Aynı toplanmalı sancı bende de var. Günlerdir ara ara yaşıyorum sık olduğu da oldu ama kafana taktıkça daha kötü oluyor cidden. Bol su iç sen yat dinlen dizi falan aç sevdiğin şeyleri yap ama doktorun bana dediği 2 lt su içip yat sıklaştığı zamanlarda dedi. Ben öyle gidiyorum şuanda. Merak etme bi sorun olmayacak erken doğum falan hepimiz öyleyiz. Alttan muayene yapmadı mı doktor? Bende kısalık baktı normal diyince devam demiştiDoktor da çok panik yaptırmadı bu arada böyle sancısı çıkıp 40'a kadar bekleyen de var dedi ama insan stres oluyor yine de
Bebek benden fazlaca emiyor sanırım. Doktora göründüm takviye vermedi yine. Önce kalori alımını arttır dedi. Ama bebiş şu an 38-39 arası görünüyor yani önde 2.5 hafta kadar. Ondan da sen kaloriyi fazla arttırma diyor yine de. Bilemedim valla ne yapsam. Kafama göre yiyorum açıkcası. Öyle tıka basa yemem yok halen. Biraz şekerli gıda ihtiyacım arttı o da şeker düşüklüğünden sanırım. Lohusalık zamanını düşünüyorum iyice güçten düşer miyim diye. O zaman verir belki takviyeKız bebeğe yeterli gelmiyordur senin yediklerin. Yoksa tokluğun da ne güzel. Son vakitler takviye kullansan emzirme dönemi içşn de faydalı olır. Herkes hamilelik bitince saçım kaşım döküldü diyor bi anda depolar mı boşalıyor bilmiyorum. Ondan şimdi biraz ilaçtan destek alsan olabilir
Şu bi yer yumurta gibi oluyor ya o zamanlar sancı çıktı cano. Ben zaten hissediyodum yani öyle kasılıyor bi tarafım hafif bi ağrı oluyordunasil birsey sanci nerde hissediyorsun ben ekstra magnezyum kullaniyorum diye mi bilmiyorum hicbirsey hissetmiyorum pelvik kemigi acisindan baska ara sira NST randevusu vermedi hic hastane ne oluyor bilmiyorum
Yaptı yaptı açılma yok dedi rahim ağzını bulamadı dnfn gerideymiş epey. Ondan o da çok şey yapmadı ama söyledi yani 1 hafta da olabilir 40a kadar da bekleyebilir diye. Bi bakim evde uzandım şimdi artmaz inşallahAynı toplanmalı sancı bende de var. Günlerdir ara ara yaşıyorum sık olduğu da oldu ama kafana taktıkça daha kötü oluyor cidden. Bol su iç sen yat dinlen dizi falan aç sevdiğin şeyleri yap ama doktorun bana dediği 2 lt su içip yat sıklaştığı zamanlarda dedi. Ben öyle gidiyorum şuanda. Merak etme bi sorun olmayacak erken doğum falan hepimiz öyleyiz. Alttan muayene yapmadı mı doktor? Bende kısalık baktı normal diyince devam demişti
Hadiiii ne oluyor yahu . Guzelce dinlen kuzum evvel Allah 36 yi gorursun . Dur bakalim . Bence artik izne de cik calisma .Benim durumlar çok iyi çıkmadı canolar, sancı çıktı nst'de. Ya eve git biraz dinlen yarın tekrar alayım ya da yatış yapalım dedi. Açıklık yok şükür, sancılar da kısa kısa ama 1 hafta bile olabilir doğuma onu çok net söyleyemiyoruz dedi.34 erken biraz en azından 36yı bekletmek isterim dedi. Eve geçiyorum şimdi biraz dinlenicem artarsa ara hemen dedi
