Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Biliyorum o iğneyi ameliyatım zamanı yaptılar bana. Sadece normal doğum da belden mi yapıyorlar o iğneyi alttan mı tam çözemedim kuzenim alttan vuruyor demişti yine kesin öğreneyim.
Bence alttan dedikleri lokal anestezi ya da bu spinal anestezi dedikleri şey olabilir bak. Ben de rahim ameliyatı olduğumda sedasyonla beni uyutup belden aşağısına lokal anestezi yapmışlardı. Kısa süreli bir ameliyattı uyandığımda etkisi tamamen geçmişti ve aşırı bir sancı çektiğimi hatırlıyorum. Hatta doktorum bu doğum sancısı işte demişti

tabi tabi keske benim 39a kadar flaan dursa 39+5 dogdu ilk cicugum ama bu cok asagida beklemez hissediyorum da gorebiliyorum da yeri cok asagida

Benim ki de erkek. Sözde erkek bebeler anneye güzellik getirirdi bende tam tersi oldu. doğum sonrası dikiş izine kantaron yağı iyi geliyor diyorlar onu düşünüyorum ama lierac ı deneyeceğim çatlaklara.
Allah Allah evet sende ters tepmiş biraz kız doğarmış bir de Aslında doğal bir sarı kantaron yağı her şeyine iyi gelir bence. Lierac da kullan kantaron da kullan fırsat buldukça gelip gidip yağla kendini. Hem şimdi hem de doğum sonrası. Faydasını görürsün diye düşünüyorum

tabi tabi keske benim 39a kadar flaan dursa 39+5 dogdu ilk cicugum ama bu cok asagida beklemez hissediyorum da gorebiliyorum da yeri cok asagida
Yaaa bana da öyle geliyor şu an ama bilmediğim için normal bir şey mi bu aylarda anlayamıyorum. Geçen komşum tam bu ili meme ve göbeğin kesişim noktasına bastır biraz dedi. Bastırdım yok daha üst karnın boşalmamış çocuk yukarıda dedi. Boşalınca hisseder miyim dedim. Evet diyafram mide falan direkt rahatlar altta sıkıntılar artar hissedersin dedi. Bakalım beklemedeyiz Yine de inşallah beklerler Aralık’ı

insallah canim icerde ne kadar uzun kalirsa o kadar iyi ben bastiriyorum mideme bos o taraflar tamamen. hayirlisi olsun hepimiz icin

Şimdi anladım farklarını. O zaman hem belden hem alttan iğne yapıyorlar uyuşturıyorlar

Anacim biz gelinlerde az degiliz hicbirseyden memnun olmuyoruz hee almasalar bi igne almadilar deriz alinca da neden aldilar

Olabilir bilemeyiz son dakika gol yeriz öyle yapayim madem

benim şimdiden çok ağrıyor ya azıcık soğuk görse. sıcak su altında hemen rahatlıyor. ben de alayım

Bana 1 haftadir guncelleme geldi cok yurursem ya da yorulursam sol kalcam iptal ne yatabiliyorum ne de oturabiliyorum

Kızlar bu yaptırdığımız isimli hastane çıkışlarını, hemşireye mi vericez? İlk onları mı giyecekler? Yoksa ikinci gün falan kendimiz mı giydiricez? Bunun usulü nedir?

düzelir canım ya. düşünsene şu an nasıl bir hormon yükü altındayız, illa çekilecek bu hormonlar vücuttan ve yavaş yavaş normale dönecek vücut. bu süreci biraz sabırlı geçirmek gerekir muhtemelen sadece. eşlerimize de o noktada çok iş düşüyor bence. hamileyim diye çoğu şey sempatik görünüyor insana ama doğum sonrası kendimizi kötü hissedebiliriz ve yanımızda olmamalılar tam anlamıyla

Bunlar eciş bücüş oluyormuş dediğin gibi, pek güzel de durmuyorlar bence naçizane fikrim. Düz hasır almak daha mantıklı bence, sonradan oyuncak sepeti de olur hem.

Bunlar eciş bücüş oluyormuş dediğin gibi, pek güzel de durmuyorlar bence naçizane fikrim. Düz hasır almak daha mantıklı bence, sonradan oyuncak sepeti de olur hem.
Bizim oda siyah beyaz gri falan hasır hiç ama hiç uymuyor eve. Hasır hiç bişeyim yok. Olmadı kendi kirli sepetinden bi tane daha alıcam ama hiç çocuk için durmuyor ya evde biraz çocuk çocuk gözüken eşya olsun istemiştim evdeki de şöyle

Kızlar bu yaptırdığımız isimli hastane çıkışlarını, hemşireye mi vericez? İlk onları mı giyecekler? Yoksa ikinci gün falan kendimiz mı giydiricez? Bunun usulü nedir?
Canım isimlileri fotoğraf çekimi için kullanıyorlar genelde, hemşireye verilenler daha günlük oluyor. Çekim yapmayacaksan nasıl istersen öyle yap tabi, sonuçta bebeği göreceğin ilk kıyafet olacak

Şimdi anladım farklarını. O zaman hem belden hem alttan iğne yapıyorlar uyuşturıyorlar
Sedasyonu koldan damardan vermişlerdi onu biliyorum da diğerini ben uyuduktan sonra yapmışlar bilemedim. Yine belden yapılmıştır bence sanki. Ama epidural tekniği midir ondan emin değilim.

Hasır her şeye uyar bence anam ya, aksine şirinleştiriyor ortamı hemen. Kendi fikrim tabi. Ben şirin sepet kadınıyım sen seversin sevmezsin beni ilgilendirmahfksksksk

Benim odada çok minik 60 cm enli bir alan kalıyor malesef. O sebeple halı almayacağım sanırım. Bi de kedilerim var malum. Tüy çok oluyor halı olunca.. Alsaydım makinede yıkanabilen, pofuduklardan alabilirdim. Dün gittim daha, cepadaki Bauhaus ve evidieada vardı istediğim gibi. Altı kaydırmaz, beyaz pofuduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…