- 1 Şubat 2024
- 509
- 174
- 18
- 31
Ha o zaman değildir Ohss 1 yumurtan varsa. İnşallah hamileliktendir canım o haldeOlabilir canım. Kaç yumurtam olduğunu bilmiyorum doktorum 1 yumurta gibi bahsetti sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha o zaman değildir Ohss 1 yumurtan varsa. İnşallah hamileliktendir canım o haldeOlabilir canım. Kaç yumurtam olduğunu bilmiyorum doktorum 1 yumurta gibi bahsetti sanırım
ilaçlardan ilaçlara değişiyor. Benim ilk aşılamam klomen hapla oldu. hap reçeteyle geçen sene 10 20tl gibi bi şeydi. bu ay raporlu iğneli aşılama yaptırdım. gonalF raporlu 1250tl aldım. ovitrelle çatlatma iğnesinide raporlu 136tl aldım. aşılama setini 2250tl aldım. özel hastanelerde raporlu aşılama yapılıyor mu hiç bilmiyorum. Ben üni hastanesinin ücretli kısmına doç.dr.a gittim 740tl muayene ücreti. böyle yani ödediğim fiyatlarToplam ne kadar tutuyor raporlu aşılama
inşallah inşallah pozitifi görürüzAyy benimde aynı tarih , ayni belirtiler adet olmayayim diye dua ediyorum. İnşallah pozitifi goruruz
İnşallah canım. Senin kaçıncı günün?Ha o zaman değildir Ohss 1 yumurtan varsa. İnşallah hamileliktendir canım o halde
18 aralıkta yaptırdım ama ben Ohss oldum canım hastanede yattım 2 gün önce çıktım. Merakla bekliyorum sonucuİnşallah canım. Senin kaçıncı günün?
Anladım teşekkürlerilaçlardan ilaçlara değişiyor. Benim ilk aşılamam klomen hapla oldu. hap reçeteyle geçen sene 10 20tl gibi bi şeydi. bu ay raporlu iğneli aşılama yaptırdım. gonalF raporlu 1250tl aldım. ovitrelle çatlatma iğnesinide raporlu 136tl aldım. aşılama setini 2250tl aldım. özel hastanelerde raporlu aşılama yapılıyor mu hiç bilmiyorum. Ben üni hastanesinin ücretli kısmına doç.dr.a gittim 740tl muayene ücreti. böyle yani ödediğim fiyatlar
8. gün canım
Valla bi o belirtim vardı oda geçtienfeksiyonda yanmada oluyor sanırım ama ya
moralini bozma canım benim 9. gün çıkan sonuca sakın takılma. doktorunu dinle 14-15. günlerde yapılan tahlil en doğrusuMerhaba! Aşılamamın 9. Günü dayanamayıp tahlil yaptırdım bthcg 2.0 geldi moralim çok bozuldu
Progestan başlamıştı doktorum sabah akşam kullanıyorum moralim bozuldu ama yinede devam edicem. Buarada çok teşekkür ederimmoralini bozma canım benim 9. gün çıkan sonuca sakın takılma. doktorunu dinle 14-15. günlerde yapılan tahlil en doğrusu
Çok üzüldüm inşallah bu ay hayal kırıklığı yaşadığın son ay olur canım benimmaalesef ben bu ay elendim aşılamadan, sabah adet oldumaşılamanın 11. günüydü. dün zaten ağrılarım başlayınca anlamıştım. pazartesiye randevu aldım hemen. umarım gideceğim doktor bi ay bekletmeden hemen tekrar başlar aşılama sürecine. aynı hastanenin farklı doktoruna randevu aldım bu sefer
Merhaba korkmayın belli olmaz belki pozitiftir olmuşuz düşünmeyelim..Merhaba bugün aşılama da 14.günüm benim ilk aşılamama ama test vermeye korkuyorum olumsuz sonuç görürsem diye
inşallah inşallah canımÇok üzüldüm inşallah bu ay hayal kırıklığı yaşadığın son ay olur canım benim
Teşekkür ederim inşAllah pazartesi günü kan testi vermeyi düşünüyorum :) belirti olarakta göğüs hassasiyeti , sık idrara çıkma ve uyku hali var umarım psikolojik olarak bunları yaşamıyorumdur progestan fitil kullanıyorum o da kasık ağrısı yapıyorMerhaba korkmayın belli olmaz belki pozitiftir olmuşuz düşünmeyelim..
Mutlu haberlerini bekliyoruz inşallahTeşekkür ederim inşAllah pazartesi günü kan testi vermeyi düşünüyorum :) belirti olarakta göğüs hassasiyeti , sık idrara çıkma ve uyku hali var umarım psikolojik olarak bunları yaşamıyorumdur progestan fitil kullanıyorum o da kasık ağrısı yapıyor
Canım kan verdin mi sonucun nedir?Valla bi o belirtim vardı oda geçti
Negatif canım bugün regl oldumCanım kan verdin mi sonucun nedir?