2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 84 40,2%
  • erkek

OY: 109 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    209
Benim eşim de tam tersi vik desem uyanır ama bu gece maşallah ne o duymuş alarmı ne ben, çocuk hem aç hem bklu

Kızlar benim bebonun gazını ağızdan asla çıkaramıyoruz ya. Emziriyorum 10-15 dakika uğraşıyoruz ı-ıh asla çıkmıyor, uğraşmayınca kendiliğinden direkt çıktığı da oluyor ama genelde ya pırtlıyor ya pırtlarken azıcık kaka yapıyor. Ağızdan çıkarması gerekiyor diye biliyorum ama yok olmuyor yani, sıkıntı olur mu sizce

Bazen brnimkininde inat çıkmıyor sonra kucağımda etrafı seyretsin diye gezdirirken öyle sesli çıkarıyorki eğer onu çıkarmasam muhtemelen alt gaz olacaktı ve çok pis rahatsız edecekti yalan yok bazı geceler bende eriniyorum sonra sabah ceremesini çekiyorum seninki bu günlerden sonra çok gazlı bir bebek olup olmayacağı belli olur bu günlerden sonra başlıyor genelde benimkide şuan hıçkırık başladı 20 dk dır bitmedi bitmeyince uyutamıyorum da gazı tam çıkmadı demekki

Kizlar benim bebis surekli sag yada sola yatiyo zaten kusar diye korkup bende hep yan yatirdim kafasinin arkasi cok bombeli ama arka ustu asla yatmiyo kafayi hemen ceviriyo.yastik baktim ama hep duz kafa yastigi var yada ben bulamadim. Bu kafa sekli icin varmi bildiginiz yastik

Ay yok tabi kii ayşe hocaya gidiyorum ben ama medicana ankara benim. Ben memnunum baya, güleryüzlü ve pozitif birisi. Eğer ankaradaysan çekinmeden düşünebilirsin
merhaba, ben de kendisiyle sürece girmeyi düşünüyorum, daha başındayım ama doğum nasıldır acaba o da önemli hiç doğum yapana denk gelmedim Ayşe Kırbaş ile

Kullanmadım ben ama bakarken şunları görmüştüm düz kafa yastığı olsa da yanlardan iplerle ayarlanabiliyor, bi tarafa daha basık yatırabiliyosun yani, işine yaramaz mı bu i lin baby Ayarlanabilir Düz Kafa Yastığı, Bebek Yastığı, Düz Kafa Sendromu, Kafa Yastığı , Yıkanabilen Kumaş Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Kızlar sizin de bebeklerde bebek bezi lastik izi yapıyor mu. Benim ki markadan mı kaynaklı boyu mu küçük anlamadım. Hep lastik izi çıkıyor aşırı sıkı da bağlamıyorum ki.

ay bizimkide öyle ya ben özellikle yapmadım kendi hep yan çevirdi bir oyana bir buyana düz kafa yastığı aldım ama yatmıyor onda zaten düzde yatmıyor oynatırken falan koyuyorum ne kadar dursa kar diye ayarlanabilir olanlardan almıştım bende

Allam tam diyorum kadın bişiye karışmıyor, yine sinirimi bozacak bişi söylüyor. Eşim gazını çıkarıyordu bebeğin, biz narin dokunuyoruz da doktorlar takatuka vuruyorlar biliyosunuz, eşim de onu görünce bi tık daha sert vurarak çıkarmaya başladı. Kv şey dedi SEN ERKEKSİN BİLMEZSİN CANI ACIR

Boyle kalir.i duzelir mi aceba. Orangein paylastigi gibi mi ayarlanabilir olan

12 gün sonra deccal evine dönüyor djfkdkd

Grubumuzun baskanı nerelerde acaba bizi terk mi etti outoffit
Ay sormayın kv, görümce ve bebeği bizdeydi bir haftadır. Bilen bilir ki kafa yapımız pek uyuşmaz kendileriyle. Bebekleri (1yaş) hasta oldu kabakulaktan şüphelendi doktorlar bir kısmı da değil dedi ama yine de çok şükür toplaşıp gittiler dün. Başım dişim çok ağrıyordu dün 3 parol aldım gün boyu zar zor uyudum. Artık kendi halimize kaldık çok şükür Allah pişman etmesin
Sizlerde ne var ne yok?

Ay bu doğumdan bugüne şu kadar zaman geçti yazısını kim yazmış böyle bizim 27 gün olmadı ki 35 gün oldu

Kızlar sizin de bebeklerde bebek bezi lastik izi yapıyor mu. Benim ki markadan mı kaynaklı boyu mu küçük anlamadım. Hep lastik izi çıkıyor aşırı sıkı da bağlamıyorum ki.
Benim de yapıyor prima premium care kullanıyorum 2 numara ki bez baya büyük yine de iz yapıyor hatta lastiğin geldiği yerin yanı iki bacakta da cok kötü pişik oldu prima olmasına ragmen pişik kremiyle gecmedi mecbur mantar kremi kulandım trosyd 3 gün sürdüm gecti cok sükür. Şimdi goon 2 numara da kullanıyorum gündüz arada o küçük primaya göre o da yapıyor iz

Benim de yapıyor prima premium care kullanıyorum 2 numara ki bez baya büyük yine de iz yapıyor hatta lastiğin geldiği yerin yanı iki bacakta da cok kötü pişik oldu prima olmasına ragmen pişik kremiyle gecmedi mecbur mantar kremi kulandım trosyd 3 gün sürdüm gecti cok sükür. Şimdi goon 2 numara da kullanıyorum gündüz arada o küçük primaya göre o da yapıyor iz
kız ben bi vuruyorum görsen pataküte dalıyorum gbi cocuga anca oyle cıkıyor gazı ama. Senin kv görse beni annelikten men eder heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…