Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Kızlar sezeryan olacağı net olanlar birşey sorucam yanınıza mama alacakmısınız ? Benimki 37 de doğarsa süt geleceğini düşünmüyorum hiç devlet hastanesinde doğacağı için tedbirli mi gitsem diyorum önereceğiniz mama var mı

İşte bak demek istediğim şey tam da bu. Normal şartlar altında bir bebek aç bırakılmaz, sen de bırakmazsın, kimse de bırakmaz. Bu sıradan bir durum değil, olağan dışı bir durum. Bunun yanlış olduğunu bilmek için tecrübeye falan da ihtiyaç yok, doğruluğundan yanlışlığından emin olacagimiz kadar zihinsel yetkinliğe sahibiz.

Bırakanlar için dehşete düşmek insani ama bunun da sonu yok. Kendimizi kötü hissettiğimiz toplumsal konularda elimizden geleni yaparız ama hepsini takip edip hepsine üzülmeye kimsenin gücü yetmez. Belki demek istediğimi tam anlatamadım, sana özellikle dediğim bir şey zaten hiç yok. Ben sadece olağan dışı durumların paylaşılıp, sürekli bir endişe halinin yayılmasına karşı hislerimi paylaşmak istedim. Yoksa elbette isteyen istediğini paylaşır, isteyen istediğini okur ya da okumaz, isteyen istediğine istediği kadar endiselenir. Hepsi birer seçim.

Ben almıcam cano hastanede veriyolarmış vermeseler bile öneriyolarmış, etraf eczane dolu önerdiklerini alırız dediydim. Devletteki süreci bilmiyorum ama vermiyolarsa en çok önerilen Hipp sanırım

Genel bir süt gelir mi gelmez mi endişesi var galiba. Emzirme, süt ilk hamileliğimde benim de merak ettiğim bir konuydu ve Tomris'in emzirme notlarını doğumdan önce okumuştum. Bana inanılmaz faydası olmuştu zihinsel rahatlık anlamında. Dışarıdan gelen sütün var mı yok mu, yetti mi yetmedi mi, azaldı mı ne oldu streslerinden kendimi buradan okuduklarım sayesinde uzak tutabilmiştim. Gerekli durumlarda emzirme kampı yapmayı yine buradan öğrenmiştim. Yorumlardan da çok şey öğrenmiştim aynı şekilde. Hatta bu sitedeki doğal doğum hikayelerinden de pozitif anlamda çok etkilenmiştim.

Bu konuda bir şey okumak isteyen olursa diye paylaşmak istedim

Son düzenleme:
Ben almıcam cano hastanede veriyolarmış vermeseler bile öneriyolarmış, etraf eczane dolu önerdiklerini alırız dediydim. Devletteki süreci bilmiyorum ama vermiyolarsa en çok önerilen Hipp sanırım
Teşekkür ederim kuzumm aptamilin hazır varmış 200 ml direkt veriyormuşsun onuda gördüm nette hangisi kullanışlı olur bilemedim bende bi hipp e de bakayım birde korse aldın mı sen alanlar beni linkleyebilir mi

Biride benim hiç çatlamayan yağ almıştım ama toplasan 10 kere sürdüm karnımda aşırı büyümedi öyle belki ondan bilemiyorum ben kesin çatlarım diyordum totonun yanakları diz kapaklarım hep çatlak hatta koltuk altımda da çatlak var ama göbek çatlamadı değişik

Çatlama işi garip bi durum bende kesin çatlarım diyordum çünkü önceden hep zayıf olmama rağmen diz kapağımin arka kısmı bacaklarım hepsi çatlaktı karnım da eklendi benim ki çok büyümedi büyüseydi düşünemiyorum halimi zaten. Cildin yapısı farklı sanırım koltuk altı ayrı bacak ayrı göbek ayrı yoksa başka açıklaması olamaz

Haklısın dediğin gibi aklı olan zaten aç bırakmaz olağanüstü bi durum cidden. Tabi son günler ne kadar bizi mutlu edecek şeyler okursak o kadar iyi bizim için

İnşallah çok enteresan ama minnoşlarım benim karnıma nasıl sığmışlar diyip duruyorum herkes zamanında , istediği gibi ,sağlıkla ,neşeyle kolaylıkla alsın bebeğini kucağına . Gördükçe okudukça böyle geçiyor içimden dua niyetine olumsuz da düşünmeyin . Ben çok mu erken doğumu çağırdım yoksa kalbim çok temiz de malum mu oldu bilemiyorum ama zaten başa gelen çekiliyor kızlar , öncesinde başa gelmeden strese gerek yok

Ay ben cok da girmicem heralde ya benim doktor 2 haftada bir cagırdı hiç tek haftaya düşmüyor. Bugün 37 oldum haftaya 38 de gitcem sonra 40 ta eger hala gelmezse. 40tan sonra da bekliyor doktorum 3 günde bir cağırıyorum o zaman da dedi

Ben bugün çok duygusalım ya kızçemle karnımda son günümüz diyorum yarın artık bu hareketleri hissetmicem karnım bomboş olacak sabah sabah sinek geldi odaya nerden geldiyse oturdum ona ağladım eşimde diyor bir şey oldu sandım niye ağlıyorsun sinirimi bozdu dedim hala da gördüğüm her şeye ağlayasım geliyor of ne zormuş

Yarın mı geliyodu minnoş aynı bedende günleriniz bitmiş şimdi yan yana kucak kucağa olan günler geliyor inşallah

Deneyimli sezaryen anneleri size bir sorum olacak . Doktoruma sormayı unuttum . Korse ne zaman kullanmaya başladınız ? Bi de külot korse mi kullandınız yoksa böyle çıtlı çıtlı olanlar var ondan mı ?

Ayy hey gidii fb da bir gruptu bebek yapım bakım onarım tee 10yıldan fazla oldu ilk cocugumdan önce katılmıştım cok kaliteli alanlarında uzman anneler vardı o dönem için tüm sosyal medya dutluktu daha burası cok iyi bir kaynaktı tomrisin notlarını da okudum kaç kere. Simdi görünce nostalji oldu resmen ay ne güzel günlerdi

Teşekkür ederim kuzumm aptamilin hazır varmış 200 ml direkt veriyormuşsun onuda gördüm nette hangisi kullanışlı olur bilemedim bende bi hipp e de bakayım birde korse aldın mı sen alanlar beni linkleyebilir mi
korse için doğumdan sonra ölçüm yapıp bedene göre sipariş verin diye bi bilgi görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…