Rota ve menenjit yaptırıcaz. Rota virüsü çok fenaKızlar bu özel aşılar için ne düşünüyorsunuz ? Rota vs. Yaptıracak mısınız
Pazartesi günü götüreceğim kısmetse diyet aldığum gibi uygulamaya başlayacağım hoş şimdilik bugün itibariyle süt ve süt ürünleri yumurta gibi alerjik olabilecek hiçbir şey tüketmedim umarım çok fazla alerjen yoktur diyet yapabileceğşm düzeydedirmerhaba, çok geçmiş olsun. ilk çocukta yaşamıştım çok geçti tam olarak hatırlamıyorum ama doktorumun verdiği diyeti yapmıştım öncelikle. bir de bir damla vermişti alerji için. diyet listesi verdiyse onu takip edebilirsiniz neyi tüketmediğiniDe rahatladığını anlamak için.
Pazartesi günü götüreceğim kısmetse umarım çok fazla şeye alerjisi yoktur teşekkür ederim yorum içinÖncelikle geçmiş olmuş. Muhtemelen alerjisi var ama neye olduğunu belirlemek için henüz çok küçük. Sizin sütünüzle ilgisi yok bunun. Siz emzirmeye devam edeceksiniz ama diyet yapacaksınız. İnek sütü alerjisi en yaygın olanı belki beslenmenizden süt ve süt ürünlerini çıkarmanız gerekir ama belki de yumurtaya alerjisi vardır. Bunu tespit edebilmek için bir program uygulanır muhtemelen kandan bakılan alerji testleri 6 Aydan önce doğru sonuç vermiyor çünkü
İnşallah olmaz sorun peki diyette ne gibi şeyler tükettiniz pazartesş günü gideceğim doktora bugün itibariyle süt ve süt ürünleri içeren herhangi bir şey tüketmedim et vs kuruyemişte yemedim umarım hallolabilir diyetleMerhaba, çok geçmiş olsun. Hangi şehirde yaşıyorsunuz, ona göre doktor tavsiyeleri gelir?
Sütten kesilmesine gerek yok yalnız o fikri aklınıza getirmeyin. Benim büyük cocugumda çoklu besin alerjisi vardı ve iki yıla yakın emzirdim. Diyet yaptığınız müddetçe sorun olmuyor.
Diyetle çok büyük oranda halloluyor canınızı sıkmayın.İnşallah olmaz sorun peki diyette ne gibi şeyler tükettiniz pazartesş günü gideceğim doktora bugün itibariyle süt ve süt ürünleri içeren herhangi bir şey tüketmedim et vs kuruyemişte yemedim umarım hallolabilir diyetle
Ben almıyorum kuzum. Henüz hazır değiliz. Hem bebek hem biz. Bizim kediler gece çok aktif. Bebeğe kalkıyorum bi de onlar uyandırırsa ufak çaplı kriz yaşarım. Bi de üstüne oturma durumu vaar tabi.Kedili analar, bebişin olduğu odaya alıyor musunuz kedoyu gece uyurken? Bizim bebo salonda uyuyor yatak odası soğuk diye ama alıcam yatak odasına artık. Ama yatak odasında da kedi bizimle yatıyor hep. Kıyamıyorum çıkarmaya ama üstüne yatar falan diye de korkuyorum geçen beşiğine atladı bebenin üstüne. Yanında falan yatsa dert etmem kılında tüyünde değilim de üstüne yatar ezilir ağırlığıyla diye korkuyorum
Eman çok üzülüyorum ya biliydim bele olacağını gerçekten. Gece kedi bizle ben emzirmeye kalktığımda bile arkamdan kapı tırmalıyor, komple oda dışına çıkarınca iyice üzülücemBen almıyorum kuzum. Henüz hazır değiliz. Hem bebek hem biz. Bizim kediler gece çok aktif. Bebeğe kalkıyorum bi de onlar uyandırırsa ufak çaplı kriz yaşarım. Bi de üstüne oturma durumu vaar tabi.
