Yakında eczane vs varsa nöbetçi tansiyon ölçtürsen aslında. Yemek az yiyince tansiyon da düşmüş olabilir. Problem olacağını düşünmüyorum ama için rahatlarKızlar dün gece arkadaşımın evindeydik sabaha karşı uyudum -normalde de en erken 3te falan uyuyorum- sabah inanılmaz mide yanması ve bulantıyla uyandım, safra kustum. Prilam alıyorum hala 2 tane. Zorla yarım dilim ekmekle biraz peynir yedim, sonra tekrar uyudum midem çok kötüydü. 6 gibi bir şeyler yedim ama hala tansiyonum düşük gibi. Kafam kalkmıyor, çok halsizim, sanki şekerim de düşük. Tansiyon aleti vs yok ölçemiyorum. Bebe de sakin ama çok az yememe bağladım. Hafif de ödemim var ayaklarım şişmiş biraz. Sizce bir problem var mıdır ya?
Devam ederse gideyim, düşünemedim eczaneyi hiç teşekkür ederimYakında eczane vs varsa nöbetçi tansiyon ölçtürsen aslında. Yemek az yiyince tansiyon da düşmüş olabilir. Problem olacağını düşünmüyorum ama için rahatlar
Yok yok korkma kuzum bende veriyorum mama arti emziriyorumda 15 gunluk benimkide ben mesela gecen gece fazla verdim ama uyumuyordu araniyordu ac gibi 20cc yapdim az doyurmusdum cunku oncesinde neyse onu verdim ve bebiş kusdu ilk defaKorktum bir an fazla gelip bişey olacak diye
Ben daha yeteri sebep görmedim bu güne kadarBugün kvler vardı kahvaltıya sabahtır ayak üzerindeyim en son kocama da sinir oldum bence doğurmak için yeterli sebeplergel doğuralım birlikte ananası da bi gün öyle çok yemişim ki ağzım boğazım bi tuhaf oldu bütün gün acısını çektimm
bana her aksam oyle geliyor sabahina sanki hamile degilim :) 39+1 olucam yarin 40i gorecek bu gidisle. Carsambada randevum var doktor iki teklifle gelecek muhtemelen biri sezaryen digeri de burda sweeping membrane denilen elle rahim onundeki zari temizleme, bir nevi sanirim nisani alma olayi. bunu kabul edersem 48 saat icinde basliyormus dogum.. buyuk ihtimalle yani kesin degilBen de bugün bi fenayım sanki yarın doğurcakmışım gibi geliyor39 şerefine patlatacak mıyız yoksa bebeleri
Gezmeden de etkilenmiyor bu bebeler galibaannem geldi bir yandan gezdiriyoruz onu disardaydik hep. hastalik kismi gecti ama burun akintisi oksuruk kaldi.. kiz dogururmuyum ben 40i bekleyecek bence bu. oglumu da sezaryenle 39+5te almislardi kendine kalsa gelmezdi yani :)icerde mutlular benimkiler galiba
Aa ne güzelmiş o yöntemler. Bizde neden tek seçenek suni sancı ya da sezaryen oluyor ya bir sürü şey söylüyorsun neden hiç birini örnek almıyoruz biz çok can sıkıcıbana her aksam oyle geliyor sabahina sanki hamile degilim :) 39+1 olucam yarin 40i gorecek bu gidisle. Carsambada randevum var doktor iki teklifle gelecek muhtemelen biri sezaryen digeri de burda sweeping membrane denilen elle rahim onundeki zari temizleme, bir nevi sanirim nisani alma olayi. bunu kabul edersem 48 saat icinde basliyormus dogum.. buyuk ihtimalle yani kesin degil
Bana ilk kez böyle içten bi fenalık geldi. Sabahtan beri kvlerin olmasından sebep de olabilir bilmiyorumBen daha yeteri sebep görmedim bu güne kadardoğuracak gibi olursan gece haber ver zorlayayım kendimi
