2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Yakında eczane vs varsa nöbetçi tansiyon ölçtürsen aslında. Yemek az yiyince tansiyon da düşmüş olabilir. Problem olacağını düşünmüyorum ama için rahatlar

Korktum bir an fazla gelip bişey olacak diye
Yok yok korkma kuzum bende veriyorum mama arti emziriyorumda 15 gunluk benimkide ben mesela gecen gece fazla verdim ama uyumuyordu araniyordu ac gibi 20cc yapdim az doyurmusdum cunku oncesinde neyse onu verdim ve bebiş kusdu ilk defa fazla gelmis bebeme 20cc geri cikardi

Ben daha yeteri sebep görmedim bu güne kadar doğuracak gibi olursan gece haber ver zorlayayım kendimi

Ben de bugün bi fenayım sanki yarın doğurcakmışım gibi geliyor 39 şerefine patlatacak mıyız yoksa bebeleri
bana her aksam oyle geliyor sabahina sanki hamile degilim :) 39+1 olucam yarin 40i gorecek bu gidisle. Carsambada randevum var doktor iki teklifle gelecek muhtemelen biri sezaryen digeri de burda sweeping membrane denilen elle rahim onundeki zari temizleme, bir nevi sanirim nisani alma olayi. bunu kabul edersem 48 saat icinde basliyormus dogum.. buyuk ihtimalle yani kesin degil

Gezmeden de etkilenmiyor bu bebeler galiba

Aa ne güzelmiş o yöntemler. Bizde neden tek seçenek suni sancı ya da sezaryen oluyor ya bir sürü şey söylüyorsun neden hiç birini örnek almıyoruz biz çok can sıkıcı

Ben daha yeteri sebep görmedim bu güne kadar doğuracak gibi olursan gece haber ver zorlayayım kendimi
Bana ilk kez böyle içten bi fenalık geldi. Sabahtan beri kvlerin olmasından sebep de olabilir bilmiyorum doğurursam kvnin sen işe başlayınca ben çocuğa bakmaya gelirim cümlesine sinirimden doğururum herhalde

Aa ne güzelmiş o yöntemler. Bizde neden tek seçenek suni sancı ya da sezaryen oluyor ya bir sürü şey söylüyorsun neden hiç birini örnek almıyoruz biz çok can sıkıcı
suni sanci cok mecbur kalmadikca onermiyorlar cok yogun sanci diye, kendi dogal sancin bekleniyor once iste bu rahim onu zari temizleme islemi yapiliyor elle, eger hic biri ise yaramazsa teklif ediliyor suni sanci ama yogun bir sanciymis o da sezaryen gecmiskmden dolayi bana onerirler mi bilmem

mihtemelen bunlar eski yontemler vakumla cocuk cekme, elle makat gelis bebegi dondurme, rahim onu zari temizleme falan bu yontemler eskide kaldi baya tr de onceden varmis annemler zamaninda. bunlar tutabilirde tutmayabilir de ekstra ugras, sezaryen daha kolay ve temiz bir secenek geliyor olabilir, doktor icinde hizli ve guvenli yontem anne adayi icinde sanirim. diğer türlüsü vajinal dogum için uğraşma o da devlet politiksı biraz cok cocugu teşvik ediyor buralar belki ondan- nufus politikası belki biraz
sen yeterki peşpese dogur 1 yasından itibaren tum kreşler alıyor ebeveyn izinler uzun devlet bakıcı in aileye destek paraso da cıkardı yeni, sezaryen seçenek değil bence hepsi genç nufusu artıyor cocuk parası çift odeme cogu kez

Acaba susuz mu kaldın? Susuzluk hem halsizlik hem de ödem yapıyor ya. Açlıktan bile beter oluyor çoğu zaman. Bence vücudun halsiz düşmüştür, başka problem yoktur ya

Soracağım doktoruma bugün terledim ama anlattığın gibi değil orta halli o, kadar çok şişmedimde bakayim artacak mı bu durum

Burda da azalan nüfusa geçtik devletin bişeyleri değiştirmesi şart artık. Elini taşın altına koysun bi zahmet düşünsün anaları.
Geçen benim doktor bi sempozyuma katılmış. Instagramda paylaşım yapmış artık vakumla çekmeyi bilmeyen doktorlar var diye. Belki eski yöntemler bilinse yenilerle harmanlansa mükemmel olur mesela. Şuan ben başlamasını istiyorum ama suni sancı da istemiyorum zaten doktor da desteklemiyor. Ama elden bişey gelmiyor. Belki alttan kontrolün doğumu başlatıyor dedikleri eskiden kalma bu tür yöntemlerden söylemler olabilir. Şimdi çok daha hassas yaptıklarını düşünüyorum.

Bu akşam kaynanamı boğazlamadığım için kendimi tebrik ediyorum . Ev 24,6 derece ya evde termostat var ev soğuk diyor . Tuvalete gidip geliyorum çocuğu kafasına kadar battaniye örtmüş ben açıyorum o örtüyor . Aç bu çocuk emzir diyip duruyor emziriyim bari dedim kustu . Yok bez sıkmış yok sarılığı artmış . Ya normalde severim tamam kötülüğüne yapmıyor ama bu nedir ya . Valla gına geldi. Benden daha fazla düşünüyor olabilir misin benim bebeğimi ya. Çocuk sıcaktan isilik oldu . Diyorum karışma diye yok arkamı dönüyorum aynı . Zaten yeni yeni adapte oluyorum anneliğe . YETERRRR diye bağırmak istedim bu akşam . Allahtan çalışıyor da çok gelemiyor . Nefret ettirdi kendinden ya

Acaba susuz mu kaldın? Susuzluk hem halsizlik hem de ödem yapıyor ya. Açlıktan bile beter oluyor çoğu zaman. Bence vücudun halsiz düşmüştür, başka problem yoktur ya
Açlık susuzluk hepsi olabilir ya. Sabahın 4üne kadar oturduk bir şey de yapmadım halbuki, evde de çok geç yatıyorum dedim ama artık o kadar genç ve dinamik olmadığımı unutmuşum galiba vücudum hatırlattı ajfkdksk tuvalete de çıkamıyorum bugün 3 gün oldu artık, kafam kalkmıyor. Prilam’ı geç içtim o da uykumu tetikledi muhtemelen :/

Niye her şeye bu kadar yorum yapıyor ki? Tatlı tatlı ben hallediyorum sen söyledikçe çok geriliyorum vs desen n’olur? Çalışan kv ne güzelmiş ya, bizimkiler de koktu evde maşallah. Son çare çalıştığı için sadece akşamları geliyorsa onun geldiği saatlerde odadan çıkmasan? Eşin ne düşünüyor ondan da destek isteyebilirsin, 26 derece gerçekten çok çok fazla

Benim doktor 38. hafta kontrolünde elle muayene edeyim mi, o da tetikliyor demişti, ben müdahale olsun istememiştim. Eşim de pazartesiye kadar gelmezse gidelim mi, elle muayene etsin mi diyor. Şimdi sen böyle söyleyince acaba mı dedim. İşin ilginci bu arada doğururum diye başka randevu da almamıştım. Gelmezse 39. haftada da bir şekilde ayarlayıp gitsem mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…