Yok su birkaç gündür kucakta da o kadar sürmüyor uykusu tavsan uykusu gibi. sürekli gaz sıkıştırıyor ıkınarak bagırarak uyanıyor. Relectaz damla isiz kullanıyordunuz değil ni hemen etki göstermiş miydi. Bugün bir faydasını görmedim sanki dün başladımYa sizinki de biraksaniz kucakta saatlerce uyur gibi mi?
Kız bakıyomda sen iyi uyuyon he biz uyku nedir unuturkenEmzirdim bi 1 saat kadar vardı diğer beslenmeye. Eşim de nöbete gidecekti git az uyu 1 saat dedi. 1 saat olmuş 5 saat, eşim gitmiş, kv de beni ölü gibi görünce uyandırmak istememiş mama vermiş. Ben alarm falan asla duymadım abuu. Hala hiç dinlenmiş hissetmiyorum ama olsun jfjf
Kız günlerden beri ilk defa uyudum püü o mu gözüne takıldı ndnfng dün emziriyorum gazı var diye uyumuyor yatağına koyuyorum 15 dk kalıyor diğer emzirmesine onun gazı çıkasıya zaten, 15 dk koltuğa kıvrılıyorum yatağa gitmeye değmeyeceği için. Yazıklar olsun kadın kadının düşmanı...Kız bakıyomda sen iyi uyuyon he biz uyku nedir unuturkendün gece 3 e doğru uyudu bizimki sonra sabahta 8 de tam kalktı eşimde öğlen 11 de gidiyor gece 12 de geliyor yani bebişe benden başka kimse bakacak yok öğlen onunla uyuyum diyorum ama öyle 2 saat kesintisizde uyumuyor bölük bölük o şekilde bende uyuyamıyorum 4 saatlik uykuyla günü tamamlıyorum şuan uyutmaya çalışıyorum ama kımıl kımıl uyumuyor sürekli pış pış yani bence sen kendini 3-4 saatlik uykulara alıştırman lazım kv den gidince zorlanmamak için
Ay ne bilem kendin diyordun geceleri kv uyumam için bebeğe bakıyor falan diye yoksa nerden bilcem tabi hayır normalde uyuman iyi bir şey tabikide kv bir an önce gitsin diye beklediğimiz için ona çok bırakma gibisindenKız günlerden beri ilk defa uyudum püü o mu gözüne takıldı ndnfng dün emziriyorum gazı var diye uyumuyor yatağına koyuyorum 15 dk kalıyor diğer emzirmesine onun gazı çıkasıya zaten, 15 dk koltuğa kıvrılıyorum yatağa gitmeye değmeyeceği için. Yazıklar olsun kadın kadının düşmanı...
ben bugün o şekilde parça parça da olsa 3 saat uyuttumBenim oğlan gezmek istiyor. Bugün sabahtan beri tek uzun uykusu oldu o da 1 saat arada sallayarak emzigi agzına geri tıkarak. Onun dışında kucakta uyuyor bırakıyorum uyanıyo.ayakta uyuyor bırakıyprum 3 dkya acıyo gözlerini. Ablasını kuaföre götürecektim yeni uyanmıştı emzirdim. Durmayan cocuk arabaya koydum mu hemen uyuyor napiyim habire tıngır tıngır bebek arabasıyla gezdireyim mi cocugu
Valla mantıklıben bugün o şekilde parça parça da olsa 3 saat uyuttumeve de ayrı bebek arabası alma fikri…
Evet biz kullaniyorduk ama cat diye 1 gunde etki etmedi bizde de, bir kac gune rahatlatir, 1 kutu bitti, 2.ye gectik. Kova banyosu denediniz mi? O da cok ise yariyorYok su birkaç gündür kucakta da o kadar sürmüyor uykusu tavsan uykusu gibi. sürekli gaz sıkıştırıyor ıkınarak bagırarak uyanıyor. Relectaz damla isiz kullanıyordunuz değil ni hemen etki göstermiş miydi. Bugün bir faydasını görmedim sanki dün başladım
Kova banyosu mu o Nedir ilk defa duydumEvet biz kullaniyorduk ama cat diye 1 gunde etki etmedi bizde de, bir kac gune rahatlatir, 1 kutu bitti, 2.ye gectik. Kova banyosu denediniz mi? O da cok ise yariyor