suni sanci cok mecbur kalmadikca onermiyorlar cok yogun sanci diye, kendi dogal sancin bekleniyor once iste bu rahim onu zari temizleme islemi yapiliyor elle, eger hic biri ise yaramazsa teklif ediliyor suni sanci ama yogun bir sanciymis o da sezaryen gecmiskmden dolayi bana onerirler mi bilmemAa ne güzelmiş o yöntemler. Bizde neden tek seçenek suni sancı ya da sezaryen oluyor ya bir sürü şey söylüyorsun neden hiç birini örnek almıyoruz biz çok can sıkıcı
mihtemelen bunlar eski yontemler vakumla cocuk cekme, elle makat gelis bebegi dondurme, rahim onu zari temizleme falan bu yontemler eskide kaldi baya tr de onceden varmis annemler zamaninda. bunlar tutabilirde tutmayabilir de ekstra ugras, sezaryen daha kolay ve temiz bir secenek geliyor olabilir, doktor icinde hizli ve guvenli yontem anne adayi icinde sanirim. diğer türlüsü vajinal dogum için uğraşma o da devlet politiksı biraz cok cocugu teşvik ediyor buralar belki ondan- nufus politikası belki birazAa ne güzelmiş o yöntemler. Bizde neden tek seçenek suni sancı ya da sezaryen oluyor ya bir sürü şey söylüyorsun neden hiç birini örnek almıyoruz biz çok can sıkıcı
Benziyo canisi . Simdilik zor bela uyuyor bakalim. Avent in gogjus kalkanini onerdi hemsireSkygo BabyJem Tummy İlk Yatağım 610 Fiyatı, Yorumları - Trendyol bende de bundan var demeye gelmiştim, bu mu cano seninki de
Acaba susuz mu kaldın? Susuzluk hem halsizlik hem de ödem yapıyor ya. Açlıktan bile beter oluyor çoğu zaman. Bence vücudun halsiz düşmüştür, başka problem yoktur yaKızlar dün gece arkadaşımın evindeydik sabaha karşı uyudum -normalde de en erken 3te falan uyuyorum- sabah inanılmaz mide yanması ve bulantıyla uyandım, safra kustum. Prilam alıyorum hala 2 tane. Zorla yarım dilim ekmekle biraz peynir yedim, sonra tekrar uyudum midem çok kötüydü. 6 gibi bir şeyler yedim ama hala tansiyonum düşük gibi. Kafam kalkmıyor, çok halsizim, sanki şekerim de düşük. Tansiyon aleti vs yok ölçemiyorum. Bebe de sakin ama çok az yememe bağladım. Hafif de ödemim var ayaklarım şişmiş biraz. Sizce bir problem var mıdır ya?
Soracağım doktoruma bugün terledim ama anlattığın gibi değil orta halli o, kadar çok şişmedimde bakayim artacak mı bu durumDoktoruna danışma şansın yok mu canım ona sor istersen üşümen normal mi bilemedim benim yatağa izim çıkıyordu terden yüzüm şişti hamilelikte ertesi gün inmişti atmıştım ödemi hemen hala daha ter basıyor beni yastığım sırılsıklam olur üstünü kalın giyin yelek giy kalın çorap patik vs giy senin üşümemen lazım
Burda da azalan nüfusa geçtik devletin bişeyleri değiştirmesi şart artık. Elini taşın altına koysun bi zahmet düşünsün anaları.mihtemelen bunlar eski yontemler vakumla cocuk cekme, elle makat gelis bebegi dondurme, rahim onu zari temizleme falan bu yontemler eskide kaldi baya tr de onceden varmis annemler zamaninda. bunlar tutabilirde tutmayabilir de ekstra ugras, sezaryen daha kolay ve temiz bir secenek geliyor olabilir, doktor icinde hizli ve guvenli yontem anne adayi icinde sanirim. diğer türlüsü vajinal dogum için uğraşma o da devlet politiksı biraz cok cocugu teşvik ediyor buralar belki ondan- nufus politikası belki biraz
