- 12 Temmuz 2022
- 24.930
- 3
- 89.362
- 528
Ya evet açken zaten çığım çığım çığırıyor ama bazen de huzursuz oluyor memeden sonra. Bence gaz ama aç diyolaa dkfk ben de her şeyi gaza bağlıyor olabilirim bi yandanDoymayan bebek neler yapıyor bir bilsen kaynanacım… ben bebeği bırakıp çıkmak zorunda kaldım bir keresinde 30 cc mama yaptım çıktım kv bakıyordu. Doymamış basmış çığlığı
Artık sarı rengi kalmadı şükür. Gündüzleri max.2 saat uyutuyorum hemen uyandırıyorum altını açınca uyanıyor emme süresi arası zaman geçerse iyi emiyor 20-30 dk kadar. Diğer zamanlar 5 -8 dk emip bıraktığı da oluyor. Doktor emzirirken süre tutmana gerek yok diyince bende zorlamayı bıraktımSizin de yüzünde renk olarak hala var mı sarılık bizim tahlil yapılmamasına rağmen doktor çok yüksek değil dedi ama yüzünde hala var gündüz nasıl uyandırıyorsunuz bazen 5 dk emip uyuyor bizimki bazen 20 dk doktor kilo alımı iyi dedi ama içimde hep doymuyor mu şüphesi var
Gazdır gaz bence deYa evet açken zaten çığım çığım çığırıyor ama bazen de huzursuz oluyor memeden sonra. Bence gaz ama aç diyolaa dkfk ben de her şeyi gaza bağlıyor olabilirim bi yandan
Bende içirdim dün ama bana mısın demedi . Valla fenalık geldi artık. Üzülüyorum halineAslında probiyotik yani düzenlemesi lazım ama ishale iyi geliyor yazıyor prospektüsünde de, ondan mı bilmiyorum bizde ters etki yaptıinşallah etki eder anam sizde. Zeytinyağı içirdim ben yapmadığında çok önerilmiyor galiba ama kötü hissettim çıkaramadı hiç çünkü
evet uygulamada öyle yazıyor da ben 12sinden 12sine çekerimBugün değil mi kız 1 aylık 30 günden hesaplanmaz mı ki dnfn uygulamada bana bugün 1 aylık oldunuz dediydi foti çekcektim ben de
Djfkf tm ben de öyle yapimevet uygulamada öyle yazıyor da ben 12sinden 12sine çekerimprensiplerim var
Benim bebiş 15 günlük 1 ayı bulacak sanırım renginin düzelmesiArtık sarı rengi kalmadı şükür. Gündüzleri max.2 saat uyutuyorum hemen uyandırıyorum altını açınca uyanıyor emme süresi arası zaman geçerse iyi emiyor 20-30 dk kadar. Diğer zamanlar 5 -8 dk emip bıraktığı da oluyor. Doktor emzirirken süre tutmana gerek yok diyince bende zorlamayı bıraktım
Hometech Fmn-10 Elektrikli Mini Sıcak Su TorbasıSelam kizlar birisi bi isitici paylasmisti su torbasi yerine link paylasmisti tekrar paylassa
20. Günde çokk hafiflemeye başlamıştı bizde hiç canını sıkma düzelir. Çişli bez sayısı arttıysa düzeliyor demekBenim bebiş 15 günlük 1 ayı bulacak sanırım renginin düzelmesi
Heh bu Allah razi olsunHometech Fmn-10 Elektrikli Mini Sıcak Su Torbası
https://app.hb.biz/l00nF8vSNC0k bunu mu diyorsun acaba ben de favlamıştım
Geçmiş olsun canım. Benim bildiğim ı love you masajı var iyi geliyor. Bir de youtube da sevim kuruçay çam diye bir ebenin gaz masajı videoları var ben onlardan yapıyorum. Bize iyi geliyor.Kızlar gaz için uyguladığınız yöntem ya da masaj var mı? Bir türlü çıkarttıramıyorum artık çok bunaldım.Bu sabah 5e kadar uyumadık gaz dışında hepsini yaptım yine uyumadı,gazını çıkaramadım
Ben mamajoo almıştım ama emmedi istemedi, bir iki çekmeye çalıştı sinirlendi. Ama beğeneni var. Benimde yara oldu kabuk bağladı, hiçbir şey değmesin istiyordum, su bile gelince duşta canım yanıyordu. Lansinoh meme ucu kremi kullandım, yıkamadan verebiliyorsun memeyi, çünkü yıkamakta zor oluyordu canım acıyordu. Sonra kantaron yağı sürdüm her emme sonrası filan, o çook iyi geldi, gümüş kapak aldım 2 gün kullandım o da sürtünmeyi azaltınca daha da iyi oldu geçti biri hiç acımıyor diğer meme ucum hala hassas büyük ihtmalle bebek güzel kavrayamıyor bir tarafımı, ona hala kantaron sürüyorum gün içinde öyle idare ediyorum, kantaron sonrası makyaj pamuğunu ıslatıp temizliyorumS
Silikon göğüs ucu hangi marka kullaniyosunuz acaba bide benimki baya yara oldu emzirmek çok zor faydası olurmu
Rota ve menenjitleei yaptırıcam. Rota cok beter bir virüs cünkü küçük bebeklere bulaşırsa sıvı kaybından dolayı hastaneye falan yatırıyorlar o riski göze alamam. Zaten agızdan veriliyor 2 ay ara ile 2 doz. Bir sıkıntı oluşturmuyorKızlar bu özel aşılar için ne düşünüyorsunuz ? Rota vs. Yaptıracak mısınız
Yaptırıcam ben deKızlar bu özel aşılar için ne düşünüyorsunuz ? Rota vs. Yaptıracak mısınız
Her markayı kullandım en iyisi Lansinoh bence, size dün detaylı yazmıştım faydasını gördüm ben.S
Silikon göğüs ucu hangi marka kullaniyosunuz acaba bide benimki baya yara oldu emzirmek çok zor faydası olurmu
Hepsini yaptıracağımKızlar bu özel aşılar için ne düşünüyorsunuz ? Rota vs. Yaptıracak mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?