40'ı çıkınca gidiyo ya son karar bence artık, yine sohbet muhabbet ediyoruz öyle düşman gibi değiliz ama ona rağmen gitmek istiyor iyi diyorum ben de, 40'ı çıkasıya yalnız bırakılmazmış ya anne falan ondan duracakmışAy ne bilem kendin diyordun geceleri kv uyumam için bebeğe bakıyor falan diye yoksa nerden bilcem tabi hayır normalde uyuman iyi bir şey tabikide kv bir an önce gitsin diye beklediğimiz için ona çok bırakma gibisinden
Bir kovaya banyo sicakliginda (37 derece) su koyup bebisi karnina kadar suya sokuyorsun, o da suyu ayaklariyla itmeye calisirken yaptigi hareketler gazinin kolay cikmasini sagliyor, ilik su da gevsetiyor kaslari.Kova banyosu mu o Nedir ilk defa duydum
Doğumdan sonra eve gelişimin 2.gününde böyleymişim ben, eşim hayatında bebek görmemiş yazık perişan olmuş adam ajfksks yok uyanmıyordun dedi. En son üzerime flaş tutmuş bembeyazmışım ölü gibi uyandırmamışlar annemle ikisi bakmış sabaha kadar.Emzirdim bi 1 saat kadar vardı diğer beslenmeye. Eşim de nöbete gidecekti git az uyu 1 saat dedi. 1 saat olmuş 5 saat, eşim gitmiş, kv de beni ölü gibi görünce uyandırmak istememiş mama vermiş. Ben alarm falan asla duymadım abuu. Hala hiç dinlenmiş hissetmiyorum ama olsun jfjf
Ben bunu yarın deneyim cok teşekkür ederimBir kovaya banyo sicakliginda (37 derece) su koyup bebisi karnina kadar suya sokuyorsun, o da suyu ayaklariyla itmeye calisirken yaptigi hareketler gazinin kolay cikmasini sagliyor, ilik su da gevsetiyor kaslari.
Aynı bu sekilde 5 değil 15 saat uyumak istiyorumEmzirdim bi 1 saat kadar vardı diğer beslenmeye. Eşim de nöbete gidecekti git az uyu 1 saat dedi. 1 saat olmuş 5 saat, eşim gitmiş, kv de beni ölü gibi görünce uyandırmak istememiş mama vermiş. Ben alarm falan asla duymadım abuu. Hala hiç dinlenmiş hissetmiyorum ama olsun jfjf
ah kıyamam ya gittikçe düzelir inşValla mantıklı
Yani bizim gün günden kötüye gitmeye başladı bu ara. Gece uykusuna gecme kısmı nispeten daha sancısızdı. Simdi onu da beceremiyoruz resmen. Bagır cagır uyumuyor cocuk. Kucakta tutmaya bile razıyım kucakta uyumadı da 5 dk max 10 dk nasıl olacak bilmiyorum
Anam soguk da kutuplarda da degilsindir. Kac derece mesela. Kv girmis bilincaltina cikart onu oradan. Boyle daha cok hasta olur cocuk gunah yapma. Cok icine sinmiyosa zibin + kalin corap + tulum giydir. Ustine de ortalama bir battaniye tamam .Pijama giydiren bi ben varmışım emaanbenimkinin ayağında tam 4 çorap olmuş oluyor 2 tane normal çorap 1 tane pijamanın çorabı 1 tane de tulumun çorabı oluyor. Soğuk geliyor ev bana bilmiyorum
Gibi miYa sizinki de biraksaniz kucakta saatlerce uyur gibi mi?
Kiz sen kac tane corap giyiyosunHiçbirinizin doktoru siz ne giyiyorsanız +1 kat demedi mi ya
Hii senin de bir anne oldugunu idrak edebildiyse gizel hahghfddfff. Valla ben yuzune bile bakmazdim onca laftan sonra sen iyi idare ediyosun40'ı çıkınca gidiyo ya son karar bence artık, yine sohbet muhabbet ediyoruz öyle düşman gibi değiliz ama ona rağmen gitmek istiyor iyi diyorum ben de, 40'ı çıkasıya yalnız bırakılmazmış ya anne falan ondan duracakmış
Bizim cok komik uyuyorum mesela icerdeler onlar duyuyorum genelde senini kus uykuluyumdur ben kolay uyanirim . Getiriyo esim annesi agliyo diye veriyo kucagima ulan tamam kolay uysniyorum da bi ayilayimDoğumdan sonra eve gelişimin 2.gününde böyleymişim ben, eşim hayatında bebek görmemiş yazık perişan olmuş adam ajfksks yok uyanmıyordun dedi. En son üzerime flaş tutmuş bembeyazmışım ölü gibi uyandırmamışlar annemle ikisi bakmış sabaha kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?