sen yeterki peşpese dogur 1 yasından itibaren tum kreşler alıyor ebeveyn izinler uzun devlet bakıcı in aileye destek paraso da cıkardı yeni, sezaryen seçenek değil bence hepsi genç nufusu artıyor cocuk parası çift odeme cogu kez
Açlık susuzluk hepsi olabilir ya. Sabahın 4üne kadar oturduk bir şey de yapmadım halbuki, evde de çok geç yatıyorum dedim ama artık o kadar genç ve dinamik olmadığımı unutmuşum galiba vücudum hatırlattı ajfkdksk tuvalete de çıkamıyorum bugün 3 gün oldu artık, kafam kalkmıyor. Prilam’ı geç içtim o da uykumu tetikledi muhtemelen :/Acaba susuz mu kaldın? Susuzluk hem halsizlik hem de ödem yapıyor ya. Açlıktan bile beter oluyor çoğu zaman. Bence vücudun halsiz düşmüştür, başka problem yoktur ya
Niye her şeye bu kadar yorum yapıyor ki? Tatlı tatlı ben hallediyorum sen söyledikçe çok geriliyorum vs desen n’olur? Çalışan kv ne güzelmiş ya, bizimkiler de koktu evde maşallah. Son çare çalıştığı için sadece akşamları geliyorsa onun geldiği saatlerde odadan çıkmasan? Eşin ne düşünüyor ondan da destek isteyebilirsin, 26 derece gerçekten çok çok fazlaBu akşam kaynanamı boğazlamadığım için kendimi tebrik ediyorum . Ev 24,6 derece ya evde termostat var ev soğuk diyor . Tuvalete gidip geliyorum çocuğu kafasına kadar battaniye örtmüş ben açıyorum o örtüyor . Aç bu çocuk emzir diyip duruyor emziriyim bari dedim kustu . Yok bez sıkmış yok sarılığı artmış . Ya normalde severim tamam kötülüğüne yapmıyor ama bu nedir ya . Valla gına geldi. Benden daha fazla düşünüyor olabilir misin benim bebeğimi ya. Çocuk sıcaktan isilik oldu . Diyorum karışma diye yok arkamı dönüyorum aynı . Zaten yeni yeni adapte oluyorum anneliğe . YETERRRR diye bağırmak istedim bu akşam . Allahtan çalışıyor da çok gelemiyor . Nefret ettirdi kendinden ya
Benim doktor 38. hafta kontrolünde elle muayene edeyim mi, o da tetikliyor demişti, ben müdahale olsun istememiştim. Eşim de pazartesiye kadar gelmezse gidelim mi, elle muayene etsin mi diyor. Şimdi sen böyle söyleyince acaba mı dedim. İşin ilginci bu arada doğururum diye başka randevu da almamıştım. Gelmezse 39. haftada da bir şekilde ayarlayıp gitsem mi acaba?Burda da azalan nüfusa geçtik devletin bişeyleri değiştirmesi şart artık. Elini taşın altına koysun bi zahmet düşünsün anaları.
Geçen benim doktor bi sempozyuma katılmış. Instagramda paylaşım yapmış artık vakumla çekmeyi bilmeyen doktorlar var diye. Belki eski yöntemler bilinse yenilerle harmanlansa mükemmel olur mesela. Şuan ben başlamasını istiyorum ama suni sancı da istemiyorum zaten doktor da desteklemiyor. Ama elden bişey gelmiyor. Belki alttan kontrolün doğumu başlatıyor dedikleri eskiden kalma bu tür yöntemlerden söylemler olabilir. Şimdi çok daha hassas yaptıklarını düşünüyorum.
Ben böyle bir yer sertleşince hep poposunu dayadığını düşünüyorum yaKasılmaymış anam bunlar bi yerini dayamıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?