2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Hanımlar boğazım cok fena acıyor evde doğal olarak ne yapabilirim sadece emziriyorum sütümü azaltmayacak bir şekilde bir bitki ilacı varmı
Adaçayı gargara yapabilirsin, ballı ılık su içebilirsin yumuşatması için,sürekli nemli kalmasını sağlamalısın, propolisli spreyler var eczanede doğal içerikli ben kullanmıştım, ama emzirirken kullanılır mı bilmiyorum

Geçmiş olsun canım. Benim bildiğim ı love you masajı var iyi geliyor. Bir de youtube da sevim kuruçay çam diye bir ebenin gaz masajı videoları var ben onlardan yapıyorum. Bize iyi geliyor.
Ay ben de senden sonra izledim yorumları ne güzel, deneyeyim dedim ama vakit bulamadım. Kaç kere yapıyorsun uzun masajı?

Yine gaz alınıyor ve yine "o kadar sert vurma idrarını tutamaz ilerde" deniyor kv tarafından.

Ilk zmnlar emiyordu birakdi iyiyce beni ya hic emmek isdemiyor savaş veriyoruz resmen meme verdimde catliyo aglamakdan almiycam diye mecbur kaliyorum veriyorum mamayi sutumde gitti olan nwedeyse zaten fazla yokdu napcam valla sasirdim ya
40ı çıkmadan emzirme danışmanından destek alabilirsin canım. 40ı çıkmadan daha kolay oluyormuş. Benim başta sütüm vardı sonra bebişte dil bağı çıktı ve başka sebeplerden üzüntüden azaldı baya ve bebeğim kilo alamadı. Ben de o sebeple sağıyorum, belki artar diye. Allah'tan benimki emmeye devam ediyor. Bir umut sütüm artarsa diye bekliyorum. Emzirme danışmanlığı da aklıma yatıyor baya. Belki danışmanlık hizmeti de alabilirim.

Cnm biz 52 gunluk olduk emzirme egitimi almisdim ama benim bebiw emmek isdemiyor ilginç birsekilde valla resmen savasıyoruz ac birak dedi ebe ama nasil birakim 1.si dayanamam 2.ci zaten ortaligi yikiyor acikinca

Edacım ben senindedini bulamadım. Link atar mısın? Yada resimini ceksen Bana eller serbest olanı iş görürmü verim alırmıyım sence
Bebebao P1 240 ml Elektrikli Süt Sağma Göğüs Pompası Fiyatı, Yorumları - Trendyol benimki bu kuzum. Bak şimdi sağım yaptım. Hastane tipi bir memeden 55 cc sağdı, bu alet diğerinden 35 civarı sağdı. Ama benim bu 35 olan mememde sütüm de az geliyor. Mesela sonra hastane tipiyle de kalanı sağayım diyorum, süt gelmiyor demek ki bu eller serbest hepsini sağıyor. Bi de lansonish eller serbest de iyi diyorlar ama benim tecrübem yok onda.

Hanımlar boğazım cok fena acıyor evde doğal olarak ne yapabilirim sadece emziriyorum sütümü azaltmayacak bir şekilde bir bitki ilacı varmı
Geçen benim de öyleydi. Gargara yaptım canım. İltihap olunca antibiyotik almak daha zor olacaktı. Bebeğini iki yaşına kadar emziren arkadaşıma sordum, kullan dedi valla. Doktorsitesi diye bir sitede bir Doktor'un hastaya cevabını okudum, o da gargaranın sadece bölgesel etki ettiğini, kana karışsa bile bebeği etkileyecek düzeyde olmadığını yazmış.. Onun dışında sirke ve karbonatlı suyla gargara yaptım ama ilaç daha çok etki etti. Hatta ben azıcık bademcik kısmıma kenacort krem de sürdüm itiraf edeyim. Kortizonlu bir krem. Onu da hamile olduğumda doktorum azıcık kullanabilirsin demişti. Hasta olmaktan iyidir diye düşündüm şahsen. Geçmiş olsun kuşum

Hemen bi kereden zararı olur mu bilmiyorum ve içmeyecek gargara yapacak ama bildiğim kadarıyla adaçayı sütü kesiyormuş gargara yapsak bişey olmaz herhalde

Sagol cnm bi bakim tskrlr inslh işe yarar

Yavrum ben salonda uyuyorum kedo yüzünden zaten. Üstüne yatınca problem olmayacak hale gelene kadar oyle yaticaz. Gündüzleri bizimle gece eşimle yatak odasinda yatiyor. Yani kontrol dışı olabilecek zamanlarda almiyoruz yanına.

Biz de öyle sayılırız işte evet, gündüzleri de kahvaltı yaparken falan mecbur yatak odasına koyuyorum yine sürekli arkama bakmaktan bişi yiyemiyorum, 10dk sonra açıyorum hemen kalan zamanlarda da dolanıyor evde biz bebeğin yanında olduğumuz için. Geceleri de halletsek bi

Ay ben de senden sonra izledim yorumları ne güzel, deneyeyim dedim ama vakit bulamadım. Kaç kere yapıyorsun uzun masajı?
Kaç kere değil kaç saat diye sor canım valla gün içinde fırsat buldukça yapıyorum benimkini öğleden sonra 15.30-16.00 arası ve gece vuruyor bu gaz sancısı. Çok ağlarsa falan yaptırmıyor zaten şöyle bi çözüm buldum. Uyuyor mesela 2 saat sonra kalkacak ya kalkmasına yarım saat kala başlıyorum masaja. Baya yapmaya çalışıyorum. Çok uyandırmadan sarsmadan. Çok gaz sancısı olurda ağlarsa masaj falan yaptırmıyor.

Bugün gazlıyız çok ondan yapamadım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…