Bence alttan dedikleri lokal anestezi ya da bu spinal anestezi dedikleri şey olabilir bak. Ben de rahim ameliyatı olduğumda sedasyonla beni uyutup belden aşağısına lokal anestezi yapmışlardı. Kısa süreli bir ameliyattı uyandığımda etkisi tamamen geçmişti ve aşırı bir sancı çektiğimi hatırlıyorum. Hatta doktorum bu doğum sancısı işte demiştiBiliyorum o iğneyi ameliyatım zamanı yaptılar bana. Sadece normal doğum da belden mi yapıyorlar o iğneyi alttan mı tam çözemedim kuzenim alttan vuruyor demişti yine kesin öğreneyim.
tabi tabi keske benim 39a kadar flaan dursa 39+5 dogdu ilk cicugum ama bu cok asagida beklemez hissediyorum da gorebiliyorum da yeri cok asagidaAyyy ben de 37’ye kadar dişini sıksın çok istiyorum. Sonrası artık kendi tercihi. Ama ne kadar içeride kalsa o kadar iyi gibi. Evet benim için çok zorlaştı ama kendine yarıyordur diye düşünüyorum içeride kaldığı vakitSabrederler inşallah
Allah Allah evet sende ters tepmiş birazBenim ki de erkek. Sözde erkek bebeler anneye güzellik getirirdi bende tam tersi oldu.doğum sonrası dikiş izine kantaron yağı iyi geliyor diyorlar onu düşünüyorum ama lierac ı deneyeceğim çatlaklara.
Yaaa bana da öyle geliyor şu an ama bilmediğim için normal bir şey mi bu aylarda anlayamıyorum. Geçen komşum tam bu ili meme ve göbeğin kesişim noktasına bastır biraz dedi. Bastırdım yok daha üst karnın boşalmamış çocuk yukarıda dedi. Boşalınca hisseder miyim dedim. Evet diyafram mide falan direkt rahatlar altta sıkıntılar artar hissedersin dedi. Bakalım beklemedeyiztabi tabi keske benim 39a kadar flaan dursa 39+5 dogdu ilk cicugum ama bu cok asagida beklemez hissediyorum da gorebiliyorum da yeri cok asagida
Premsesler yaaa cocuk dogunca napicaz biz bunlariBizimki de mutfağı toplayınca topallayarak koltuğa yürüyo çok yoruldum diye dkgkfk sabah 9 gibi uyandı, kahvaltı yaptık geri uyudu şimdi uyandırdım çok yorgunum diyo
insallah canim icerde ne kadar uzun kalirsa o kadar iyi ben bastiriyorum mideme bos o taraflar tamamen. hayirlisi olsun hepimiz icinYaaa bana da öyle geliyor şu an ama bilmediğim için normal bir şey mi bu aylarda anlayamıyorum. Geçen komşum tam bu ili meme ve göbeğin kesişim noktasına bastır biraz dedi. Bastırdım yok daha üst karnın boşalmamış çocuk yukarıda dedi. Boşalınca hisseder miyim dedim. Evet diyafram mide falan direkt rahatlar altta sıkıntılar artar hissedersin dedi. Bakalım beklemedeyizYine de inşallah beklerler Aralık’ı
Şimdi anladım farklarını. O zaman hem belden hem alttan iğne yapıyorlar uyuşturıyorlarBence alttan dedikleri lokal anestezi ya da bu spinal anestezi dedikleri şey olabilir bak. Ben de rahim ameliyatı olduğumda sedasyonla beni uyutup belden aşağısına lokal anestezi yapmışlardı. Kısa süreli bir ameliyattı uyandığımda etkisi tamamen geçmişti ve aşırı bir sancı çektiğimi hatırlıyorum. Hatta doktorum bu doğum sancısı işte demişti
