer olmuşuz pozitif sonuç elde ederiz inşallah ama ben 5. Gün dondurulmuş transfer oldum korkuyorum kaset test yapmaya yarın cesaretlenirsem kandan bakmayı düşünüyorum kanda erken çıkabiliyor ama idrarda geç çıkıyormuş öyle dediler kan verdinizmi sizde2 aralıkta dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum . Aralık ıcınde transfer olup test yapan belirti görenler varmı ? 4. Gün testim .
İlaç yan etkisi dedi ama doktor anlamadım. Bi de korkuyorum sanırım bu da tutmayacak diye 2.transferim çünkü. 2 tane koydurduk ama orta kalite diye icim yine de pek rahat değil.merhaba canım stres olabilir ikincisi de ilaç kullanıyorsanız yan etkisi olabilir yarında geçmezse bi doktorunla görüş erteleme
Yani evethemşireye sordum bir şey olmaz dedi ama bilmiyirum hep bi şüphe oluyor insanin kafasında bi de icim bomboş hicbir şey hissetmiyorum ondan sanırımBende aynı sekılde çok çok sıkışıktım odaya geçer geçmez gidebilirsin dedi doktorum ben 5 dakıkayı da görmemişimdir ya bence çok düşünüosun sen uzaktan gelip evine 3-5 saat yolculuk yapan anne adayları var
Diğer seferde sonda takmışlardı yine öyle olur zannettim ama yapacak bir şey yok artık olacağı varsa olurSenın ilk transferden idmanlı olup ördek yada hasta beziyle tetikte olman gerekirdi ben hoptiri hoptiri gittim
Fazla düşünme ben 3 gun ağlak ağlak dolandım ortalıkta napan die sorana ağladım resmenYani evethemşireye sordum bir şey olmaz dedi ama bilmiyirum hep bi şüphe oluyor insanin kafasında bi de icim bomboş hicbir şey hissetmiyorum ondan sanırım