Ay yok cok sukur yikandi utulendi asildi sadece organizerlere yerlesecek duzenlecek bir de hastane icin hazirlanacsk . Cok kolay kismi kaldi da nasil yapsam neleri koysam onu bilemiyorum.Kıyafetler yıkanmış sadece çantaya mı atılacak yoksa daha yıkanmadı mı? yıkanmama kısmını düşününce kasılma geldi bak
Açıklıkla bile haftalarca bekletiliyor artık müdahele ile hiç merak etme dinlen güzelce herşey yoluna girerBenim durumlar çok iyi çıkmadı canolar, sancı çıktı nst'de. Ya eve git biraz dinlen yarın tekrar alayım ya da yatış yapalım dedi. Açıklık yok şükür, sancılar da kısa kısa ama 1 hafta bile olabilir doğuma onu çok net söyleyemiyoruz dedi.34 erken biraz en azından 36yı bekletmek isterim dedi. Eve geçiyorum şimdi biraz dinlenicem artarsa ara hemen dedi
Evden çalışıyorsun yorulmuyosun da stresli misin diyo, ondan 3 dk önce annemin arayıp beni ameliyat edecekler galiba demesi mdkf yok doktor hanımcıığğm hiç stresli olur muyum gül gibi hayatımHadiiii ne oluyor yahu . Guzelce dinlen kuzum evvel Allah 36 yi gorursun . Dur bakalim . Bence artik izne de cik calisma .
Ben mochi çok kullandım ama elektrikli de kullandım evde vardı süt poşeti 25 e yakin tekrar almadım bol bol da dolaba attim ben bakalım önceki gibi sütüm olcakmi duruma göre sonra sonra alcam benEmzirmeyle ilgili ürünler e bebek satıcısında indirime girmiş. Ben şöyle bi toplamıştım önceden. Genelde yorumu yüksek olanları.
https://app.hb.biz/97ZTUneNs6U5
Süt sağma poşeti almamıştım. Hazır indirime girmişken alayım dedim. Ama çok sağılır mı bilemediğimden 20li mi alsam 50li mi ne dersiniz? Mochi ile özellikle çok sağılıyor mu acaba?
Yat bakalım canım dinlen bende çok merak ediyom kendimi pazar günü 36+3 um ilk nst gircem bakalım ne olcak sen 2 hafta daha beklersin benceBenim durumlar çok iyi çıkmadı canolar, sancı çıktı nst'de. Ya eve git biraz dinlen yarın tekrar alayım ya da yatış yapalım dedi. Açıklık yok şükür, sancılar da kısa kısa ama 1 hafta bile olabilir doğuma onu çok net söyleyemiyoruz dedi.34 erken biraz en azından 36yı bekletmek isterim dedi. Eve geçiyorum şimdi biraz dinlenicem artarsa ara hemen dedi
Bu iyi haber benceYaptı yaptı açılma yok dedi rahim ağzını bulamadı dnfn gerideymiş epey. Ondan o da çok şey yapmadı ama söyledi yani 1 hafta da olabilir 40a kadar da bekleyebilir diye. Bi bakim evde uzandım şimdi artmaz inşallah
Ortada bulusalimOo hepimiz mi yakınmışızgebeş buluşması olmasın mı
hallolur canım ya. kayınvaliden belki erken gelir durumu anlatırsan. açıklık yok su gelmemiş daha durur küçük prens inşŞimdi de evin dağınıklığını dert ettim dnkfkf kedi koltuk altlarına girmesin diye tüm yastık yorganlar koltuk kenarlarına tıkılmış vaziyette, en son ne zaman temizlendi ev bilmiyorum dnfmfn dertlendim
Eşime kalsa şimdi çağıracak kadını ama ev şu haldeyken utandım yahallolur canım ya. kayınvaliden belki erken gelir durumu anlatırsan. açıklık yok su gelmemiş daha durur küçük prens inşben ilkinde o toplanmaları hep yaşadım neredeyse bi hafta sancım oldu. 36yı görürsünüz umarım içini ferah tut.