Anacim biz gelinlerde az degiliz hicbirseyden memnun olmuyoruz hee almasalar bi igne almadilar deriz alinca da neden aldilarAyyy ben de nefret ederim stok işinden var ya. Sen su örneğini deyince aklıma geldi. İlk evlendiğim sene kayınvalidemler gelirken neredeyse tüm pazarı alıp gelmişler. Biz de onlar gelecek diye alışveriş yapmıştık bir sürü. Dolabı bir güzel yerleştirmiştim. Evi de ok gibi düzenlemiştim. Allahım beynimden vuruldum. Eşime nasıl kızıyorum bir görsen, onlardan sebze meyve isteyen mi oldu, madem onlar getirecekti biz neden aldık, hiç iletişim kurmuyor musunuz siz, akşam sabah boş boş ne konuşuyorsunuz bu telefonda, deseydin ya anne bir şey almayın biz her şeyi aldık, ha yok biz illa ki alırız diyorlarsa o zaman biz neden aldık ??!?!??!? Şeklinde uzayıp giden bir cinnet hali. Yüzümün şeklini görmeliydiniz bir gram sevinmedim, aksine suratım düştü o poşetleri görünce. Teşekkür ederiz ama neden zahmet ettiniz 8 saatlik yoldan bunları getirmeye, dolapta da yer yoktu zaten dedim direktNeyse ki kıştı. Her şeyi balkona koyduk, balkondan alındı yenildi. Meğer yemeyi de çok sevdikleri için kendi yiyeceklerini getirmişler birnevi. Kaynanam devamlı bir şeyler pişirdi pişirdi koydu. Hala aynılardır 4 sene geçti ne zaman gelseler dolabı istiflerler. Biz gidince de aynı şekilde. Bir tane bir şey alamaz olursun o dolaptan. Nefret ederim ama jest yaptıklarını sansalar da benim için iç sıkıntısından başka bir şey değil.
Bodrum var evet de bir şey de bodruma inince genelde geri gelmiyor pek, bu sefer diyorum demek ki gereksizmiş boşuna tutmuşuz elde. Annem gelsin bir baksın da. Kullanırım derse o alır yoksa da satıyor mu bodrumda tutuyor mu kendisi bilir artık eşim bey. Bugün yine sürekli dolandık iş yaptık yine iş eksilmedi. Yine her yer her yerde. Daha çocuk doğmadan böyle olduysak doğduktan sonrasını düşünemiyorum
Olabilir bilemeyiz son dakika gol yerizAllah Allah evet sende ters tepmiş birazkız doğarmış bir de Aslında doğal bir sarı kantaron yağı her şeyine iyi gelir bence. Lierac da kullan kantaron da kullan fırsat buldukça gelip gidip yağla kendini. Hem şimdi hem de doğum sonrası. Faydasını görürsün diye düşünüyorum
benim şimdiden çok ağrıyor ya azıcık soğuk görse. sıcak su altında hemen rahatlıyor. ben de alayımBen aldım cano illa gerekli değildir tabii ama göğsü rahatlatmak için sürekli duşa girip sıcak su altında durmak falan zor gelir diye düşündüm, sütün gelmesine vs de faydalı olduğunu düşünüyorum
düzelir canım ya. düşünsene şu an nasıl bir hormon yükü altındayız, illa çekilecek bu hormonlar vücuttan ve yavaş yavaş normale dönecek vücut. bu süreci biraz sabırlı geçirmek gerekir muhtemelen sadece. eşlerimize de o noktada çok iş düşüyor bence. hamileyim diye çoğu şey sempatik görünüyor insana ama doğum sonrası kendimizi kötü hissedebiliriz ve yanımızda olmamalılar tam anlamıylaBenim de lazer geçmişim var Allah’tan bende de yoğun bir tüylenme olmuyor çok şükür kiBen kimseye söyleyemezdim herhalde ya annem kardeşim de dahil Hallederim bir şekilde diye düşünüyorum. Ama aynayla bakınca rengin koyulaştığını fark ettim. Göbeğin altından inen çizgi o bölgede daha da geniş bir alana yayılıp koyulaşma yapmış sanırım. Vajina bölgesi, meme uçları ve koltuk altında kararma yaşadım ben gebelikte. İnşallah doğum sonrası normale iner. Genelde 2 ay içinde düzelir dediler
