2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Birkaç gündür eskiye oranla hareketler daha küçük. Hareket var ama karnımdan çıkacak gibi değil ve eskiye oranla daha az. Buna da dogum belirtisi diyor internette. Nişan alma senin için nasıl bir seçenek?
bilemedim turkce kaynak bulamadim pek irlandadaki yorumlari okuyorum sonrasinda biraz kanama ve agri oluyormus. cok hos bi islem degil acili degil ama can sıkıcı bir islem oldugunu yazmislar hep. Deryada soyledi Arkadasina yapilmis turkiyede sanirim ama yaygin degil.
genelde 48 saat icinde dogum baslarmis yorumlar hep o yonde. katlanabilsem tamam dicem bu isleme

Dur hemen yükleyim

Canın sağ olsun yahu, ne olacak
ben bunu kullanıyorum geçmişi güzel tutuyor. Sancı sayar yazınca da çıkıyor

Ayrı bir uygulama yok ama banu çiftçinin uygulamasının içinde var onu deneyeceğimdaha önce hiç sancı takip etmedim bilmiyorum o yüzden satın falan al falan der mi. Annemle börek kek kısır falan yaptık onları yiyorum şimdi evde temiz

Hareket azlığı da yok hiç bir yönden belirti yok ama bugün karın ağrısı çok bende. Yürüyüş yapayım dedim asla yürüyemedim. Hareket edemiyorum resmen
Ben baya ayakta yiyecek şeyler hazırladım ettim bulaşık yıkadım yerleştirdim. Ağrı gelip gidiyor ve şiddeti çok az yani. Regl ağrılarımla kıyaslayınca ağrı bile diyemem. Dakika tutcam bakalım şimdi. Bebek hareketleri düne göre bir tık daha az

Gece doğurmazsam yarın da ben yapayım, ben evde yokken yavrum yer

Ay ben de sahalara döndüm dün elmalı turta yaptım bugün de ıspanaklı böörek hiç bir sey yapmadan milletten bekleyip oturmak cok sıkıcı
Ellerine sağlık canım Gerçekten kendi yaptığın bir ayrı, Allah hepimize sağlık sıhhat versin de yapalım Bize pasta börek yapacak kimse olmadığı için ve bu ay büyük kızımın da doğum günü olduğu için çok şükür ben de buzluğa kızımın sevdiği şeyleri hazırlık yaptım, içim rahatladı

Ay sükürsüzlük yapmıyım de kv yanımızda onun da yemek repertuvarı cok dar 3-5 ceşit birsey yapıyor anca hamurişi tatlı ıvır zıvır zaten bilmiyor yapamıyor. Annem asırı beceriklidir baklavasından su böregine mantısından ravyolisine herseyi yapar bazen ondan istiyorum yoksa da iş basa dusuyor snein de ellerine kollarına saglık yavruların cok sanslı böyle düşünceli anneleri oldugu için

Kayınvalidem zaten yok, annem de hiç yapmamış bilmez. Ben ilkokulda hep başka annelerin ıslak keklerine bakıp iç geçirerek büyüdüğüm için bu konu benim için gerçekten önemli İnşallah sağlıkla, dinç bir büyük anne olup torunlarıma yapmanın hayalini de kuruyorum

Bu ha doğurdum ha doğurcam şeyi de stresli he sizi okudukça heyecan basıyor bana

E bu da bir belirti olamaz mı? Doktoruna sordun mu? Gerçi o umursamaz ama olsun
Sürekli değil ama hareket etmek istediğimde geliyor ağrılar resmen yat diyor bana evde annemler olunca deniz kenarında yürüyelim hem hava değişikliği olsun dedim ama çok zor yürüdüm ağrılardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…