2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,3%
  • erkek

OY: 109 51,7%
  • ikiz kız

OY: 2 0,9%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 9 4,3%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    211
Doymayan bebek neler yapıyor bir bilsen kaynanacım… ben bebeği bırakıp çıkmak zorunda kaldım bir keresinde 30 cc mama yaptım çıktım kv bakıyordu. Doymamış basmış çığlığı
Ya evet açken zaten çığım çığım çığırıyor ama bazen de huzursuz oluyor memeden sonra. Bence gaz ama aç diyolaa dkfk ben de her şeyi gaza bağlıyor olabilirim bi yandan

Artık sarı rengi kalmadı şükür. Gündüzleri max.2 saat uyutuyorum hemen uyandırıyorum altını açınca uyanıyor emme süresi arası zaman geçerse iyi emiyor 20-30 dk kadar. Diğer zamanlar 5 -8 dk emip bıraktığı da oluyor. Doktor emzirirken süre tutmana gerek yok diyince bende zorlamayı bıraktım

Bende içirdim dün ama bana mısın demedi . Valla fenalık geldi artık. Üzülüyorum haline

Selam kizlar birisi bi isitici paylasmisti su torbasi yerine link paylasmisti tekrar paylassa

Benim bebiş 15 günlük 1 ayı bulacak sanırım renginin düzelmesi

Kızlar gaz için uyguladığınız yöntem ya da masaj var mı? Bir türlü çıkarttıramıyorum artık çok bunaldım.Bu sabah 5e kadar uyumadık gaz dışında hepsini yaptım yine uyumadı,gazını çıkaramadım

Geçmiş olsun canım. Benim bildiğim ı love you masajı var iyi geliyor. Bir de youtube da sevim kuruçay çam diye bir ebenin gaz masajı videoları var ben onlardan yapıyorum. Bize iyi geliyor.

S
Silikon göğüs ucu hangi marka kullaniyosunuz acaba bide benimki baya yara oldu emzirmek çok zor faydası olurmu
Ben mamajoo almıştım ama emmedi istemedi, bir iki çekmeye çalıştı sinirlendi. Ama beğeneni var. Benimde yara oldu kabuk bağladı, hiçbir şey değmesin istiyordum, su bile gelince duşta canım yanıyordu. Lansinoh meme ucu kremi kullandım, yıkamadan verebiliyorsun memeyi, çünkü yıkamakta zor oluyordu canım acıyordu. Sonra kantaron yağı sürdüm her emme sonrası filan, o çook iyi geldi, gümüş kapak aldım 2 gün kullandım o da sürtünmeyi azaltınca daha da iyi oldu geçti biri hiç acımıyor diğer meme ucum hala hassas büyük ihtmalle bebek güzel kavrayamıyor bir tarafımı, ona hala kantaron sürüyorum gün içinde öyle idare ediyorum, kantaron sonrası makyaj pamuğunu ıslatıp temizliyorum

Kızlar bu özel aşılar için ne düşünüyorsunuz ? Rota vs. Yaptıracak mısınız
Rota ve menenjitleei yaptırıcam. Rota cok beter bir virüs cünkü küçük bebeklere bulaşırsa sıvı kaybından dolayı hastaneye falan yatırıyorlar o riski göze alamam. Zaten agızdan veriliyor 2 ay ara ile 2 doz. Bir sıkıntı oluşturmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…