How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamile kalmayi bekleyenler ..

Canim ben 5 senedir ne belirtiler yasadim bir bilsen ahh ahh bunlarin hepsi pskolojik cok düsündügümüz icin cok kafamiza taktigimiz icin bunlari yasiyoruz insallah hayirli haber alirsin ama belirtilere bakma canim sonradan üzülmeni istemem hakkinda hayirlisi olsun
Haklısın ,zaten adet olucak gibiyim sancım var hayırlısı olsun hakkımızda

Merhaba arkadaslar.. ben uzun zamandir yani 5 senedir anne olmayi istiyorum ama maalesef daha o duyguyu tadamadim cok sükür esimdede bendede birsey yok ama olmadi tabi rabbimin elbet bir bildigi vardir ne ilaclar ne haplar ne kürler ne igneler vuruldum peki sizler kac senedir bekliyorsunuz neler yaptini bu ay ümitliyim diyenler buraya hep beraber sohbet edelim birbirimize destek olalim güzel haberleri belirtileri ve yaptiginiz seyleri paylasalim
5 sene uzun bi süre.Ben de 2,5 yıldır bekliyorm.Kasımda asılama yaptım tutmadı.2.asılama yapacaktık bu ay,ignelere fazla reaksiyon gösterdi yumurtalıklarım.11 tane yumurta oluşunca iptal oldu asılamam.Korunma verdi drm.Ama artık yaza tüp bebeğe yönelcez.5 yıl kendiliğinden olmadıysa iyi bir dra görünün derim.Mesela benim tüpün birinde sıvı varms,biz hep kapalı sıkıntı değil, acık olandan hamile kalırım diye beklemiştik.Ama öyle olmuyormuş o is.Sıvı varsa zormuş.Hayırlısı artık..

inşallah beklediğiniz bebişlerinize tez zamanda kavuşursunuz. sözde bizimde karı koca büyük sorunumuz yoktu tüp bebekle 4. senemizde nasip oldu.Allah aratmasın bekletiyorsa da değsin.

inşallah beklediğiniz bebişlerinize tez zamanda kavuşursunuz. sözde bizimde karı koca büyük sorunumuz yoktu tüp bebekle 4. senemizde nasip oldu.Allah aratmasın bekletiyorsa da değsin.
Merhaba canım bizimde kari koca sorunumuz yol deniyor ama bende haşimato var sende de vardı diye hatırlıyorum çok şükür sen hamile kalmışsin inşallah bize de nasip olur. Senin haşimato değerinde düşüs olduktan sonra mı gebelik oluştu ? 2 başarısız tüp bebeğim var haşimato engel değil diyorlar ama başka sebep bulamayınca ben ona bagliyorum deneyimlerini benimle paylasirsan çok sevinirim cnm

5 sene uzun bi süre.Ben de 2,5 yıldır bekliyorm.Kasımda asılama yaptım tutmadı.2.asılama yapacaktık bu ay,ignelere fazla reaksiyon gösterdi yumurtalıklarım.11 tane yumurta oluşunca iptal oldu asılamam.Korunma verdi drm.Ama artık yaza tüp bebeğe yönelcez.5 yıl kendiliğinden olmadıysa iyi bir dra görünün derim.Mesela benim tüpün birinde sıvı varms,biz hep kapalı sıkıntı değil, acık olandan hamile kalırım diye beklemiştik.Ama öyle olmuyormuş o is.Sıvı varsa zormuş.Hayırlısı artık..
Canim olmassa yaza dogru bende yapicam tüp bebek kac doktora göründüm hepsi aynisini dedi birseyiniz yok stress yapmayin diye o yüzden bekledik bukadar hayirlisi bu ay bir test yaptim cok silik bir cizgi cikti adetime 1 hafta var ve esim rüyasinda görmüs ilk defa hamile oldugumu ve belirti olarak 2-3 gün asiri derecede gögüslerim sisti ve yüzümde kocaman 1 tane bir sivilce cikti hayirlisi bir kac gün daha bekleyip test yapicam tekrar rabbim seninde gönlüne göre versin insallah tüp bebege gerek kalmadan sende güzel haberler alirsin insallah cnim

Canim olmassa yaza dogru bende yapicam tüp bebek kac doktora göründüm hepsi aynisini dedi birseyiniz yok stress yapmayin diye o yüzden bekledik bukadar hayirlisi bu ay bir test yaptim cok silik bir cizgi cikti adetime 1 hafta var ve esim rüyasinda görmüs ilk defa hamile oldugumu ve belirti olarak 2-3 gün asiri derecede gögüslerim sisti ve yüzümde kocaman 1 tane bir sivilce cikti hayirlisi bir kac gün daha bekleyip test yapicam tekrar rabbim seninde gönlüne göre versin insallah tüp bebege gerek kalmadan sende güzel haberler alirsin insallah cnim
Oo ins hayırlı haberler verirsin.Erken gebelik yapsaydın onlar daha net sonuç veriyor.Hadii inns :dua:

Amin canim insallah rabbimin elbet bir bildigi vardir rabbim neylerse güzel eyler rabbim evladina uzun hayirli saglikli ömürler versin insallah canim

Back