Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Bebek/çocuk odası = dağınıklık djdjdjd
Klasik raftan alıp yere koymayı çok isterdim. Ama bizim kitaplığın kutu oyunları rafını boşaltıp sıralarım diye düşünüyorum. En alt rafta görebilceği şekilde

Rica ederim, size de iyi gelmesine çok sevindim tıpkı sizin gibi okuduklarım benim de kendime güvenimin artmasına ve kafamdaki pek çok sorunun yanıtını bulmama yardımcı olmuştu. Doğumdan sonra her söylenene kapılıp gitmemek adına bu hazırlığı çok mantıklı buluyorum.

Sizin için de çok güzel bir hamilelik, doğum ve doğum sonrası süreç diliyorum

Ya canımsın o kadar iyi geliyor ki yazdıklarınız . Mastit olmayalım ama bebişlerimizi de doyuralım inşallah . Aksatmadan sağım yapıyorum inşallah gelecek

Doğru diyorsun bebeğin salyası çok iyi geliyormuş sabahtan beri video izliyorum . Bildiğim her şeyi unuttum . Geldiğinde yetmeyecekmiş gibi düşüncelerim var ara ara geliyor gidiyor böyle lohusayımmm ben yaaa

Allah razı olsun canım o kadar motive oluyorum ki sayenizde . Her şey güzel olacak inanıyorum sütümde gelecek bebeğimde

Benim kızımın adı Melodi olacak zaten marketten Melodi marka alsam yetmez mi agshjd

Anacım grubun bir kısmı lohusa, birazı erken doğumdan korkuyor, birazı süt stresinde nolur şunları yazma Arkadaşına kötü söz söylemek istemiyorum ama belli ki normal olmayan bir durum var ortada, doktorun lafını geciremedigine sen ne yapabilirsin? Sen de zihnine yük etme, sana da yazık

Hanımlar günaydın Benim evde tadilat vardı günlerdir canım çıktı. Mutfak dolapları takıldı her yer talaş oldu tüm ev battı. Kafayı yiyecektim neyseki toparladık. Görümcem bende kalıyor okul tatil diye o yardım etti sağolsun kardeşim falan da geldi hallettik.
otuzaazkala bebişimiz gelmiş sağlıkla büyüsün inşallah

Bende yeni güncelleme olarak ateş basması geldi. Cam açık uyuduğum oldu geçenlerde. Aşırı sıcak basıyor bu aralar.

outoffit serendipcem şeker konusunu bende çok kafaya takıyorum. Bana da şeker yüklemesinde şekerin sınırda demişlerdi Hba1c 5.5’lardı diyetle 5’e düşmüştü açlık 79, 85, 87 falan çıkıyordu. Yine de dikkat ediyorum ama aşırı da değil yani. 2 kere dahiliye gördü o da gayet iyi dikkat et dedi. Evde ölçüm falan yapmadım doktor gerek görmedi. Dün tekrar kan verdim açlık 97 çıkmış Hba1c tekrar 5.5 olmuş. Bebeğin kafası 3 hafta ilerde bebekte 10 gün ilerde çıkıyor. Doktora göre genetik çünkü eşim falan da iri. Suyu, plasentası falan da iyi. Cihaz alıp evde ölçmeye başlamalı mıyım bende en azından 1 ay var şuan. Eşime söylüyorum sen çok abartıyorsun sen hep kötüyü düşünüyorsun diyor. Düşünmeden de edemiyorum.

Bebişimden güzel haberlerle geldim oksijen desteğini çıkarmışlar kendi başına artık nefes alabiliyor . Babası gördü fotoğrafını attı . Keyifli keyifli yatıyor çok şükür . Eli yüzü toparladıkça babasının kopyası olduğu da ortaya çıktı henüz gözlerini göremedik hep uyuyor ❤
Doktorumuz da sona yaklaştığımızı söylemiş . İki güne beni çağıracaklarmış emme refleksi olup olmadığına bakılacakmış . Az daha toplarlasın kavuşturacağız sizi demiş çok daha iyi hissediyorum Allah’ıma bin şükür

Ben Bolçi Madlen aldım. Tadı güzel gayet beğendim. Boş kutuyu da arkadaşım verdi onda varmış. Canvada sticker şablonları var üstüne isim ekledim sadece indirip kırtasiyeden çıkardık ve çikolatalara dün yapıştırdık. Oldu da bitti maşallah

Oh maşallah fotoğrafına baka baka sağım yap, yazarsın sonra buraya sütler akıyor kızlar diye

Hepimiz birbirimize hep güzel haberlerle gelelim inşallah

Oh maşallah fotoğrafına baka baka emzir, yazarsın sonra buraya sütler akıyor kızlar diye

