Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
evet yoğun bir ağrı giriyor. sonrasında biraz es veriyor ki nefes alasın :))

Çok geçmiş olsun, iç kanama dışında güzel bir doğum hikayesi olmuş aslında :) merakla bekliyorum ya, normal mi sezaryen mi olacak olursa nasıl ilerleyecek vs diye teşekkür ederim bilgiler için

Tam şu videonun karşıma çıkması :)

outoffit canım vajina yapım ve kalça yapım çok dar olduğu için iki doktorda bebek için riskli olabilir dediler çünkü omuz takılması vs olabiliyormuş kemikten dolayı. Önermediler. Ben zaten kan verirken bile fena oluyorum normal doğum daha zor olurdu sanırım benim için. Spinalde de kendimi hazırlamaya çalısıyorum aslında ama çok korkuyorum düşününce… panik atağım arttı resmen sürekli çarpıntı yaşıyorum aksamları… hayırlısı ile sağlıkla gelsinlerde

edahandro canım sanırım narkoz bebeğe geçmesin diye acele edecekleri için sondayı operasyon öncesi takıyorlarmıs narkoz sonrası takamaz mısınız dedim olmaz dedi hızlıca almamız lazım dedi keşke korkutmak için söylemiş olsada narkoz sonrası taksalar ahh

edahandro teşekkür ederim canım inşallah hepimizin doğumu güzel geçer ve sağlıkla alırız. Benim doktorum sondayı anestezi vermeden takıyoruz dedi. (
Genel anestezide zamanla yarışıyorlarsa dediğin gibi sonda önce takılıyordur mecbur. Ama epidural - spinalde öyle değil önce uyusturuyorlar sonra takiyorlar

Nasıl yani sezaryen sonrası ağrı olmadı mı? Oy maşallah Kız genelde kötürüm gibi oluyorlar ya bana çok çok korkutucu geliyor
Diyorum ya benim ki çok başkaydı çok kolay atlattım normal doğum gibi. bebegime odaklanabildigim için hiçbir şey hissetmedim. Tek derdim onunla ilgilenmekti. İlk başta birkaç tane serum veriyorlar rahim toparlaması için onların içinde varsa bilmiyorum ama 5 saat sonrasında hiç ihtiyacım kalmamıştı ona eminim. İkinci öyle olmaz zorluyor diyorlar bakalım

Lavman yapıyorlar canım, söylersen doğumdan önce yapıp rahatlarsın. Ben kronik kabızım mesela, doğumdan önce yapmazsam bacaklarımdan akması muhtemelshfkdkd
lavman da çok rahatsız edici bir şey değil midir yq acaba? bana düşüncesi bile korkutucu geliyor. var mı bilgi verebilecek biri?

sondadan bile nefret ediyorum:/

hiç kimseye konusunu dahi açamayacağımız şeyleri burada rahatça paylaşabiliyor olmamıza bayılıyorum ya

İnşallah bu da ilki gibi kolay olur canım Maşallah diyelim o zaman sana darısı başımıza sezaryen olmak durumunda kalırsak

ay o bi de korkunç gaz yapıyor, di mi:)
sanırım ben de bi kere yapmıştım o hatayı

Sana açıklama yaparken gitmiş başka şeyleri yazmışım ben ne yazmışım böyle dkdkfk. Bak şimdi bu zamandan sonra onların geri çekildiği ama arayı da bozamadıkları döneme girecek mükemmel. Arada torun var yemezler mesafe koymaya mecbur sizin kurallarınıza gelcekler

Hımmm anladım canım, sağlık olsun. Spinalde korktuğun gibi bir olumsuzluk yaşamayacağını düşünüyorum inşallah Sen de hiç gözünü korkutma, hem özel hastane ise spinal anestezide eşini de içeri alabilirler. Siz de istiyorsanız tabi. Genel anestezide almazlar. Onun yanında olması da iyi gelebilir

lavman da çok rahatsız edici bir şey değil midir yq acaba? bana düşüncesi bile korkutucu geliyor. var mı bilgi verebilecek biri?

sondadan bile nefret ediyorum:/
Sondayla çok farklı ya lavman, acı veren bir şey değil. Kendin de yapabiliyorsun. Sivri bir ucı var çok hafif makata denk getirip ilacı sıkıyorsun, bağırsakların boşalıyor. Korkutucu bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…