Ay evet, bu kitap çok çok güzelKızlarcım simdi elinizdeki bütün kitapları bırakın ve acilen bu kitaba başlayınunutmuşum ne zamandır paylaşmayı bu kitabı. Cok harika bir kaynak, aşırı tavsiye
Bunlar eciş bücüş oluyormuş dediğin gibi, pek güzel de durmuyorlar bence naçizane fikrim. Düz hasır almak daha mantıklı bence, sonradan oyuncak sepeti de olur hem.Kirli sepeti soran birisi vardı bu arada herkese de sorayım şu kumaş nasıl bişey biliyor musunuz? Eciş bücüş bişey olur mu bu acaba. Resmen kirli sepetine yenildim erkek çocuğu için hayat çok zor
Ocean Home Textile Çocuk Odası Ağzı Büzgülü Dinozor Oyuncak Sepeti 36 x 50 cm
Bizim oda siyah beyaz gri falan hasır hiç ama hiç uymuyor eve. Hasır hiç bişeyim yok. Olmadı kendi kirli sepetinden bi tane daha alıcam ama hiç çocuk için durmuyor ya evde biraz çocuk çocuk gözüken eşya olsun istemiştimBunlar eciş bücüş oluyormuş dediğin gibi, pek güzel de durmuyorlar bence naçizane fikrim. Düz hasır almak daha mantıklı bence, sonradan oyuncak sepeti de olur hem.
Canım isimlileri fotoğraf çekimi için kullanıyorlar genelde, hemşireye verilenler daha günlük oluyor. Çekim yapmayacaksan nasıl istersen öyle yap tabi, sonuçta bebeği göreceğin ilk kıyafet olacakKızlar bu yaptırdığımız isimli hastane çıkışlarını, hemşireye mi vericez? İlk onları mı giyecekler? Yoksa ikinci gün falan kendimiz mı giydiricez? Bunun usulü nedir?
Sedasyonu koldan damardan vermişlerdi onu biliyorum da diğerini ben uyuduktan sonra yapmışlar bilemedim. Yine belden yapılmıştır bence sanki. Ama epidural tekniği midir ondan emin değilim.Şimdi anladım farklarını. O zaman hem belden hem alttan iğne yapıyorlar uyuşturıyorlar
Hasır her şeye uyar bence anam ya, aksine şirinleştiriyor ortamı hemen. Kendi fikrim tabi. Ben şirin sepet kadınıyım sen seversin sevmezsin beni ilgilendirmahfkskskskBizim oda siyah beyaz gri falan hasır hiç ama hiç uymuyor eve. Hasır hiç bişeyim yok. Olmadı kendi kirli sepetinden bi tane daha alıcam ama hiç çocuk için durmuyor ya evde biraz çocuk çocuk gözüken eşya olsun istemiştimevdeki de şöyle
Eki Görüntüle 3498394
Benim odada çok minik 60 cm enli bir alan kalıyor malesef. O sebeple halı almayacağım sanırım. Bi de kedilerim var malum. Tüy çok oluyor halı olunca.. Alsaydım makinede yıkanabilen, pofuduklardan alabilirdim. Dün gittim daha, cepadaki Bauhaus ve evidieada vardı istediğim gibi. Altı kaydırmaz, beyaz pofuduk.Hanımlarr bebek odası için önerebileceğiniz halı alabileceğimiz bir link vs var mı? Ya da Ankara’daki kızlarım önerdiğiniz bir marka var midır ?outoffit @minikfilozof @Orangegreysky edahandro