- 22 Eylül 2022
- 1.359
- 1.210
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tatlıymış evet böyle renkler istiyorum ben de. Siyah dışında bir renk istiyorum. Mavi turkuaz yeşil gibiikeadan aldim ben cocuk odasina hic isik gecirmiyor rengi de sari. bebekken almadim zaten farkinda degiller gece gunduzun
Şuan ben de inanmadım kuzumBu da yemekten sonraki halim kimse inanmiyo 5 aylik olduguna herkes sokta
Evimde tadilat var yerdekileri görmeyin ben böyleyim. Yusyuvarlak tostoparlak oldumBu da yemekten sonraki halim kimse inanmiyo 5 aylik olduguna herkes sokta
Ben gittim memorilde eftal avcıya doktorum orda olduğu icin detayliya da oraya gittim. Fiyat 5000 TL cd veriyor ama icinde çok bisey yok. Fotoğraf olarak da 3 tane fotoğraf verdi. Ama 35 dakika falan sürdü detaylı inceledi. Once ölçümleri kendi yapıyor sonra da sana anlatıyor. Ona gitmemis olsam da radyoloji uzmanı hasan urcuya gidilebilirdim Yakınlarım Ona gitti memnun kaldılar.Antalya da detaylı ultrasona giden oldu mu aranızda kızlar? Doktor bana bi yer önerdi ama henüz arayıp bilgi almadim
ikeayi oneririm baya secenek var zaten iki kat kalin birsey hic isik gecirmiyor ben de karanlik renkler hic sevmiyorum hele cocuk odasina hic yakismiyorÇok tatlıymış evet böyle renkler istiyorum ben de. Siyah dışında bir renk istiyorum. Mavi turkuaz yeşil gibi
İşte bu benimmmm. Allahim diyorum ki tek ben mi böyleyim. Hickimse inanmiyor 5 aylık dediğime. Herkes ben senden daha hamile gözüküyorum diyor geçenlerde kayinvalidem de birinin yanında Karnı yok dedi. Bende var saklıyorum sizden dedim biri daha aynı şeyi dedi yedim bebeği ondan küçük dedimBu da yemekten sonraki halim kimse inanmiyo 5 aylik olduguna herkes sokta
Bana da Antalya ultrason diye bı yeri önerdi İsmail ergin neyse pazartesi bı arayayım bakalım ona göre fiyat alayım en iyisiBen gittim memorilde eftal avcıya doktorum orda olduğu icin detayliya da oraya gittim. Fiyat 5000 TL cd veriyor ama icinde çok bisey yok. Fotoğraf olarak da 3 tane fotoğraf verdi. Ama 35 dakika falan sürdü detaylı inceledi. Once ölçümleri kendi yapıyor sonra da sana anlatıyor. Ona gitmemis olsam da radyoloji uzmanı hasan urcuya gidilebilirdim Yakınlarım Ona gitti memnun kaldılar.
Maşallahhh ben de 7 ağustosta gidiyorum çok heyecanlıyımTipimiz böyle teyzoşlar
Benim ki çok küçük korkmalı mıyım bilmiyorumEvimde tadilat var yerdekileri görmeyin ben böyleyim. Yusyuvarlak tostoparlak oldum
Neyse ki biz aynıyız küçük olması bazen korkutuyor beniBu da yemekten sonraki halim kimse inanmiyo 5 aylik olduguna herkes sokta
Kac haftaliksin normalde cnmKızlaaar, ben bugün detaylıya gittim geldim. Çok şükür her şey çok iyi ve yolunda. 1.5 hafta önden gidiyormuş, 455 gr olmuş
Amniyotik bant ve beyindeki kistler gitmiş çok şükür
Ayrıca siz ne güzel yüzünü görmüşsünüz, benimki iki eliyle kapatıyordu. Ayaklarına baktık bol bol
21 haftalık canım. Ultrasonra 22+3 çıktıKac haftaliksin normalde cnm
Ya o nasıl ayakkkkkkKızlaaar, ben bugün detaylıya gittim geldim. Çok şükür her şey çok iyi ve yolunda. 1.5 hafta önden gidiyormuş, 455 gr olmuş
Ayrıca siz ne güzel yüzünü görmüşsünüz, benimki iki eliyle kapatıyordu. Ayaklarına baktık bol bol
Benimde kapattı hep açtığı kısa anlrda yakaladık maşallah bebişeKızlaaar, ben bugün detaylıya gittim geldim. Çok şükür her şey çok iyi ve yolunda. 1.5 hafta önden gidiyormuş, 455 gr olmuş
Video halini görsen bir de , bacak bacak üstüne atmış parmaklarını oynatıyorduYa o nasıl ayakkkkkk
Sen kısa da olsa yakalamışsın, iyi bariii hepimizin bebişine maşallahBenimde kapattı hep açtığı kısa anlrda yakaladık maşallah bebişe
Benimkinin boyu ve kilosu 5-6 gün mü ne önde gözüküyor ama diğer her şeyi tam gününde sizin her şeyi aynı günde mi çıktı doktor bana haftadıyla uyumlu dediydi21 haftalık canım. Ultrasonra 22+3 çıktı