Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177

Kafası önden gidiyo denilen biri olarak ben de atayım

Ne kadar öndeymiş anam? Baş çevresi için bana bir şey demedi. Benimki de bu, hiçbir şey anlamıyorum
Ben 32+1'dim bu ultrasonda kafa 36+0'la uyumlu çıktı. Sendekileri hiç anlamadım fl/bpd bende %71 görünüyor ama anlamını bilmiyorum neye göre yorumlancak ki bunlar sende hafta olarak vermiyo mu hiç?

Ben 32+1'dim bu ultrasonda kafa 36+0'la uyumlu çıktı. Sendekileri hiç anlamadım fl/bpd bende %71 görünüyor ama anlamını bilmiyorum neye göre yorumlancak ki bunlar sende hafta olarak vermiyo mu hiç?
Yok anam ayrı ölçü kağıdı vermedi hiç, bunda da bu şekil yazıyor. 30+3 idim bu muayenede işte. GA 34+6 yazıyor misal, diğer GA 32+6? Doktor googlea yazınca gebelik yaşı diyor. Genel gelişim falan mı ki

Bizim bu sıra ev o kadar dağınık ki robot bile süpüremiyor. Baktım çok stres oluyorum, sürekli dır dır ediyor gibi oluyorum, saldım. Bazen çok moralim bozuluyor bebek dağınık eve gelecek diye ama ne yapayım. Yatak odamı mis gibi yapar bebekle odadan çıkmam, sizi de odaya sokmam dedim
Sen çok akıllı kadınsın ha, doğru şeylere dikkat etmenin karşılığını alıyorsun

Bende 2 ga var biri son adet tarihime göre biri de değerlerin ortalamasına göre dedi doktor. Bende ortalamaya göre 34+6 çıkıyor sende de 32+6 olandır bence ortalama

Şaka maka iş çok stresli bu ara çirkin bi yoğunluk var, onun etkisi diye düşünüyorum. Bugünü de hafta sonu sanıyorum salıymış daha. Baya bezmişim
Ben siz çalışanları düşünemiyorum zaten. Ben kendim evde iki birşey yapsam tır geçmiş sanki üzerimdem üç gün kendime gelemiyorum Allah yardımcınız olsun kalp çarpıntı olması çok kötü ben konuşmakta bile zorlanıyordum durmadan atıyordu kalbim

Şundan aldım bir de, 2 tanesini 1000e almıştım şimdi 790’a geldi. Baya rahat, 80b giyiyordum 85b almıştım mağazada deneyip. 2 tane emzirme sütyenim vardı yetmez dedilerdi.

beni eğilmek çok zorluyor artık birde yataktan kalkarken karın kaslarından ister istemez destek alıyor insan. Ben dün evi süpürdüm toz aldım lavaboları falan yıkadım. Kıyafet katladım öldüm yorgunluktan. Ki ev özünde s şu an mutfak dolapları falan yerleri bayadır silmedimhaftaya kv gelcek bir hafta kalmaya öylesine işlere de yardım eder biraz. Sonrasında da annem gelcek az da o yapar diye ben minimal anlamda yapıyorum

Şu an gülerek anlatıyoruz ama o an gerçekten insan utanıyor yaama tabii ömür paylaşılacak her durum olabiliyor insanlık hali

Ben denemeden alamiyom yaa suan 75 c giyiyorum sanirim oyle alsam olurmu acaba bunda da. Bi tane emzirme sutyenim var

Hc'si daha önde o kafa çevresiydi galiba bpd ile farkı ne bilmiyoring
Benim de önde böyle çıkmıştı en son işaretledigim yeri dikkate almayın eşime atıyodum onun doğum günü gözüküyordu tahmini doğum kafası önde bizimde

Eklentiler

• IMG_4504.jpeg
    89 KB · Görüntüleme: 18
Ben denemeden alamiyom yaa suan 75 c giyiyorum sanirim oyle alsam olurmu acaba bunda da. Bi tane emzirme sutyenim var
Ben de mağazada deneyip almıştım ya haklısın, bi ten bi siyah almıştım 2 tane beyaz aldım şimdi siyah kullanışsız dedi anam. Ya mağazada 1-2-3-4 beden gibi söylüyorlar bunu, ben 2 beden istedim olmadı 3 bu sanırım. Benimkinin bi küçüğü sana olur bence, zaten tam oturmamıştı bana da bi tık büyük geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…