Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Kızlar ya bişey sorucam. Nişan geldiğini kesin anlar mıyız öyle bir durum yaşarsak? Daha önce başına gelen oldu mu? Siyah iç çamaşırı varsa anlamama ihtimalimiz olur mu mesela?
Kesin anlarsın canım, istediğin renk iç çamaşırı giy, anlamama ihtimalin yok mukuslu, pembemsi bir sıvı, akıntı ya da regl formuna benzemiyor. Görünce aa bu nişan diyorsun.

Kesin anlarsın canım, istediğin renk iç çamaşırı giy, anlamama ihtimalin yok mukuslu, pembemsi bir sıvı, akıntı ya da regl formuna benzemiyor. Görünce aa bu nişan diyorsun.
Yaaaa Senin geldi o zaman daha önceki doğumundan önce Sonra nasıl ilerledi canım ?

ben sanki daha once hic dogum yapmamis gibi tum endiseler yine yuklendi bana. dusunmemeye calisirken yine dusunuyorum. kac saatte dogurucam nasil gecicek zorlanacakmiyim acil sezaryene alinacakmiyim pisman olacakmiyim falan. sezaryeni secsem diyorum orda ayri bir fenalik geliyor. umarim bu aksama ozeldir bu dysunceler gelir gecer

Kızlar ya bişey sorucam. Nişan geldiğini kesin anlar mıyız öyle bir durum yaşarsak? Daha önce başına gelen oldu mu? Siyah iç çamaşırı varsa anlamama ihtimalimiz olur mu mesela?
Sırf bunun korkusuna sadece beyaz çamaşır giyorum. Siyahta belli olmaz diye düşünüyorum. Ama sadece kendimce böyle düşünüyorum

benim geldiğinde ped vardı. sümüksü kan. minicik bir nokta değil yani canım. anlaşılır diye düşünüyorum.

Şöyle bence cihaz almak çok dikkat ettiğin sürece gerkli değil. Cihazın tek iyi yanı ne yükseltiyor ne iyi geliyor onu ayırt edebilmek için güzel. Normal doğum falan düşünüyorsan biraz dikkat etmekte fayda var. Benim eşim de aynı seninki gibi abartma falan diyor. Demin yemeği dışarıdan söyledik canım çekti diye 3 dilim pide ve bolca salata yedim eşim 7 dilim yedi ve 2 bardak kola içti 1. Saat benim 157 eşimin 127 çıktı. Benim 2. Saat 137 çıktı. Bana abartıyorsun diyor ama durum böyle çıkıyor

Kız bebeğe yeterli gelmiyordur senin yediklerin. Yoksa tokluğun da ne güzel. Son vakitler takviye kullansan emzirme dönemi içşn de faydalı olır. Herkes hamilelik bitince saçım kaşım döküldü diyor bi anda depolar mı boşalıyor bilmiyorum. Ondan şimdi biraz ilaçtan destek alsan olabilir

Bana da geliyor bu arada ama düşünerek değiştiremem diyip aklıma başka şeyler getiriyorum. Sende neden sezaryeni seçtiriyorlardı? Bekleyip en azından sürece göre ilerlesen desem çok mu bilinçsizce bir yorum oluyor

Yaaaa Senin geldi o zaman daha önceki doğumundan önce Sonra nasıl ilerledi canım ?
Nişan geldikten 36 saat sonra doğum gerçekleşti. Arada sancılar falan işte :) doktora mail atmışım bak, nişan gelmesinin ertesi günü, doğum yaptığım gün

Dun sabah nisanin geldigini haber vermistim, gun icinde de ara ara geldi. Gece 12de baslayip sabaha dek suren yaklasik 20dk da bir 2dk kadar suren yogun sancilarim oldu. Bu sancilara ayni sekilde nisan gelmesi eslik etti. Kirmizi kan seklinde hicbir belirti gelmedigi icin sizi aramadim. Sabah bir ara sancilar kesildi, su an 15 dk da bir, uzun sureli ve siddetli olmayan sancilarim var. Genellikle oturup kalkmam da bu sancilari tetikliyor.

Demişim, doktor da ağrılar artıp siklasinca haberleşelim demiş

ilki sezaryen diye secme hakki veriyorlar baska bir sebebi yok aslinda

ya benim ilkinde ne nisan geldi ne kasilma ne acilma ne agri sizi hicbirsey olmadi 39+5te sezaryen oldum oyle normal bir gundu en az 2km de yurumustum hastaneye esimle yuruyerek gittik yani, bebek yukardan asagi bile inmemis bas asagi donmemisti o yuzden dogum surecini hic bilmiyorum, simdi hersey yabanci geliyor

Onların yaptığı akıl almayacak şeyler kolay kolay da kimse yapmaz yani. Bu tv izletirim izletmem, veya ayağımda sallarım beşikte sallarım tarzında fikir ayrılığı değil ki hani ben evladıma tv izletiyorum sende şimdi böyle diyorsun ama izletirsin der mesela sende yok izletmem dersin. Ama doğunca izletirsin. Bu tür şeyler olabilir. Onun yaptığı akıl dışı akla mantığa uymayan şeyler aklı yerinde olan yapmaz

36da gitmiştim dönmedi maalesef. Hala daha da dönmedi neler yapıyorum ama tık yok asırı canım sıkılıyor. O kadar hevesim var vajinal doguma ama hayırlısı tabi ki. Benim için iyi olmayacaksa diretmekte de mana yok ama gel gör ki bu kadar hevesli olunca insanın kabullenmesi de zor oluyor
Dogumla alakalı çok bir sey demedi son ana kadar bekleyecegiz planlı sezaryan yapmıcak son anda sancıyla bile dönme ihtimali olabiliyormuş. Bekleyip görecegiz artık.

Şimdi kızlar size bir sorum var . Benim sütüm sabaha nazaran gelmeye başladı . Kolostrum geliyor şu an sarı renk . Ama tek memeden henüz bi şeker kaşığı falan geliyor . Ben bu sütleri birleştirmek istiyorum . Böyle bi şey oluyor mu . Tek başına işe yaramaz ama birleştirirsem hastaneden çağırdıklarında en azından içecek kadar çıkar . Nasıl birleştirebilirim bozulmadan? Bilgisi olan var mı

biz ablamdan aynı gün sağdığımız sütleri birleştiriyorduk. yani sabah sağdın dolaba koydun diyelim. bir sonraki sağımı da dolaba koyuyorsun. ikisi aynı soğukluğa ulaşınca birleştiriyorsun. doğru mu bilmiyorum ama böyle yapıp götürüyorduk hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…