Hepimiz birbirimize hep güzel haberlerle gelelim inşallah
Ahaha iyi dedin bak hemen açıyım şöyle karşıma koyayım bıdığımı

Amin hep dua ediyorum size . Umarım hiçbiriniz ayrı kalmak zorunda kalmazsınız . Hemen Kucaklarsınız inşallah

Demek ki 3 ay içinde düşündüğünden yüksek seyretmiş şekerin canım. Şeker ölçüm cihazı almak fayda sağlar mı sağlayabilir evet, düzenli takip yaparsın ve doğuma kadar o doğrultuda beslenirsin. 1 ay 1 aydır 2 hafta 2 haftadır biz de o mantıkla diyet yapıyoruz şu an. Bazen de canım çok bir şey yemek istediğinde şekere bir bakıp öyle yiyorum o işe de yarıyor :) Bebeğinin gelişimi normal seyrinde bence, suyu falan da iyiyse ben şekerden çok etkilendiğini düşünmüyorum. Hiç kendini korkutma hele ki genetik bir durum söz konusuysa. Şekersiz karbonhidratsız beslenmeye dikkat et, meyveyi tatlıyı olabildiğince az tüketmeye çalış inşallah doğuma kadar düzene girer yeniden. Doğum sonrası da endokrinle görüşür yaptırırız takiplerimizi artık. Bebeklerin şekerle serüveni yakın zamanda bitecek inşallah ama bizim diyabetli olmamamız için de doğum sonrasında tedbirli olmamız şart.

Benim kitaplığım hem çalışma odasında hem de hiç yer yok şimdi düşününce taa tepeye raflı kitaplık yaptırmak da mantıklı gelmedi olmadı yerden olanlardan alayım ya dağınık mağınık idare edicem hdjjd

Ay ne güzel yaa çok şükür sorunsuz ilerliyor bak her şey, bence en geç haftaya bize bebek bakım tecrübelerini yazarsın

Yazdıklarım üzücü olabilir belki ama neden korkutucu olsun ki? Her birimiz çok daha travmatik hikayeler duymuş veya şahit olmuşuzdur bu onların yanında pek de öyle bir konu sayılmaz. Konunun başı da bebeklerin dayanma kapasitesinin zannettiğimizden güçlü olmasıydı zaten. Benim muayene olduğum doktor bana ilk iki saatin kritik öneminden bahsetmişti beslenme ile ilgili ama arkadaşımın örneği doktorun da durumu biraz abarttığını gösteriyor. Öte yandan burada sadece mutluluk verici şeyleri konuşmuyoruz sonuçta, doğru bildiğimiz yanlışlar, yapılan yanlışların bazı kötü sonuçları, korkularımız, kaygılarımız hepsi buranın konusu bence. Aksi takdirde hikayesinde beklenmedik gelişmeler yaşayanlar da buraya hiç yazmasın o zaman ki diğerlerimiz üzülüp korkmayalım? Ya da kaygılarımızı burada hiç paylaşmayalım kimseyi korkutmamak için..

Deneyimli sezaryen anneleri size bir sorum olacak . Doktoruma sormayı unuttum . Korse ne zaman kullanmaya başladınız ? Bi de külot korse mi kullandınız yoksa böyle çıtlı çıtlı olanlar var ondan mı ?
Canım ben 7. Gün kontrolünde sormuştum kullan kullan hiç sıkıntı yok dedi. İkiz annesi arkadaşıma doğum yaptığı gün kullandırdı odaya çıkınca. Bu sefer önceden sordum. bana da üstünü giydirirlerken korse de takarsın dedi. Yani senin takmanda bir sıkıntı yok doktoruma göre:) cırt cirtli çaprazli geliyordu benim korsem owlinindi galiba

orasi bizim evimizin yaninda nerdeysee pastalari cikolatalari cok guzel ama cok pahali. ayni sekilde acibadem caddesinde Aum var bir tik daha uygundur yillarin pastanesi herseyi guzel cikolatalarida

Evet öyle yapmaya çalışacağım bakalım. Bu sabah bal, pekmez, nutella ağzıma sürmedim. Normalde yiyordum az da olsa. İçim rahat etmemişti bizim buradaki ilçe hastanesindeki kadın doğum doktorlarıda çok iyi, dün kan verdiğimde sizde muayene eder misiniz dedim. O da genel olarak aynı şeyleri söyledi. Kafanın büyük olmasına şaşırdı ama genetik olabiliyor dedi. Sonrasına da elimizden geldiğince dikkat edeceğiz bizim ailede yatkınlık var zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…