2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 84 40,2%
  • erkek

OY: 109 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    209
Benim oğlan gezmek istiyor. Bugün sabahtan beri tek uzun uykusu oldu o da 1 saat arada sallayarak emzigi agzına geri tıkarak. Onun dışında kucakta uyuyor bırakıyorum uyanıyo.ayakta uyuyor bırakıyprum 3 dkya acıyo gözlerini. Ablasını kuaföre götürecektim yeni uyanmıştı emzirdim. Durmayan cocuk arabaya koydum mu hemen uyuyor napiyim habire tıngır tıngır bebek arabasıyla gezdireyim mi cocugu

Bugün biz.

Kızlar bebeğine röntgen çekilen oldu mu. Benim bebeğim dün hiç susmadı tüm gün ağladı , bugün hastaneye götürdük röntgen istedi dr. Ben çektirmeyi hiç istemedim ama çekildi netice olarak çok şükür bişey çıkmadı gaz sancısıymış. Ama kendimi çok kötü hissediyorum küçücük vücuduna radyasyon verdiğim için yüreğim sıkılıyor. Dr ye çektirmek istemediğimi söyledim ama kitle vs. Olabilir başka türlü emin olamayız dedi mecbur kaldım keşke çektirmeseydim

Kilo, sarılık ve çişte problem yok. Ben de rahatlayacağım artık yavaş yavaş.
Günde çiş kaka toplam kaç bez olması gerekiyor? Bu konu beni hala ikilemde bırakıyor. Ben gündüz yapışık olduğumuz için gece uyuyorsa uyandirmiyorum. Zaten çalışsam da doğru düzgün uyanıp emmiyor.

Çok şükür bir şey çıkmamış ama çektirmeseydin de acaba bir şeyi mi var diye için içini yiyecekti. Emin ol doktor bana dese ben de hiç düşünmeden çektirirdim risk almazdım

Çok şükür bir şey çıkmamış ama çektirmeseydin de acaba bir şeyi mi var diye için içini yiyecekti. Emin ol doktor bana dese ben de hiç düşünmeden çektirirdim risk almazdım
Çok şükür canım, öyle mi dersin , kendimi çok suçluyorum gereksiz yere çektirdim , onu koruyamadım diye. Kadın doğumcumla denk geldik çekim öncesi o hayır kitle felan yoktu olsa görürdüm dedi, ben çektirmicektim ama eşim boşuma istemez bişeylerden şüphelenmiştir dedi öyle kabul ettim çekimi

Bana normal geldi ya, günde 25-30 gram diyorlar zaten. Kaldı ki senin bebo baya iriydi, daha da midesi genişlemez mi ki? Doktordan iyi bilemeyiz tabi de başka bir doktordan fikir al istersen için rahat eder
Ben de öyle düşündüm yani daha fazla ne kadar mama/meme verebilirim ki? Zaten 90 cc mama veriyorum ve bunu her emzirmeden sonra ver diyor doktor. Obez mi olacak çocuk anlamadım. Normali zaten 40 cc haftasına göre ben 2 katından fazla veriyorum

Senin doktor kendi yesin o kadar mamayı . Kızım 58 günlük 80 ml yediriyorum 3 saatte bir . Gayet yetiyor

En az 4 çişli bez diye biliyorum canım, kakayla karışık yapıyor hep sadece çişli bez pek yok bizde ama göstergeden takip ediyorum problem yok gibi. Merco da uyuyorsa emmiyor, bazen yarım saatte bir bazen 4-5 saati buluyor. Kafasına göre

Ayrıca ayda 800 gr alması yeterli dedi doktorum da . 3. Ayı bitince de böyle bi beklenti de olmuyor akışa bırakacağız sonra

Bazı doktorlar fazla geleneksel oluyor, bizimki de biraz öyle ama 90 cc mama + meme dese sorgulardım açıkçası. Fazla beslenmesinin bir zararı olmaz ama midesi genişler demişti bizim doktorumuz, dediğim gibi ben bir fikir daha alırdım daha ne kadar yiyecek bebe

Kızlar ben düzenli sağım yapıyorum . Eller serbest vardı ama elektrikli kullanınca aşırı yetersiz olduğunu farkedip bıraktım . Elektrikli olanda kuzenimin kendime alacağım . Sizin kullandığınız memnun kaldığınız var mı? Sütüm aşırı çok değil . O yüzden çekiminin çok iyi olması gerekiyor . Önerilerinizi bekliyorum

Doktur bana temassızlar güvenilir değil alnı farklı göğsü farklı yanağı farklı ölçer dediydi ben kullanmıyorum onu artıkın :/
Bizim doktorun kullandığı ateş ölçeri kullanıyorum ben cano, Braun alacaktım mesela yanlış ölçüyor o dedi almadım. Mamasıyla banyo suyunu falan da ölçüyom memnunum ben ama her doktor farklı bir şey söylüyor bu konuda. Teyzem bebe hemşiresi ben ona soruyorum böyle şeyleri

Yok yanlış ölçmesi değil de farklı bölgeleri farklı ölçmesi anlamında dedimss memnunsan iyi anam, ben kendime kullanıyorum artık temassızı boşa gitmesin hfhg

Pijama giydiren bi ben varmışım emaan benimkinin ayağında tam 4 çorap olmuş oluyor 2 tane normal çorap 1 tane pijamanın çorabı 1 tane de tulumun çorabı oluyor. Soğuk geliyor ev bana bilmiyorum
Canım çok kat olunca da eğer terleten bir şeyse terletip üşütüyor o zaman hastalıklara davetiye çıkıyor maalesef. Özellikle ayaklarını bu açıdan kontrol et.

Bizimkini hıçkırık tutuyor ya. Emzirdikten sonra hemen yatırmıyorum bi süre kucakta kafası yukarıda pozisyonda kalıyor sonra gaz çıkarıyorum falan bi 10-15 dk geçiyor neden olur sşzce
Midesi büyüyor derler hıçkırık ve hapsurmayi hic dert etmedim. Dimdik tutunca da hıçkırık kesiliyormus ama ben onun yerine azıcık emziriyorum bir iki fırt çekince kesiliyor

Bizimkini hıçkırık tutuyor ya. Emzirdikten sonra hemen yatırmıyorum bi süre kucakta kafası yukarıda pozisyonda kalıyor sonra gaz çıkarıyorum falan bi 10-15 dk geçiyor neden olur sşzce
Orange benim kızım 12 günlük. Bizimkini de 5-6 gündür tutuyo hıçkırık. Emerken hava yuttuğu için muhtemelen. Dr’a sordum ve normal olduğumu söyledi. Biraz dik tutun geya emzirin dedi.

Asla az değil ayda 600e tamam diyen doktor varken 9 günde 300e nasil az denir.. Hem de çok az.. doktor yanlış anlamış olabilir mi 9 gün değil de 30 gün gibi

Çocuk doğduğundan beri 3-4 şeyi döndürüp giyiyor, bir hafta da giyse alacağım valla homeless gibi geziyor çocuk onca kıyafetin arasında
Benimki de aynı bütün fotoğrafları aynı kıyafetle Çıtçıtlı tulumlar var, alt üst takımlar var ama en rahatı fermuarlı tulumları diye yıkayıp yıkayıp onları giydiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…