Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Canım aşırı zencefilli tarçınlı kurabiye çekti. Ev yemeği söyledim dışarıdan yanında gönderiyolar hep, 2 tane incecik yedim ama kesmedi ndkf evde yapsam ama şekeri az koysam öldürür mü ya

Yarin gittimde bi sorucam hayirlisi artik kac kilo senin bebiş kuzum
2400 şuan canım senin kaç kilo hayırlısı olsun
Diğer çocuklarınızda bu durumu yaşadın mı peki neden kaynaklı oluyor acaba bu durum benimde kafam karıştı inşallah hepimiz için hayırlısı olsun bende 25ine kadar bekletir belki diyorum 37+6 oluyor ama riske atılacak bi durum varsa alsın ne diyelim onlar daha iyi biliyor onlara önce allaha sonra onlara teslimiz mama kullanmışmıydın bu arada doğduklarında tavsiyen var mı

34 haftada 2500 kuzum suan kac bakalim yarin ne diycek merak ediyorum aslinda kilosunuda

Canım aşırı zencefilli tarçınlı kurabiye çekti. Ev yemeği söyledim dışarıdan yanında gönderiyolar hep, 2 tane incecik yedim ama kesmedi ndkf evde yapsam ama şekeri az koysam öldürür mü ya
Afiyet olsunn yemıssın işte nefsin körelmiş bide evde yapıyım dıyo

2. Büyük kızım da kordon daralması vardı suyu çok azalmıştı 2700 doğdu oda 37 artilarda doğmuştu hatırladığım kadarıyla kuveze girmedi tabiki ozaman cahildim biraz mama vermemistim 1 gün sariliktan yattı ilk oğlum 15 gün yattı sarilktan araştırdılar anne sütü sarılığı dediler emzirdikce sarardı yani 2 ay suruyo bütün çocuklarımın 3. De kızımda da çok şükür hiç bir problem yoktu mama verdim eve gelince ilk emzirme arkasından mama sarılık yukselmesin diye ilk 15 gün verdim sonra vermedim gunduz 2 kez gece 2 kez bu arada benim cokmsukur sütüm geliyo hemen mama verdiğim zamanda sagdim dolaba attim şimdi bundada aynı şeyi uygulayacağım diğerini kuveze göndermeden halletmistim bunuda halletcem inşallah mama verince düşüyodu sariliklari çünkü

34 haftada 2500 kuzum suan kac bakalim yarin ne diycek merak ediyorum aslinda kilosunuda
İnşallaah artmıştır annesi
anladımm bende mama vermeye karşı değilim hiç vermeyi düşünüyorum benim ilk doğum olacak inşallah o yüzden gelicek mi hemen bilmiyorum yinede takviye yapmak şartt

Kendi çocuğu için beni sorumlu tutarlar demesi çok yanlış baba bile değil o çocuktan annesi olarak o sorumlu dediğin gibi bilmiyor teknoloji çok gelişmiş araştırıp öğrensin o çocuğa sahip çıkması lazım yazık günah bakmayacakasa doğurmasaydı

İnşallaah artmıştır annesi

anladımm bende mama vermeye karşı değilim hiç vermeyi düşünüyorum benim ilk doğum olacak inşallah o yüzden gelicek mi hemen bilmiyorum yinede takviye yapmak şartt
Ben kendi problemimi bildiğim için mecbur takviye yapıyorum ama geçenlerde 2 tane tanıdım doğurdu masallah diyim.hic sarılık olmadilar onlarında ilk bebekleri baktın sarılığı yükseliyor 15-16 Lara çıkmış mama takviyesi öneririm

Tamamdır canımm çok teşekkür ederim inşallah olmaz

Gel gör ki kimseye bu söylenmiyor canım… Bana bir ara sürekli bak sen de yaşayacaksın, çocuk doğsun sen de göreceksin falan diyordu en son dedim bence sen de yaşamamalısın bu dediklerini Aç oku araştır, kurtul annenin eksik ve yanlış yönlendirmelerinden yani dedim. Valla ben diyorum iyi ki başından beri bu forumdaydım, çok şey öğrendim, hala da öğrenmeye devam ediyorum. Bence KK zorunlu olmalı hamile annelere

Neler aldın canım?

Bence daha makbule geçer Zaten çikolata bu yenecek ve atılacak kâğıdı. Kimse alıp saklamayacak. Odada başka isimli itemler varsa çikolata isimsiz olsa da olur Biz de öyle lezzetli, kaliteli bir madlen falan olsa ben yaptırmazdım isimli bir şey. Gel gör ki yoktu Eşimin arkadaşları bu hafta yurt dışında, garibim korkudan gidemedi doğururum falan o yokken kaçırırım diye. Ah neler aldırırdık neler Bir önceki yurt dışı seyahati de yıllık izne ayrılıp tatile gideceğimiz zamana denk gelmişti ona da öyle gidemedi. Ondan öncekinde kendinin hastalık mevzusu vardı. Yurt dışına dair her şeyi kaçırıyoruz bu aralar Önümüzdeki seneye artık inşallah

Neler aldın canım?
eelifeylull bende bu var ikeadan almistim, evet kendi ulasmasi bakmasi cok onemli, onun boyundan yuksek duvara asilan sus gibi alma bence kendi alip bakamaz cunku. bir de henuz cok erken 1 yasindan once gidip bakmaz, once bir yurusun sonra kitapligina gider kendisi. icinden secip bana bunu oku diyor ama once yuruyup konusmasi lazim bunun icin

Eklentiler

• image.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 62
Dün yediklerinizi yazdıktan sonra motive ettiniz beni, kendimce güzel bi kahvaltı yaptım mutluyum. Arada yazın litfen dkfkf
o zaman ben zevkle bugün ne yedim yazayım lskjlsdj sabah 8:30da buğday unlu krep (tarifi diyetisyen verdi), 90 gr peynir,2 salatalık, öğlen 12:30'da 200 gram ızgara et bol salata 5 kaşık yoğurt, 3te 16 ad. badem, 1 çay bardağı süt 1 meyve, akşam yemeği için de terbiyeli kereviz yaptım yanında salata ve 5 kaşık yoğurt. her gün böyle düzenli yemek zorundayım hadi bu öğünü de atlayayım dersem bir sonraki öğün hooop 200lerde şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…