Hayırlı olsun ne almış acaba merak ettim şimdi
Kesin anlarsın canım, istediğin renk iç çamaşırı giy, anlamama ihtimalin yokKızlar ya bişey sorucam. Nişan geldiğini kesin anlar mıyız öyle bir durum yaşarsak? Daha önce başına gelen oldu mu? Siyah iç çamaşırı varsa anlamama ihtimalimiz olur mu mesela?
YaaaaKesin anlarsın canım, istediğin renk iç çamaşırı giy, anlamama ihtimalin yokmukuslu, pembemsi bir sıvı, akıntı ya da regl formuna benzemiyor. Görünce aa bu nişan diyorsun.
Sırf bunun korkusuna sadece beyaz çamaşır giyorum. Siyahta belli olmaz diye düşünüyorum. Ama sadece kendimce böyle düşünüyorumKızlar ya bişey sorucam. Nişan geldiğini kesin anlar mıyız öyle bir durum yaşarsak? Daha önce başına gelen oldu mu? Siyah iç çamaşırı varsa anlamama ihtimalimiz olur mu mesela?
benim geldiğinde ped vardı. sümüksü kan. minicik bir nokta değil yani canım. anlaşılır diye düşünüyorum.Kızlar ya bişey sorucam. Nişan geldiğini kesin anlar mıyız öyle bir durum yaşarsak? Daha önce başına gelen oldu mu? Siyah iç çamaşırı varsa anlamama ihtimalimiz olur mu mesela?
üzdü..Kızlar burda öneren olmuştu mochi almayı düşünen varsa indirime girmiş. Bundan da zarar etmişim tşk. Nasıl kullanıldığını kullanan birisi söylemişti.
Mochi Manuel Göğüs Pompası
Şöyle bence cihaz almak çok dikkat ettiğin sürece gerkli değil. Cihazın tek iyi yanı ne yükseltiyor ne iyi geliyor onu ayırt edebilmek için güzel. Normal doğum falan düşünüyorsan biraz dikkat etmekte fayda var. Benim eşim de aynı seninki gibi abartma falan diyor. Demin yemeği dışarıdan söyledik canım çekti diye 3 dilim pide ve bolca salata yedim eşim 7 dilim yedi ve 2 bardak kola içti 1. Saat benim 157 eşimin 127 çıktı. Benim 2. Saat 137 çıktı. Bana abartıyorsun diyor ama durum böyle çıkıyorHanımlar günaydınBenim evde tadilat vardı günlerdir canım çıktı. Mutfak dolapları takıldı her yer talaş oldu tüm ev battı. Kafayı yiyecektim neyseki toparladık. Görümcem bende kalıyor okul tatil diye o yardım etti sağolsun kardeşim falan da geldi hallettik.
otuzaazkala bebişimiz gelmiş sağlıkla büyüsün inşallah
Bende yeni güncelleme olarak ateş basması geldi. Cam açık uyuduğum oldu geçenlerde. Aşırı sıcak basıyor bu aralar.
outoffit serendipcem şeker konusunu bende çok kafaya takıyorum. Bana da şeker yüklemesinde şekerin sınırda demişlerdi Hba1c 5.5’lardı diyetle 5’e düşmüştü açlık 79, 85, 87 falan çıkıyordu. Yine de dikkat ediyorum ama aşırı da değil yani. 2 kere dahiliye gördü o da gayet iyi dikkat et dedi. Evde ölçüm falan yapmadım doktor gerek görmedi. Dün tekrar kan verdim açlık 97 çıkmış Hba1c tekrar 5.5 olmuş. Bebeğin kafası 3 hafta ilerde bebekte 10 gün ilerde çıkıyor. Doktora göre genetik çünkü eşim falan da iri. Suyu, plasentası falan da iyi. Cihaz alıp evde ölçmeye başlamalı mıyım bende en azından 1 ay var şuan. Eşime söylüyorum sen çok abartıyorsun sen hep kötüyü düşünüyorsun diyor. Düşünmeden de edemiyorum.
Kız bebeğe yeterli gelmiyordur senin yediklerin. Yoksa tokluğun da ne güzel. Son vakitler takviye kullansan emzirme dönemi içşn de faydalı olır. Herkes hamilelik bitince saçım kaşım döküldü diyor bi anda depolar mı boşalıyor bilmiyorum. Ondan şimdi biraz ilaçtan destek alsan olabilirBenim açlık sınır içerisinde çıkmasına rağmen 85 altı olması daha iyi diyordu.Belki ilerleyen süreçte daha da yükselirse diyedir.