Benimde iki tane var, ama ben biz bile ikisiyle uyuyamıyoruz koşturup duruyorlar gece, o yüzden almam. Salonda bile ara ara girip çıkıyorlar, alerjen durumu için 1 aylık olasıya kadar az temas ettiriyorum alıştırarak. Dün bebeği emzirirken onun üstüne basıp bana gelmeye çalıştı, gözü bebeği görmüyor anlamıyor tam olarakKedili analar, bebişin olduğu odaya alıyor musunuz kedoyu gece uyurken? Bizim bebo salonda uyuyor yatak odası soğuk diye ama alıcam yatak odasına artık. Ama yatak odasında da kedi bizimle yatıyor hep. Kıyamıyorum çıkarmaya ama üstüne yatar falan diye de korkuyorum geçen beşiğine atladı bebenin üstüne. Yanında falan yatsa dert etmem kılında tüyünde değilim de üstüne yatar ezilir ağırlığıyla diye korkuyorum
Bizim bebek dogmadan hep besikte yatiyodu kedo. Simdi cikmiyo hic bi sepet vardi denk geldi odada hep onun icine girip yatiyo simdide. Besigin altinda duruyo sepet. Esim ise gidincede yataga geliyo ayak ucunda yatiyoKedili analar, bebişin olduğu odaya alıyor musunuz kedoyu gece uyurken? Bizim bebo salonda uyuyor yatak odası soğuk diye ama alıcam yatak odasına artık. Ama yatak odasında da kedi bizimle yatıyor hep. Kıyamıyorum çıkarmaya ama üstüne yatar falan diye de korkuyorum geçen beşiğine atladı bebenin üstüne. Yanında falan yatsa dert etmem kılında tüyünde değilim de üstüne yatar ezilir ağırlığıyla diye korkuyorum
Aynen bizimki de öyle. Gece Bazen beş dakka odaya alıyorum altını açarken . Ama içeriye alınca da hep istiyor, daha çok ağlıyor kapıda. Hiç almamak daha iyi sanki ama kıyamıyorum. Tuvalete giderken falan aşırı ayağıma dolanıyor, normalde böyle sürtünme huyu yoktu. İyice sevilesi geliyor şimdi.. bir kaç ay sabredicez mecbur.. Sonra illaki alırız. Bizimkiler kilo aldı, o kadar oyunsuz kaldılar ki yazık, normalde oyın oynayıp fit kalıyorlardı. Şimdi öksüz gibiler.Eman çok üzülüyorum ya biliydim bele olacağını gerçekten. Gece kedi bizle ben emzirmeye kalktığımda bile arkamdan kapı tırmalıyor, komple oda dışına çıkarınca iyice üzülücem
Hastane tipi ve eller serbest var bende canım. 800 tl kira parası, bir kere alınan 1400 civarı da benim olacak olan biberon hortum şeylerini aldım. Toplam 2200 falan tuttu. Bir ay daha kiralarsam sadece 800 ödeyeceğim. Hem çekiş gücü de yüksek. Ha ama şu da var; ben de bebevo muydu eller serbest olan ondan var. Onunla da çekiyorum; İkisi de aynı çekiyor gibi geldi bana. Hangisi işine gelirse o olabilir.Kizlar iyi aksamlar benim bebe emmiyor beni manuel pompada iş gormuyor cok zorlaniyorum cekim gucu iyi olqn elektiirkli bildiniz kullandiniz memnun oldunuz gogus pompqsi varmi sizlee neler kullaniyorsunuz ve sutum fazla yok iş gorurmu bosa almak da isdemiyorum yardim!
Bizimki verdi ya aksineAynen bizimki de öyle. Gece Bazen beş dakka odaya alıyorum altını açarken . Ama içeriye alınca da hep istiyor, daha çok ağlıyor kapıda. Hiç almamak daha iyi sanki ama kıyamıyorum. Tuvalete giderken falan aşırı ayağıma dolanıyor, normalde böyle sürtünme huyu yoktu. İyice sevilesi geliyor şimdi.. bir kaç ay sabredicez mecbur.. Sonra illaki alırız. Bizimkiler kilo aldı, o kadar oyunsuz kaldılar ki yazık, normalde oyın oynayıp fit kalıyorlardı. Şimdi öksüz gibiler.
Ilk zmnlar emiyordu birakdi iyiyce beni ya hic emmek isdemiyor savaş veriyoruz resmen meme verdimde catliyo aglamakdan almiycam diye mecbur kaliyorum veriyorum mamayi sutumde gitti olan nwedeyse zaten fazla yokdu napcam valla sasirdim yaHastane tipi ve eller serbest var bende canım. 800 tl kira parası, bir kere alınan 1400 civarı da benim olacak olan biberon hortum şeylerini aldım. Toplam 2200 falan tuttu. Bir ay daha kiralarsam sadece 800 ödeyeceğim. Hem çekiş gücü de yüksek. Ha ama şu da var; ben de bebevo muydu eller serbest olan ondan var. Onunla da çekiyorum; İkisi de aynı çekiyor gibi geldi bana. Hangisi işine gelirse o olabilir.
Edacım ben senindedini bulamadım. Link atar mısın? Yada resimini ceksen Bana eller serbest olanı iş görürmü verim alırmıyım senceHastane tipi ve eller serbest var bende canım. 800 tl kira parası, bir kere alınan 1400 civarı da benim olacak olan biberon hortum şeylerini aldım. Toplam 2200 falan tuttu. Bir ay daha kiralarsam sadece 800 ödeyeceğim. Hem çekiş gücü de yüksek. Ha ama şu da var; ben de bebevo muydu eller serbest olan ondan var. Onunla da çekiyorum; İkisi de aynı çekiyor gibi geldi bana. Hangisi işine gelirse o olabilir.
Yok canım önceden yatağa çıkardı bizimle yatardı şimdi ben yasak koydum ona bebeği oraya koyuyoruz diye çıkmıyır yatağa ama tabi belli olmaz diye gece de almıyoruz odaya bebeğin stresinden midir nedir çok tüy döküyor bizimki vitaminler vs kullanmamıza rağmen ondan sakınıyorum birazKedili analar, bebişin olduğu odaya alıyor musunuz kedoyu gece uyurken? Bizim bebo salonda uyuyor yatak odası soğuk diye ama alıcam yatak odasına artık. Ama yatak odasında da kedi bizimle yatıyor hep. Kıyamıyorum çıkarmaya ama üstüne yatar falan diye de korkuyorum geçen beşiğine atladı bebenin üstüne. Yanında falan yatsa dert etmem kılında tüyünde değilim de üstüne yatar ezilir ağırlığıyla diye korkuyorum
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Benim bildiğim ı love you masajı var iyi geliyor. Bir de youtube da sevim kuruçay çam diye bir ebenin gaz masajı videoları var ben onlardan yapıyorum. Bize iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?