2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,3%
  • erkek

OY: 109 51,7%
  • ikiz kız

OY: 2 0,9%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 9 4,3%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    211
Merhaba, çok geçmiş olsun. Hangi şehirde yaşıyorsunuz, ona göre doktor tavsiyeleri gelir?

Sütten kesilmesine gerek yok yalnız o fikri aklınıza getirmeyin. Benim büyük cocugumda çoklu besin alerjisi vardı ve iki yıla yakın emzirdim. Diyet yaptığınız müddetçe sorun olmuyor.

merhaba, çok geçmiş olsun. ilk çocukta yaşamıştım çok geçti tam olarak hatırlamıyorum ama doktorumun verdiği diyeti yapmıştım öncelikle. bir de bir damla vermişti alerji için. diyet listesi verdiyse onu takip edebilirsiniz neyi tüketmediğiniDe rahatladığını anlamak için.

Avent memeden bile daha az akıyor bence, attım ben bir kenara uç alacağım akmıyor yani daral geldi meme reddi yapacağını düşünmüyorum canım. Ne sıklıkla veriyorsun?
Günde 1 öğün bazen hiç vermiyorum sağlık ocağındaki hemşire hiç vermesen de olur dedi aslında tamamen bıraksak mı mamayı ya

Ben beni emerken verdiğim için hep az yaptım fazla gelir diye iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum da 30-40 cc yaptım hep . Bebeğin kilo alımı da iyi gidiyor aslında hiç mama vermesem daha mutlu olacağım ama bilemiyorum

Bende sağınca az geliyor diye çok üzülüyordum yetmiyor diye ama makine bebek kadar iyi çekmiyor sanırım ondan az doluyor diye de içimi rahatlatıyorum :) doktor da kilo alımı iyi çişli bez sayısı iyi deyince iyiden iyiye azalttım mama verme işini.
Benim de 50-60 anca geldi daha fazlasını hiç görmedim sağınca. Bence normal çiçeğim yani inş öyledir

Bebişlerinizden bahsederken ismiyle mi bahsediyosunuz ya ben bebiş bebek deyip duruyorum nsnff kediden mi alışkanlık bilmiyorum ona da hep kedi kedi dediğimiz için diğeri de bebek yani. Beyim sabah büyüyünce söylicem o da sana kadın diye seslensin gör gününü dedi

Öncelikle geçmiş olmuş. Muhtemelen alerjisi var ama neye olduğunu belirlemek için henüz çok küçük. Sizin sütünüzle ilgisi yok bunun. Siz emzirmeye devam edeceksiniz ama diyet yapacaksınız. İnek sütü alerjisi en yaygın olanı belki beslenmenizden süt ve süt ürünlerini çıkarmanız gerekir ama belki de yumurtaya alerjisi vardır. Bunu tespit edebilmek için bir program uygulanır muhtemelen kandan bakılan alerji testleri 6 Aydan önce doğru sonuç vermiyor çünkü

Kilo alımı iyiyse niye veriyorsun? Doktor mu ver demişti ki?

Ben de bebe falan diyorum ya, birey mi oldun çen sjfkd

Ben de bırakmak istiyorum bi yandan bi yandan da destek almak kolay geliyor öyle de suçlu hissediyorum. Doymuyor baskısı da çok geliyor bana adı lazım değil kişisinden

S Silikon göğüs ucu hangi marka kullaniyosunuz acaba bide benimki baya yara oldu emzirmek çok zor faydası olurmu

biz yarın bir aylık oluyoruz. bir an önce laftan anlayıp güldüğünü görmek iatiyorum ya :) şu an dinliyor insanı biraz bi de mimikleri çok komik fatih terim gibi aynı
Bugün değil mi kız 1 aylık 30 günden hesaplanmaz mı ki dnfn uygulamada bana bugün 1 aylık oldunuz dediydi foti çekcektim ben de

Benimki iki gündür yapmıyor bugün kullanmaya başladık umarım işe yarar bizde. Aşırı gazlandı artık tahammülü yok
Aslında probiyotik yani düzenlemesi lazım ama ishale iyi geliyor yazıyor prospektüsünde de, ondan mı bilmiyorum bizde ters etki yaptı inşallah etki eder anam sizde. Zeytinyağı içirdim ben yapmadığında çok önerilmiyor galiba ama kötü hissettim çıkaramadı hiç çünkü

Ben de bırakmak istiyorum bi yandan bi yandan da destek almak kolay geliyor öyle de suçlu hissediyorum. Doymuyor baskısı da çok geliyor bana adı lazım değil kişisinden
Doymayan bebek neler yapıyor bir bilsen kaynanacım… ben bebeği bırakıp çıkmak zorunda kaldım bir keresinde 30 cc mama yaptım çıktım kv bakıyordu. Doymamış basmış çığlığı

Evet sarılığı biraz zor atlattı
Sizin de yüzünde renk olarak hala var mı sarılık bizim tahlil yapılmamasına rağmen doktor çok yüksek değil dedi ama yüzünde hala var gündüz nasıl uyandırıyorsunuz bazen 5 dk emip uyuyor bizimki bazen 20 dk doktor kilo alımı iyi dedi ama içimde hep doymuyor mu şüphesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…