Baştan beri hiç vitamin kullanmadım ben sadece demir ve d vit onu da seyrek içtim her gün değil. Demiri iki tane içip magnezyum da kullandığım kısa bir dönem oldu o zaman alt ast yükseldiği için bir ay hiçbir şey kullandırmadı doktorum. Geçenlerde omega sordum aynı durumdan vermedi yine♀ Lohusalıkta vücudum perte çıkmaz inşallah Şu anki halsizlik de ondan mı oluyor ya acaba bilemedim. Kas ve kemik ağrılarım da aşırı arttı. Annemler normal diyor çünkü bugün 36+3 oldu, son haftalar böyle olur diyorlar
Bana da geliyor bu arada ama düşünerek değiştiremem diyip aklıma başka şeyler getiriyorum. Sende neden sezaryeni seçtiriyorlardı? Bekleyip en azından sürece göre ilerlesen desem çok mu bilinçsizce bir yorum oluyorben sanki daha once hic dogum yapmamis gibi tum endiseler yine yuklendi bana. dusunmemeye calisirken yine dusunuyorum. kac saatte dogurucam nasil gecicek zorlanacakmiyim acil sezaryene alinacakmiyim pisman olacakmiyim falan. sezaryeni secsem diyorum orda ayri bir fenalik geliyor. umarim bu aksama ozeldir bu dysunceler gelir gecer
Nişan geldikten 36 saat sonra doğum gerçekleşti. Arada sancılar falan işte :) doktora mail atmışım bak, nişan gelmesinin ertesi günü, doğum yaptığım günYaaaaSenin geldi o zaman daha önceki doğumundan önce Sonra nasıl ilerledi canım ?
ilki sezaryen diye secme hakki veriyorlar baska bir sebebi yok aslindaBana da geliyor bu arada ama düşünerek değiştiremem diyip aklıma başka şeyler getiriyorum. Sende neden sezaryeni seçtiriyorlardı? Bekleyip en azından sürece göre ilerlesen desem çok mu bilinçsizce bir yorum oluyor
Onların yaptığı akıl almayacak şeyler kolay kolay da kimse yapmaz yani. Bu tv izletirim izletmem, veya ayağımda sallarım beşikte sallarım tarzında fikir ayrılığı değil ki hani ben evladıma tv izletiyorum sende şimdi böyle diyorsun ama izletirsin der mesela sende yok izletmem dersin. Ama doğunca izletirsin. Bu tür şeyler olabilir. Onun yaptığı akıl dışı akla mantığa uymayan şeyler aklı yerinde olan yapmazGel gör ki kimseye bu söylenmiyor canım… Bana bir ara sürekli bak sen de yaşayacaksın, çocuk doğsun sen de göreceksin falan diyordu en son dedim bence sen de yaşamamalısın bu dedikleriniAç oku araştır, kurtul annenin eksik ve yanlış yönlendirmelerinden yani dedim. Valla ben diyorum iyi ki başından beri bu forumdaydım, çok şey öğrendim, hala da öğrenmeye devam ediyorum. Bence KK zorunlu olmalı hamile annelere
36da gitmiştim dönmedi maalesef. Hala daha da dönmedi neler yapıyorum ama tık yok asırı canım sıkılıyor. O kadar hevesim var vajinal doguma ama hayırlısı tabi ki. Benim için iyi olmayacaksa diretmekte de mana yok ama gel gör ki bu kadar hevesli olunca insanın kabullenmesi de zor oluyorBenimki de hiç tek haftaya düşmüyor, 35'te gittim, bir sonraki 37'de, sonrasını göreceğiz artık herhaldeMaşallah 37 olmuşsun doğumla ilgili ne diyor, bebek döndü mü?
Oradan o kadar çok şey öğrendim kiemzirmeye bağlı kalmamda, doğuma pozitif bir bakış açısıyla yaklaşmamda çok etkisi olmuştur.
biz ablamdan aynı gün sağdığımız sütleri birleştiriyorduk. yani sabah sağdın dolaba koydun diyelim. bir sonraki sağımı da dolaba koyuyorsun. ikisi aynı soğukluğa ulaşınca birleştiriyorsun. doğru mu bilmiyorum ama böyle yapıp götürüyorduk hastaneyeŞimdi kızlar size bir sorum var . Benim sütüm sabaha nazaran gelmeye başladı . Kolostrum geliyor şu an sarı renk . Ama tek memeden henüz bi şeker kaşığı falan geliyor . Ben bu sütleri birleştirmek istiyorum . Böyle bi şey oluyor mu . Tek başına işe yaramaz ama birleştirirsem hastaneden çağırdıklarında en azından içecek kadar çıkar . Nasıl birleştirebilirim bozulmadan? Bilgisi olan var mı