• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 ARALIK AYI AŞILAMA YAPANLAR 🐧☃️

Toplam ne kadar tutuyor raporlu aşılama
ilaçlardan ilaçlara değişiyor. Benim ilk aşılamam klomen hapla oldu. hap reçeteyle geçen sene 10 20tl gibi bi şeydi. bu ay raporlu iğneli aşılama yaptırdım. gonalF raporlu 1250tl aldım. ovitrelle çatlatma iğnesinide raporlu 136tl aldım. aşılama setini 2250tl aldım. özel hastanelerde raporlu aşılama yapılıyor mu hiç bilmiyorum. Ben üni hastanesinin ücretli kısmına doç.dr.a gittim 740tl muayene ücreti. böyle yani ödediğim fiyatlar

ilaçlardan ilaçlara değişiyor. Benim ilk aşılamam klomen hapla oldu. hap reçeteyle geçen sene 10 20tl gibi bi şeydi. bu ay raporlu iğneli aşılama yaptırdım. gonalF raporlu 1250tl aldım. ovitrelle çatlatma iğnesinide raporlu 136tl aldım. aşılama setini 2250tl aldım. özel hastanelerde raporlu aşılama yapılıyor mu hiç bilmiyorum. Ben üni hastanesinin ücretli kısmına doç.dr.a gittim 740tl muayene ücreti. böyle yani ödediğim fiyatlar
Anladım teşekkürler 💐
Allah emeklerinizi boşa vermesin inşallah 🤲 hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tüm isteyenlere hayırlısıyla

Merhaba kızlar. 21inde ovitrelle iğnemi vurdum, 23ünde ise aşılamam yapıldı. İğnelerden sonra bende ağrılar başladı. Gaz problemleri yaşıyorum hala daha. Aşılamadan sonra arttı. Çaydanlık bile kaldırınca kasıklarımda bir ağrı hissediyorum. 2 tane bir sağda bir solda yumurtam gelişti. Temizlenmiş 44 milyon sperm enjekte ettiler. Umarım hepimizin olumlu sonuçlanır. İlk aşılama denemem. Sanırım rahim ağzım dar olduğu için aşılama sırasında biraz zorlandım. Sonrasında da sızlamalarım devam etti. Şu anda geçti fakat kasık ve bel ağrılarım devam ediyor. Duphostan verdi doktor ona başladım çarşamba günü. 15. Günde test yapmamı söyledi. Sanırım o zamana kadar bekleyeceğim. Bol pozitifli olsun yeni yıl inşallah. Allahtan herkese şifalar diliyorum. Lütfen birbirimizi bilgilendirelim umut olsun hepimize ♥️♥️♥️

Merhaba! Aşılamamın 9. Günü dayanamayıp tahlil yaptırdım bthcg 2.0 geldi moralim çok bozuldu

maalesef ben bu ay elendim aşılamadan, sabah adet oldum🥴aşılamanın 11. günüydü. dün zaten ağrılarım başlayınca anlamıştım. pazartesiye randevu aldım hemen. umarım gideceğim doktor bi ay bekletmeden hemen tekrar başlar aşılama sürecine. aynı hastanenin farklı doktoruna randevu aldım bu sefer

maalesef ben bu ay elendim aşılamadan, sabah adet oldum🥴aşılamanın 11. günüydü. dün zaten ağrılarım başlayınca anlamıştım. pazartesiye randevu aldım hemen. umarım gideceğim doktor bi ay bekletmeden hemen tekrar başlar aşılama sürecine. aynı hastanenin farklı doktoruna randevu aldım bu sefer
Çok üzüldüm inşallah bu ay hayal kırıklığı yaşadığın son ay olur canım benim 🥹

Merhaba bugün aşılama da 14.günüm benim ilk aşılamama ama test vermeye korkuyorum olumsuz sonuç görürsem diye :(

Merhaba korkmayın belli olmaz belki pozitiftir olmuşuz düşünmeyelim..
Teşekkür ederim inşAllah pazartesi günü kan testi vermeyi düşünüyorum :) belirti olarakta göğüs hassasiyeti , sık idrara çıkma ve uyku hali var umarım psikolojik olarak bunları yaşamıyorumdur 🙈🙈 progestan fitil kullanıyorum o da kasık ağrısı yapıyor

Teşekkür ederim inşAllah pazartesi günü kan testi vermeyi düşünüyorum :) belirti olarakta göğüs hassasiyeti , sık idrara çıkma ve uyku hali var umarım psikolojik olarak bunları yaşamıyorumdur 🙈🙈 progestan fitil kullanıyorum o da kasık ağrısı yapıyor
Mutlu haberlerini bekliyoruz inşallah 🥰

Back