Yavru kuşum bence zamanında gelecek senin bebiş, bak doktor da demiş 40a kadar bekleyen de var diye. Tabiki sen herşeye hazırlıklı ol ama inşallah bekleyecek bebişin ❤Benim durumlar çok iyi çıkmadı canolar, sancı çıktı nst'de. Ya eve git biraz dinlen yarın tekrar alayım ya da yatış yapalım dedi. Açıklık yok şükür, sancılar da kısa kısa ama 1 hafta bile olabilir doğuma onu çok net söyleyemiyoruz dedi.34 erken biraz en azından 36yı bekletmek isterim dedi. Eve geçiyorum şimdi biraz dinlenicem artarsa ara hemen dedi
Evi de çağırın bi kadın boşver ya. Temizlesinler hamilesin sen, videolar var ya hani hamileyken evimi bok götürüyor diye, çoğu kadının öyle emin ol, hele bizim gibi kedi kadınların evlerinin bir gün bile temiz kalması mümkün değil, hiçbirşey olmasa kedi kumu oluyor yerler. Bunları dert etme, dert bulma kendine. Stres olmadan tatlı tatlı Bebeğine odaklan, kompostonu, valizini, saç maşanı, geceliğine falan düşün.Eşime kalsa şimdi çağıracak kadını ama ev şu haldeyken utandım ya
Çanta da bitmedi asla beyim toparlıcak şimdi, akşam da evi toparliyim dedi eyi dedim. Kayınvalidem de yarın gelelim dedi ben haber vercem yarınki nst durumuna göre dedim bakalımYavru kuşum bence zamanında gelecek senin bebiş, bak doktor da demiş 40a kadar bekleyen de var diye. Tabiki sen herşeye hazırlıklı ol ama inşallah bekleyecek bebişin ❤olumlu bas bünyeye, olumsuzu kovala. Çok şükür ki çantan mantan hazır bak, daha onları yapmıyordun öyle düşün.
Evi de çağırın bi kadın boşver ya. Temizlesinler hamilesin sen, videolar var ya hani hamileyken evimi bok götürüyor diye, çoğu kadının öyle emin ol, hele bizim gibi kedi kadınların evlerinin bir gün bile temiz kalması mümkün değil, hiçbirşey olmasa kedi kumu oluyor yerler. Bunları dert etme, dert bulma kendine. Stres olmadan tatlı tatlı Bebeğine odaklan, kompostonu, valizini, saç maşanı, geceliğine falan düşün.
yav niye utanıyorsun o sana yardıma gelecekti zatenEşime kalsa şimdi çağıracak kadını ama ev şu haldeyken utandım ya
34'üm anam daha. Çantayı falan bitircem tamamen. Doktorun doğum çantası listesini aldım geldim ona da bakıp son bi tamamlamayı yapayım ama şu eve bebek sokulmaz öyle bi pislik snfkfk akşam eşim yapcak ufaktan, kayınvalidem gelince de biz hastanedeyken bitirsin artık napimOrangegreysky bu çocuklar yüreğimizi ağzımıza getirecek belli oldu benimde yarın ki nst de belli olabilir herşey haftaya doğurmuşta olabilirim yani allah yardımcımız olsun yat dinlenn kız takılma yattığın yerden herşeyee boşşverrrr benim ev temizlendi de ne oldu yine batık heryer sen kendi hazırlığını tamamla yeter kaç haftalıksın bu arada ? Benimde dün akşam adet ağrısı gibi ağrım oldu mutfağı toplarken nasıl korktum direkt yattım dinlendim geçti biraz uzun sürsede korkkma
En azından 36 ya kadar bekler mesela benimkide 37 ye kadar bekletcek beni bence kuzum. İyi düşünelim iyi olsun34'üm anam daha. Çantayı falan bitircem tamamen. Doktorun doğum çantası listesini aldım geldim ona da bakıp son bi tamamlamayı yapayım ama şu eve bebek sokulmaz öyle bi pislik snfkfk akşam eşim yapcak ufaktan, kayınvalidem gelince de biz hastanedeyken bitirsin artık napim