2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Benimde bebeğim bugün ara ara öksürüyor ya hastalık mı bulaştı acaba korktum göğsünü falan yağladım ağız mendilini ütüleyip koydum umarım hastalık olmaz
Merco da deli gibi hapşurmaya başladı ana kucağındayken bir baktık komple kaka çiş çocuk. Direkt banyo yaptırdık ama aklım çıkıyor gözüm hep onda, öksürme arada hep oluyor bebede tükürüğünü yutuyor gibi sanki

O dediğin oluyordu hep anlıyordım tükmüğünden öyle olduğunu bu bildiğin öksürüyor baya canımı sıktı eve de bu hafta bebek görmeye gelenler oldu öpmediler öyle ama işte sonuçta ben öptüm onları ben taşıdımda mı geçirdim ona off bilemiyoruz ki hastaneye de gitmiştik orda da olmuş olabilir hasta çocuk çoktu çünkü

Yapma yaa, du bakalım bugün geçmezse yarın doktora götürürsün canım bir şey varsa da ilerlemez

Yeni probiyotik kullanmaya başladım ben de bu arada mafloru bıraktım. Biogaiayı arayıp da bulamayanlarınız olduysa onun içindeki bakteriden var bunda da arkadaşım söyleyince getirttim hemen bugün daha rahatız acaba o mu fayda etti diye de düşündüm bir.

Eklentiler

• IMG_3094.png
    157,9 KB · Görüntüleme: 45
kaleidon kullanmış mıydın hiç derya? iki gündür kullanıyoruz biz bugün bebe bağıra bağıra ağlıyor resmen çığlıklar yardım çığlıkları

Benimki de sabahtır çok rahattı, tahmin etmiştim akşam bişiler olacağını. Sabahtan beri hiç gaz sesi duymamıştım onun acısı şimdi çıkıyor gazlandı yine

Selam kızlar bebeğimden aşırı bağırsak sesleri geliyor epeydir var gerçi ama bi türlü geçmedi hala . Gurul gurul hep sizinkilerde öyle mi ? Normal bir şey mi acaba ve ne zaman geçecek

kaleidon kullanmış mıydın hiç derya? iki gündür kullanıyoruz biz bugün bebe bağıra bağıra ağlıyor resmen çığlıklar yardım çığlıkları
Kaleidonla maflorun içeriği aynı. Ama yapar mı oyşe bir sey probiyotik neticede bilemedim

Bugün bizim de 1 ay bitti ama çekim süs falan yok. Kriz saati öncesi aklıma geldi, son dakikada yatağa koyup birkaç tane fotoğrafını çektim sizinki maşallah ne güzel olmuş, darısı 2 yaşına olsun
Oyy maşallah kız bebeklerini süslü süslü fotoğrafını çek çok güzel. Benim aklımdan çıkmış banyo yaptırdıktan sonra aklıma geldi alelacele bir şeyler yapıp çektik Biz de böyle olduk teyzeleri 1 ayımızda

Eklentiler

• IMG_20250118_221355.jpg
    171,2 KB · Görüntüleme: 41
Selam kızlar bebeğimden aşırı bağırsak sesleri geliyor epeydir var gerçi ama bi türlü geçmedi hala . Gurul gurul hep sizinkilerde öyle mi ? Normal bir şey mi acaba ve ne zaman geçecek
Bi dönem gazı yoğun olduğu dönem benim bebekte böyleydi ses geliyordu resmen normal herhalde ya

Benimki hep öyle ya. Emerken bir elim cocugun üstünde ya daha emerken bile o gaz, gurultu elimin altında tüm sırtında karnında geziniyor resmen. Asırı gurulduyor

Oyy maşallah o pambık ellerini sevsinler

Ben ankarada yaşıyorum bana doktora söyler misiniz?

Ben ankarada yaşıyorum bana doktora söyler misiniz?

Benimde öyle oluyor arada, şaşırıyorum benden mi geliyor acaba diye i
Benimki hep öyle ya. Emerken bir elim cocugun üstünde ya daha emerken bile o gaz, gurultu elimin altında tüm sırtında karnında geziniyor resmen. Asırı gurulduyor
Bi dönem gazı yoğun olduğu dönem benim bebekte böyleydi ses geliyordu resmen normal herhalde ya

Hepimiz aynıysak normaldir demekki bende eşime diyordum bozuk çıktı bu motordan ses geliyor diye

Kızlar iyi geceler aklıma geldi şimdi size de yazayım . D vitaminini gündüzden vermeye özen gösterin. İçerisinde olan bir madde uykusuzluk yaparmış denedim onayladım akşama doğru verdiğimde gece uykusuna zor geçiyor

Merhaba ben de yanımda hepsini götürdüm ama hamile iken bize bakılan ultrason ile bakıldığı için bezi cikartmadik sizin gittiğiniz hastanede nasıl olur bilemedim ki bizimkine bizde şaşırdık tabi böyle beklemiyorduk

Merhaba ben de yanımda hepsini götürdüm ama hamile iken bize bakılan ultrason ile bakıldığı için bezi cikartmadik sizin gittiğiniz hastanede nasıl olur bilemedim ki bizimkine bizde şaşırdık tabi böyle beklemiyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…