2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 84 40,2%
  • erkek

OY: 109 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    209
Kac olmasi normal acaba Naz da 26.8 di bugun olctum.

Bilmiyorum anam girer herhalde ama stok yok ki. Model olsa bedeni olmuyor. 1-2 ay zıbın aldım ben bakalım deneyeceğim olur gibi geliyor bana, evde 2-4 ay var onlar büyük, hm kalıp olarak büyük geldi bana.
Baktım da başka şeyler hep indirimde zıbında indirim yok. Ben de sipariş verdim valla. En çok onlar da rahat ettim

Senin doktor kendi yesin o kadar mamayı . Kızım 58 günlük 80 ml yediriyorum 3 saatte bir . Gayet yetiyor
Ben de anlamadım çok fazla geliyor bana 20 günlük bebek için. Sütüm öyle litrelerce değil ama az da değil
Annem doyduğunu bilmez çocuk diyordu şuan hak veriyorum. İri bebek falan diye başta sorgulamadım ama iri dediysek 10 kilo da değil çocuk yani jfjfjd
Asla az değil ayda 600e tamam diyen doktor varken 9 günde 300e nasil az denir.. Hem de çok az.. doktor yanlış anlamış olabilir mi 9 gün değil de 30 gün gibi
Yani böyle devam etsen ki mamayı sadece geceleri verdim 1 haftadır, ayda 1 kilo alır. Şuan mama da veriyorum yine günde 4-5 kere bakıcam artık kontrolde ne kadar almış

Benimki de aynı bütün fotoğrafları aynı kıyafetle Çıtçıtlı tulumlar var, alt üst takımlar var ama en rahatı fermuarlı tulumları diye yıkayıp yıkayıp onları giydiriyorum
Alt üst takımla daha çok rahat ettim ben sürekli pırtlarken kaka yapıyor çünkü ama görsel ve belinin açılmaması vs için tulum daha mantıklı

Bizimkini hıçkırık tutuyor ya. Emzirdikten sonra hemen yatırmıyorum bi süre kucakta kafası yukarıda pozisyonda kalıyor sonra gaz çıkarıyorum falan bi 10-15 dk geçiyor neden olur sşzce
Merco hem karnımdayken hem doğduğu günden beri devamlı hıçkırıyor. Bazen günde 4-5 kez hatta, sorun olacağını düşünmedim hiç. Doydu/midesi büyüyor falan derler genelde

Pijama giydiren bi ben varmışım emaan benimkinin ayağında tam 4 çorap olmuş oluyor 2 tane normal çorap 1 tane pijamanın çorabı 1 tane de tulumun çorabı oluyor. Soğuk geliyor ev bana bilmiyorum
Oha kız o ne ajfkdkd 4 çorap sen giysen perişan olursun. Bence yapma anam eskimoya dönmüş bebe

Ya sizinki de biraksaniz kucakta saatlerce uyur gibi mi?

uyumayan bebeğime sling çok iyi geldi. Slinge koyunca ağlıyor önce sonra yürümeye başlıyorum hemen uyuyor tabi çıkarınca uyanıyor

Benimki de aynı adla uyumuyor ya. Bıraktığım an uyanıyor. Gündüz uykusu toplam 2-3 saat var yok

Emzirdim bi 1 saat kadar vardı diğer beslenmeye. Eşim de nöbete gidecekti git az uyu 1 saat dedi. 1 saat olmuş 5 saat, eşim gitmiş, kv de beni ölü gibi görünce uyandırmak istememiş mama vermiş. Ben alarm falan asla duymadım abuu. Hala hiç dinlenmiş hissetmiyorum ama olsun jfjf

Pijama giydiren bi ben varmışım emaan benimkinin ayağında tam 4 çorap olmuş oluyor 2 tane normal çorap 1 tane pijamanın çorabı 1 tane de tulumun çorabı oluyor. Soğuk geliyor ev bana bilmiyorum
O ne kız lahana gibim. Ben annemler varken kat kat gidiyordum. Sonra arkadaşım isilik olur dedi. Şuan tek kata indirdim. tulumun çorabı + havlu çorap giydiriyorum. Bi de yelek oluyor. Daha çok üstünde penye battaniyesiyle idare ediyoruz. 21_24 derece bizim ev. Salon soğuk 21 derece özellikle orda yelek ve battaniyesi üstünde oluyor

Hiçbirinizin doktoru siz ne giyiyorsanız +1 kat demedi mi ya

Doktor'un deli mi? Haftada 200 yeterli diye biliyorum. Fazla bile seninki. Doktorlar niye böyle mamacı ya. Gıcık oluyorum ah şu süt derdimiz bitmedi gitti

Bizimkini hıçkırık tutuyor ya. Emzirdikten sonra hemen yatırmıyorum bi süre kucakta kafası yukarıda pozisyonda kalıyor sonra gaz çıkarıyorum falan bi 10-15 dk geçiyor neden olur sşzce
Benim Bebeği de sürekli hıçkırık tutuyor ama hiç sorgulamadım bence Normaldir mideleri genişliyor gibi düşündüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…